هر کی می گه پرسپولیس قهرمانه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.لایک کنه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.لایک کنه
هر کی کسی رو دوست داره
بازیکن
ادم معمولی
و غیره
لایک کنه
بازیکن
ادم معمولی
و غیره
لایک کنه
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1393/07/04 19:23:56
هر کی می گه پرسپولیس قهرمانه
. . . . . . . . . . .لایک کنه هر کی کسی رو دوست داره
بازیکن ادم معمولی و غیره لایک کنه |
اکانت های فعال کنونی |
1393/07/05 09:30:10
نسبت خانوادگی بهداد سلیمی با هافبک پرسپولیس
قوی ترین مرد جهان با هافبک پرسپولیس نسبت خانوادگی دارد. بهداد سلیمی بار دیگر خبر ساز شد و با شکستن رکورد یک ضرب، دوضرب و مجموع بازی های آسیایی به مدال طلا دست یافت. جالب است بدانید که سلیمی با یکی از بازیکنان پرسپولیس نسبت خانوادگی دارد. قوی ترین مرد جهان پسر دایی مهرداد کفشگری هافبک جواب پرسپولیس است. عجب
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/07/05 09:54:58
خرید مهاجم خارجی برای پرسپولیس قطعی شد/ احتمال جذب مدافع چپ قرضی
تیم فوتبال پرسپولیس در راستای برطرف کردن مشکلات خود یک مهاجم خارجی جذب میکند. سرخپوشان همچنین با نظر حمید درخشان به دنبال یک مدافع چپ هستند و احتمالا این مدافع را از یک تیم دیگر قرض میگیرند. با وجود اینکه پرسپولیس بعد از حضور حمید درخشان به جای علی دایی خوب نتیجه گرفته و از سه مسابقه، هفت امتیاز کسب کرده است با این حال این تیم در بعضی از نقاط زمین مشکلاتی دارد که سرمربی سرخپوشان را به فکر رفع این مشکلات انداخته. دو خط حمله و دفاع چپ، از جمله پستهایی است که پرسپولیس به بازیکنان جدیدی نیاز دارد. در همین ارتباط درخشان به باشگاه اعلام کرده است که به یک مهاجم سانتر - فوروارد نیاز دارد. حمیدرضا سیاسی رئیس هیات مدیره باشگاه با اعلام این خبر، گفت: خرید یک بازیکن خارجی در این پُست برای پرسپولیس قطعی است ولی هنوز نتوانستهایم بازیکنی را پیدا کنیم. بدون شک در این قسمت بازیکن خارجی میخریم ولی به خاطر محدودیت سقف هزینه باشگاه، احتمالا برای دفاع چپ از تیمهای دیگر بازیکن قرضی بگیریم. عجب
|
|
1393/07/05 15:53:50
پرسپولیس
هر کی کسی رو دوست داره
بازیکن ادم معمولی و غیره لایک کنه |
اکانت های فعال کنونی |
1393/07/05 18:02:41
داداش لطفا اسپم نده یا خبر بده و عکس و .... عجب
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/07/05 23:38:45
خلیلی: پرسپولیس روز به روز بهتر میشود/ بازی با سپاهان در سال ۸۷ تکرارنشدنی است
مهاجم پیشین باشگاه پرسپولیس گفت: با زحماتی که کادر فنی پرسپولیس میکشد وضعیت این تیم روز به روز بهتر میشود. محسن خلیلی در خصوص شرایط بدنیاش، وضعیت پرسپولیس بعد از تغییر و تحولات کادر فنی و دیدار سرخپوشان مقابل سپاهان صحبتهایی کرد که در زیر میخوانید: چند روزی در تمرینات پرسپولیس دیده نمیشدی. این غیبت دلیل خاصی داشت؟ نه هیچ دلیل خاصی نداشت من با حسین عبدی در اینباره صحبت کردم و از آنها اجازه گرفتم تا چند روزی را به رتق و فتق امور شخصیام بپردازم که البته هم درگیر شکایتم از باشگاه صبای قم بودم و هم اینکه یکی دو روز را با خانوادهام به سفر رفتم و امروز هم به تهران آمدم و از فردا در تمرینات پرسپولیس حاضر میشوم. من صحبتی در این زمینه ندارم چرا که از تفکرات کیروش بیخبرم اما مسلماً برای روحیه دادن به علی کریمی و هم اینکه انگیزه مضاعفی برای او باشد این موضوع میتواند انتخاب خوبی باشد چرا که کریمی قبلاً