خلاصه بازی
ببخشید قشنگ نشد عجله ایی بود !!
http://www.shekarestaniha.rozblog.com/page/1
ببخشید قشنگ نشد عجله ایی بود !!
http://www.shekarestaniha.rozblog.com/page/1
عجب
نویسنده | پیغام |
---|---|
اکانت های فعال کنونی |
1393/07/11 20:59:39
خلاصه بازی
ببخشید قشنگ نشد عجله ایی بود !! http://www.shekarestaniha.rozblog.com/page/1 عجب
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/07/11 21:30:09
خلعتبری: دایی من را میخواست اما سیاسی و رحیمی نه/ وقتی من را نمیخواستند چطور در پرسپولیس میماندم
پرسپولیس نیوز : مهاجم تیم فوتبال سپاهان گفت: دایی با تمام وجودش من را برای پرسپولیس میخواست اما سیاسی و رحیمی تمایلی به ماندنم نداشتند. محمدرضا خلعتبری پس از پیروزی یک بر صفر سپاهان مقابل پرسپولیس اظهار داشت: موقعیتهای خوبی داشتیم ولی توپهایمان درون دروازه نمیرفت. خدا را شکر میکنم که با گل مهدی شریفی توانستیم 3 امتیاز را بگیریم و به حقمان برسیم. خلعتبری در خصوص شعارهای هواداران پرسپولیس علیه وی گفت: من یک فصل برای آنها بازی کردم و برای آنها احترام زیادی قائل هستم اما شرایط به گونهای پیش رفت که من را نخواستند. وی تاکید کرد: علی دایی با تمام وجود من را میخواست اما سیاسی و رحیمی من را نمیخواستند و نمیتوانستم به زور در پرسپولیس بمانم. من یک فصل خوب در آنجا داشتم ولی به سپاهان برگشم چون با این تیم در آسیا موفق شده بودم و قهرمانی جام حذفی را هم به دست آورده بودم. من الان در اصفهان زندگی میکنم و به هواداران سپاهان دین دارم و از سوی دیگر امیدوارم هواداران پرسپولیس به همراه تیمشان به موفقیت برسند. عجب
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/07/12 14:23:16
اردوی پرسپولیس در کیش قطعی شد/ دیدار با راهآهن در جزیره
پرسپولیسیها در اردوی کیش به مصاف راهآهن خواهند رفت. تیم فوتبال پرسپولیس در راستای آمادهسازی برای حضور در ادامه رقابتهای لیگ برتر روز دوشنبه راهی اردوی کیش خواهد شد. مدت زمان این اردو طبق اعلام کادر فنی 8 روز است و پرسپولیسیها صبح و عصر در این جزیره تمرین خواهند کرد. همچنین به احتمال فراوان پرسپولیس در کیش دیداری تدارکاتی مقابل راهآهن برگزار میکند. عجب
|
|
1393/07/12 14:24:19
خیلی عشق پرسپولیسی .....
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/07/12 14:28:31
کلا تو اصفهان بد شانسیم انگار برای پرسپولیس طلسمه
3 ساله اینجوریه از تبانی تا گل دقیقه 94 تا اب جادویی و حالت غیر عادی و.. عجب
|
|
1393/07/12 14:29:30
سال پیش تبانی نبود پرسپولیس قهرمان بود .....
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/07/12 14:33:26
پارسال فقط اون تبانی نبود حساب کن پارسال اگه گسترش 1 گل به فولاد میزد پرسپولس قهرمان میشد اینقدر نزدیک بود کار هفته اخر!! حساب کن تبانی ها نبود با اختلاف چند امتیاز قهرمان میشدییم !!! عجب
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/07/12 14:41:53
روزنامه امروز با عنوان لعنت به این شانس!
