میگن خیلی قشنگه
پی ام سی هم تبلیقش میکنه
من دوست دارم خارج بودم
منم دوس دارم اما فکر میکنم یه زمانی بر عکس بوده
سلام اسم من فرزاده ... پایان.
[quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]farzadz128[/b][/div][div][quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div]برج خلیفه[/div][/quote]
نرفتم ولی میگن قشنگه تو دبی درسته؟[/div][/quote]
آره[/div][/quote]
میگن خیلی قشنگه
پی ام سی هم تبلیقش میکنه;)
من دوست دارم خارج بودم[/div][/quote]
منم دوس دارم اما فکر میکنم یه زمانی بر عکس بوده
میگن خیلی قشنگه
پی ام سی هم تبلیقش میکنه
من دوست دارم خارج بودم
حدود800متر هست
اسلام علیک یا ابا عبدالله
برای سلامتی امام زمان{عج}صلوات
[quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]farzadz128[/b][/div][div][quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div]برج خلیفه[/div][/quote]
آره[/div][/quote]
میگن خیلی قشنگه
پی ام سی هم تبلیقش میکنه;)
من دوست دارم خارج بودم[/div][/quote]
حدود800متر هست:mrgreen:
[/quote]
عباس جون یه وقت نگی به کسی لاس و گاس کجاست میخندن بهت؟؟؟؟؟اخه چطور نمیدونی!!!!!!!!!
[quote][div][b]amir.h.ahmadi[/b][/div][div][quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]مرگx[/b][/div][div][quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div]فقط لاس وگاس!!!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:[/div][/quote]
چرافقط لاس وگاس:)[/div][/quote]
لاس وگاس کجاست؟:roll::mrgreen:[/div][/quote]
گرونترین شهره دنیاس و تو امریکاس:mrgreen:[/div][/qu
فقط رباط سیتی(اسم شهرمه):mrgreen:[/div][/quote]
عباس جون یه وقت نگی به کسی لاس و گاس کجاست میخندن بهت؟؟؟؟؟اخه چطور نمیدونی!!!!!!!!!
[/quote]
[/quote]
عکست تو حلقم
.....
[quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.ahmadi[/b][/div][div][quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]مرگx[/b][/div][div][quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div]فقط لاس وگاس!!!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:[/div][/quote]
چرافقط لاس وگاس:)[/div][/quote]
لاس وگاس کجاست؟:roll::mrgreen:[/div][/quote]
گرونترین شهره دنیاس و تو امریکاس:mrgreen:[/div][/qu
فقط رباط سیتی(اسم شهرمه):mrgreen:[/div][/quote]
[/div][/quote]
عکست تو حلقم
دوس بابای یکی از دوستام درستش کرده
راس میگم اتفاقا فامیلی یارو هم خلیفه اس
من علیرضا هستم صاحب اصلی اکانت اگه با حسین کار دارین به این اکانت پیام بدین:
l3ad l3oy
[quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div]برج خلیفه[/div][/quote]
دوس بابای یکی از دوستام درستش کرده
راس میگم اتفاقا فامیلی یارو هم خلیفه اس
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.