گفته بود دیگر نمیخواهد کنار فوتبال باشد. علی تجارب خوبی دارد که میتواند آنها را به بازیکنان جوان انتقال دهد. او همیشه بازیکنی کارآمد و وزنهای سنگین برای فوتبال کشورمان بوده و بازیکنی است که دنیا دیده است و در اروپا بازی کرده و قطعاً میتواند مربی قابلی هم باشد. اما عدهای از منتقدان میگویند او تجربه و مدرک نشستن روی نیمکت تیم ملی را ندارد. من بازیکن هستم و در جایگاهی نیستم که درباره مربیان تیم ملی صحبت کنم اما تنها صحبتی که میکنم این است که برای کریمی آرزوی موفقیت دارم چرا که در کنار او بازی کردم و همانطور که بازیکن خوب و بزرگی بوده میتواند در مربیگری هم موفق باشد. اما او دو روز در تمرینات پرسپولیس حاضر شد و خیلی از هواداران این تیم دلخوش بودند که دوباره کریمی را با پیراهن پرسپولیس در زمین میبینند. روزی که علی به تمرین آمد با او به صورت خصوصی صحبت کردم البته قبلاً هم در یک محفل شخصی با هم در این زمینه صحبت کردیم و او گفت که نظرش عوض نشده و فقط به اصرار هواداران پرسپولیس به تمرین آمد، چون علی همیشه پرسپولیسی است و به تمرین آمده بود تا به تیم روحیه و انگیزه بدهد. وضعیت بدنی خودت چطور است؟ خوشبختانه وضعیتم خوب شده و این روزها پابهپای تیم تمرین میکنم و مطمئناً روز به روز آمادهتر هم میشوم چرا که یک سال از زمین فوتبال دور بودم اما الآن از شرایط فنی و بدنی خودم رضایت دارم و منتظر هستم تا نیمفصل بشود و بتوانم به تیمی بپیوندم. درباره حضورم در پرسپولیس باید بگویم که هیچ صحبتی در این خصوص نشده و فقط روز اولی که آقای درخشان به تمرین آمد اجازه گرفتم تا با تیم تمرین کنم که او هم به گرمی از این موضوع استقبال کرد و از او تشکر میکنم. برای پیوستن به تیمهای لیگ برتری آیا پیشنهادی داری؟ پیشنهاد جدی نه اما من بازیکن آزاد هستم و هر زمان که تیمی مرا بخواهد میتوانم به آن تیم ملحق شوم اما معمولاً تیمها در نیمفصل بازیکن میگیرند. وضعیت پرسپولیس را با کادر فنی جدید چطور ارزیابی میکنی؟ خوشبختانه وضعیت تیم روز به روز در حال بهتر شدن است اما باید بگویم که کادر فنی قبلی هم زحمات زیادی کشید و نباید از زحمات تیمها چشمپوشی کرد. درخشان و عبدی هم پرسپولیسی هستند و تفکرات خودشان را وارد تیم میکنند. خوشبختانه پرسپولیس در سه بازی آخرش هم نتایج خوبی گرفته و اگر هواداران حمایت کنند میتوانیم به صدر جدول برسیم. پرسپولیس این هفته باید به مصاف سپاهان برود اما از اردیبهشت سال 87 هرگاه نوبت این بازی میشود همه پرسپولیسیها ناخودآگاه یاد محسن خلیلی و گل دیدنیاش به زردپوشان اصفهان میافتند. نظر خودت در خصوص این بازی و آن بازی خاطرهانگیز چیست؟ به نظرم آن بازی که منجر به قهرمانی شد دیگر تکرار نمیشود چرا که ما 6 امتیاز عقب بودیم اما سرنوشت قهرمانی به روز آخر و به برد ما ربط پیدا کرد و فکر میکنم چندین دهه طول بکشد تا بتوان چنین بازیای را دوباره دید. به نظرم آن تیم پرسپولیس و آن بازی دیگر تکرار نمیشود. درباره بازی این هفته پرسپولیس مقابل سپاهان هم باید بگویم سپاهان چند سالی است که فوتبال را از دو قطبی بودن درآورده و قطب خوب فوتبال ماست که به پیشرفت فوتبال هم کمک شایانی کرده که آن هم به دلیل مدیریت خوب باشگاه سپاهان است. با این همه امیدوارم پرسپولیس مقابل سپاهان پیروز شود هرچند که فوتبال قابل پیشبینی نیست و هر دو تیم انگیزه دارند. باید بگویم هنوز درگیر مشکلات مالیاتیم با باشگاه استیلآذین هستم چرا که من هنوز ممنوعالخروج هستم و اتومبیلم توقیف است و قرار بود هدایتی به من اطلاع دهد اما هنوز خبری از او نشده و فکر میکنم درگیر خرید باشگاه ختافه است. با این همه منتظر تماس او هستم. عجب