http://www.varzesh3.com/newspapershow.do?newspaper1=Piroozi-1393-07-12.jpg عجب
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/07/12 14:43:10
پرسپولیس نه شانس داشت نه یار
به گزارش "ورزش سه"، پرسپولیس در روزی که از نظر نیروی انسانی به شدت احساس کمبود میکرد و بر روی نیمکت تنها کفشگری، نوراللهی و میثم حسینی را داشت، میتوانست با کسب یک امتیاز به نوعی خود را پیروز میدان فولادشهر قلمداد کند. کما اینکه درخشان مجبور شد هر سه بازیکنی که روی نیمکت داشت را نیز به میدان فرابخواند. جالب اینجاست که در این مدت فاکتور شانس که یکی از فاکتورهای اصلی موفقیت در فوتبال است نیز از پرسپولیس روی گردانده است. محرومیت حسین ماهینی و مصدومیت حمید علیعسگر باعث شد تا درخشان از 2 مدافع میانی در پست غیرتخصصی دفاع چپ و راست بهره بگیرد، به گونهای که محمدرضا خانزاده مدافع راست شد و رضا نورمحمدی مدافع چپ. ادامه این بدشانسیها هنگامی بود که رضا نورمحمدی نیز دچار مصدومیت شد تا پرسپولیس یکی از مهمترین سدهایی که برای جلوگیری از تاکتیکهای هجومی سپاهان در نظر گرفته بود، را از دست بدهد. یکی از تاکتیکهای سپاهان برای رسیدن به گل ارسال توپ از چپ و راست بر روی نقاط کور محوطه 18قدم، سرزنی بازیکنان این تیم و استفاده از ضربات سوم و برگشتی برای رسیدن به دروازه پرسپولیس بود. تاکتیکی که دقیقا روی تنها گل سپاهانیها مشهود به نظر میرسد. احسان حاجصفی سانتر کرد، محمدرضا خلعتبری با ضربه سر توپ را به داخل 18 قدم فرستاد و شریفی با استفاده از توپ برگشتی تیر خلاص را زد. حضور نورمحمدی و خانزاده به همین دلیل بود تا با استفاده از قدرت سرزنیشان بتوانند چنین توپهایی را قطع کنند اما مصدومیت نورمحمدی باعث شد تا میثم حسینی که نسبت به او کوتاه قامت تر است وارد زمین شود و سپاهانیها نیز روی این تاکتیک بیشتر اصرار کنند. هر چند که در نهایت محمدرضا خلعتبری که از امتیاز قد بلندی برخوردار نبود، روی سر میثم حسینی سر زد و توپ را برای مهدی شریفی ارسال کرد. به هر حال مصدومیت رضا نورمحمدی نیز یکی دیگر از بدشانسیهای درخشان و پرسپولیس بود تا طلسم 10 سال و 8ماه و 15 روز بی شکستی سپاهان در ورزشگاه خانگیاش مقابل پرسپولیس همچنان حفظ شود. عجب
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/07/12 20:59:47
جریمه 5 هزار دلاری برای شرکت نکردن در کارگاه آموزشی لیگ قهرمانان آسیا
پرسپولیس نیوز : سازمان لیگ با ارسال نامه ای به باشگاه های فولاد خوزستان، پرسپولیس، نفت تهران و تراکتورسازی تبریز از برگزاری کارگاه آموزشی لیگ قهرمانان آسیا خبر داد و اعلام کرد که در صورت حضور نیافتن در این کارگاه جریمه 5 هزار دلاری در انتظار متخلفان خواهد بود. مهدی تاج رییس سازمان لیگ با ارسال نامه ای به چهار باشگاه لیگ برتر (فولاد خوزستان، پرسپولیس، نفت تهران و تراکتورسازی تبریز) از آنها دعوت کرد تا در کارگاه آموزشی لیگ قهرمانان آسیا در 20 و 21 آذر ماه با حضور مدیر تیم، مدیر بازاریابی و مدیر رسانه ای تیم و نمایندگان حاضر در لیگ قهرمانان آسیا شرکت کنند. در ادامه این نامه آمده است: مدیر تیم و مدیر رسانه ای تیم ها باید همان افرادی باشند که در مسابقات روی نیمکت می نشینند و در صورت حضور نیافتن این افراد در کارگاه آموزشی لیگ قهرمانان آسیا جریمه 5 هزار دلاری برای هر نفر و صادر نشدن آی دی ( ID ) کارت برای حضور در مسابقات در انتظار متخلفان خواهد بود. مدیر رسانه ای تیم های حاضر در لیگ قهرمانان آسیا باید مسلط به کار با رایانه و زبان انگلیسی باشد. تاج در ادامه نامه خود نوشت : باشگاه باید تمامی لوازم ورزشی مورد استفاده تیم در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا شامل پیراهن، شورت و جوراب ورزشی و همچنین دستکش و لباس دروازه بان را به همراه لباس دوم تیم برای تایید کنفدراسیون فوتبال آسیا ( AFC ) در این کارگاه به همراه داشته باشد. مراسم قرعه کشی لیگ فوتبال قهرمانان آسیا در سال 2015، بیستم آذر ماه در مقر کنفدراسیون فوتبال آسیا در مالزی برگزار خواهد شد. فرمها و اطلاعات ورودی به مسابقات لیگ قهرمانان آسیا در سال 2015 باید ممهور به مهر و امضای دبیر کل فدراسیون فوتبال باشد. مسوولیت ناشی از تکمیل نکردن به موقع فرم ها که منجر به حذف باشگاه از لیگ قهرمانان آسیا می شود ، به عهده باشگاهها خواهد بود. عجب
|
منوی کاربری
|
||