[quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]امین 7[/b][/div][div]کیه که میخواد اسمه شهرو عوض کنه؟؟[/div][/quote]
نمیدونم:roll:
تازه وارد با منی:?::?::?::?:[/div][/quote]
آره
[quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]امین 7[/b][/div][div]کیه که میخواد اسمه شهرو عوض کنه؟؟[/div][/quote]
چرا مگه؟؟
دوستان هیچ سکی دست نمی زنه چون دادش وندیدا از همه بیشتر توشه اون همه کارست به حرفش گوش بدین من سرم شلوغه خیلی نمی تونم باشم
دوستان هیچ سکی دست نمی زنه چون دادش وندیدا از همه بیشتر توشه اون همه کارست به حرفش گوش بدین من سرم شلوغه خیلی نمی تونم باشم
[quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div][quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]امین 7[/b][/div][div]کیه که میخواد اسمه شهرو عوض کنه؟؟[/div][/quote]
دوستان هیچ سکی دست نمی زنه چون دادش وندیدا از همه بیشتر توشه اون همه کارست به حرفش گوش بدین من سرم شلوغه خیلی نمی تونم باشم [/div][/quote]
سگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
همین الن بگو چی نوشتی
[quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div][quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]امین 7[/b][/div][div]کیه که میخواد اسمه شهرو عوض کنه؟؟[/div][/quote]
دوستان هیچ سکی دست نمی زنه چون دادش وندیدا از همه بیشتر توشه اون همه کارست به حرفش گوش بدین من سرم شلوغه خیلی نمی تونم باشم [/div][/quote]
سگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/[/div][/quote]
همین الن بگو چی نوشتی
[quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div][quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div][quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]امین 7[/b][/div][div]کیه که میخواد اسمه شهرو عوض کنه؟؟[/div][/quote]
همین الن بگو چی نوشتی [/div][/quote]
یعنی چیو بگم؟؟
سگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
همین الن بگو چی نوشتی
یعنی چیو بگم؟؟
بیخیال یه سوء تفاهمه
چه حرف بی ربطیست که مرد که گریه نمی کند!
گاهی آنقدر بغض داری...
که فقط باید مرد باشی تا بتوانی گریه کنی
[quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div][quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div][quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]امین 7[/b][/div][div]کیه که میخواد اسمه شهرو عوض کنه؟؟[/div][/quote]
همین الن بگو چی نوشتی [/div][/quote]
یعنی چیو بگم؟؟[/div][/quote]
بیخیال یه سوء تفاهمه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.