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/07/06 11:17:44
دغاغله: نظر درخشان را به خودم جلب میکنم/ امسال خیلی از اهدافم عقب افتادم
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: وقتی به تمرین برگردم قطعا نظر حمید درخشان را به خودم جلب میکنم. مهدی دغاغله در خصوص شرایط خودش، پرسپولیس و ملوان صحبتهایی انجام داد که در زیر میخوانید. از شرایط بدنیات صحبت کن و اینکه در حال حاضر چه شرایطی داری؟ شرایط بدنیام خوب است و این روزها به صورت اختصاصی تمرین میکنم تا بتوانم به بازیهای پرسپولیس برسم. چه زمانی میتوانیم تو را در پیراهن پرسپولیس ببینیم؟ رسیدنم به بازی با سپاهان 80 به 20 است اما برای اینکه دوباره ریسک نکنم و از آنجایی که بعد از بازی با سپاهان لیگ حدود 20 روز تعطیل میشود قصد عجله کردن ندارم و اگر اتفاقی نیفتاد از هفته دوازدهم برای پرسپولیس بازی میکنم. چرا مصدومیتت اینقدر طولانی شد؟ خب من سه مصدومیت پشت سرهم را تجربه کردم که هر سه مصدومیتم هم پارگی بود و خوب شدن با این شرایط خیلی کار آسانی نیست. دلیل اینکه این همه مصدومیت یکجا سر تو آمده چیست؟ راستش برای اولین بار است که این اتفاق افتاده و خودم هم نمیدانم که چرا این همه مصدومیت سراغ من آمده است اما فکر میکنم فقط بدشانسی است و امیدوارم که دیگر این مسئله برایم تکرار نشود و این روزها با بدنسازی که میکنم که میخواهم عضلاتم را قوی کنم تا با قدرت به میدان برگردم. هدفت از آمدن به پرسپولیس چه بود؟ قطعا هدف اول من موفقیت پرسپولیس و سپس رسیدنم به تیم ملی بود اما اتفاقات خاصی رخ داد که نتوانستم به این هدفها برسم اما تلاش میکنم تا هم جایگاهم را در پرسپولیس بدست بیاورم و هم اینکه به تیم ملی برسم. درباره تغییر و تحولات کادر فنی پرسپولیس هم صحبت کن. خب این مسئلهای بود که باشگاه آن را انجام داد و من به عنوان یک بازیکن باید کارم را انجام دهم و به نظر باشگاه هم باید احترام بگذارم. تو با نظر علی دایی به پرسپولیس آمدی و حالا سرمربی تیم حمید درخشان است. از این نمیترسی که در پازل تاکتیکی سرمربی جدید پرسپولیس قرار نگیری؟ پاسخ این سوال را نمیدانم چراکه تا به حال با کادر فنی جدید تمرین نکردم اما مطمئن باشید که وقتی به تمرینات اضافه شوم حتما نظر درخشان را جلب میکنم اما نظر نهایی را برای اینکه بازی کنم یا نه سرمربی خواهد داد. جو حاکم بر فضای پرسپولیس با تحولات جدید را چگونه ارزیابی میکنی؟ خب جو الان خوب شده و ما از 9 امتیاز ممکن 7 امتیاز را گرفتهایم و امیدوارم که این بردها ادامهدار باشد تا پرسپولیس به جای اصلیاش برگردد اما باید بگویم که هدف همه ما قهرمانی و گرفتن کسب سهمیه آسیایی است تا موجب شادی دل هوادارانمان شویم. به عنوان یکی از مهاجمان فوتبال کشورمان فکر می کنی چرا بازیهای لیگ در این چند سال اینقدر کم گل شده است؟ فوتبال نسبت به سال قبلترش در حال پیشرفت است و میبینیم که تیمها دفاعی بازی می کنند و باید بگویم فوتبال هر سال پیشرفتهتر از قبل دنبال میشود. خب این شرایط در فوتبال همه دنیا هم به همین گونه است اما میبینیم که جذابیت در همه جای دنیا هنوز حفظ شده و بازیها هنوز پرگل است. باید قبول کنیم که در فوتبال ایران فشار بر روی مربی بسیار زیاد است و مربیان هم در ابتدا به گل نخوردن فکر میکنند اما در فوتبال روز دنیا این گونه نیست و همه کار خودشان را انجام میدهد اما در فوتبال ایران کسی به بازی زیبا فکر نمیکند و همه فقط نتیجه میخواهند و به همین دلیل میبینیم که بازیها کم گلتر شده و تیمها دفاعیتر بازی میکنند. این مصدومیت بلندمدت تو را چقدر از اهدافی که داشتی عقب انداخته است؟ واقعا از هدفهایی که داشتم عقب افتادم اما هروقت ماهی را از آب بگیری تازه است من هم تلاشم را میکنم و شما مطمئن باشید که در اولین بازی که انجام میدهم گل بزنم همه مصدومیت و غیبتم فراموش میشود. من در بازی اول همه چیز را جبران خواهم کرد. مصدومیت رضا نوروزی هم برای پرسپولیس مزید بر علت شده که در خط حمله با فقر بازیکن روبرو بشود. رضا دوست خوب من است اما میدانم که شرایط سختی دارد هرچندکه او نشان داده که مرد روزهای سخت است و امیدوارم با قدرت برگردد چراکه پرسپولیس به او احتیاج دارد. اما صحبت از کنار گذاشتن نام او از لیست پرسپولیس به دلیل مصدومیت شنیده میشود. من هم این موضوع را شنیدهام اما امیدوارم که اینطور نشود چون او میتواند به پرسپولیس کمک کند. با این همه نظر نهایی را در این زمینه کادر فنی و مسئولان باشگاه میدهند. بحث حضور محسن خلیلی در پرسپولیس هم شنیده میشود. فکر می کنی با حضور او کار مهاجمان سختتر خواهد شد؟ ما کار خودمان را میکنیم اما پست ما با هم فرق دارد. با این همه هرکس که میتواند به پرسپولیس کمک کند امیدوارم کنار ما باشد و محسن خلیلی هم که آقای گل ما بوده میتواند بازیکنی باشد که به ما کمک خواهد کرد. امسال ملوان نتایج خوبی نگرفته. به عنوان بازیکنی که سابقه بازی در این تیم را داری فکر میکنی این تیم که نتیجه خوبی میگرفت امروز به این روز افتاده؟ من نمیتوانم بگویم دلیل این ناکامیها چیست اما میتوانم بگویم که ملوان را دوست دارم و از نتایجی که میگیرد ناراحتم. بعد از پرسپولیس نتایج ملوان را پیگیری میکنم و امیدوارم از این بحران خارج شود چراکه حق انزلیچیها این نیست. سال گذشته ما بهترین خط حمله را داشتیم و امیدوارم ملوان باز هم روزهای خوب را تکرار کند. اما خداحافظی احساسی اولادی و اتفاقاتی که مازیار زارع در بازی با گسترش فولاد رقم زد نشان میدهد وضعیت این تیم خیلی بیشتر از چیزی که فکرش را بکنیم بحرانی است. مازیار زارع بازیکن احساسی است و من در انزلی بازی کردم و شرایط این شهر را میدانم اما مطمئنم که مازیار میتواند شرایط تیم را جمع و جور کند چراکه حق مردم انزلی نیست. عجب
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/07/06 18:02:24
درخواست پرسپولیس برای بخشش صادقیان
موضوع بازگشت پیام صادقیان به جمع پرسپولیسی ها مهمترین خبر اردوی قرمزهاست. درخواست پرسپولیس برای بخشش صادقیان به گزارش "ورزش سه"، کمیته استیناف که مرجع رسیدگی به درخواست تجدید نظر باشگاه پرسپولیس است، فردا تشکیل جلسه می دهد و پرسپولیس باید تا قبل اتمام وقت اداری امروز یا صبح فردا درخواست خود را به این کمیته بدهد. بنابر آنچه که به نظر می رسد در صورت درخواست حقوقی باشگاه پرسپولیس، مشکل پیام صادقیان رفع میشود. اگرچه هیچ تضمینی در این زمینه وجود ندارد. عجب
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/07/06 20:20:35
روزنامه امروز:
http://www.varzesh3.com/newspapershow.do?newspaper1=Piroozi-1393-07-06.jpg عجب
|
|
1393/07/06 20:21:45
6طلا6نقره6برنز و رتبه 6 برای کاروان ایران
نمیدونم باید تبریک بگم بهشون یا تسلیت ولی به هر حال اینو گفتم شاید کسی عکس بالا نیاد براش مهم ترین خبرش بود درس ها درس ها ما داریم میاییم(تهش هم نمراتم تک میشه ولی باس بخونیم دیه)
http://bartarprogram.ir/forum/index.php بیاین |
منوی کاربری
|
||