بعد از مشخص شدن سطح بالایه بازی تو انجمن. بزارد جواب سئوال رو بدم بهتون
فرض کنید 4 تا حمله زده شده
یکیشون 4 ساعت طول میکشه برسه. یکیشون 12 ساعت یکیش 6 ساعت یکی 1 روز
اونی که 4 ساعت بوده راهش اول اونی که ساعت بوده دوم اونی که 12 ساعت بوده سوم و اونی که 1 روز بوده اخر همه میخوره. به نوع لشگر کسی هم بستگی نداره
این مورد رو مدیر انجمن 2 سال پیش تو انجمن در جواب علیرظا arte تو سرورو 6 داده بودن.
مردم چه توقعاتی دارنا! من همش 7 ماهه اومدم چطور جواب سوال 2 سال قبلو بدونم
مرسی
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]king_grobs[/b][/div][div]بعد از مشخص شدن سطح بالایه بازی تو انجمن. بزارد جواب سئوال رو بدم بهتون :)
اونی که 4 ساعت بوده راهش اول اونی که ساعت بوده دوم اونی که 12 ساعت بوده سوم و اونی که 1 روز بوده اخر همه میخوره. به نوع لشگر کسی هم بستگی نداره;)
:)
این مورد رو مدیر انجمن 2 سال پیش تو انجمن در جواب علیرظا arte تو سرورو 6 داده بودن. [/div][/quote]
مردم چه توقعاتی دارنا! من همش 7 ماهه اومدم چطور جواب سوال 2 سال قبلو بدونم :D
مرسی ;)
اونی که 4 ساعت بوده راهش اول اونی که ساعت بوده دوم اونی که 12 ساعت بوده سوم و اونی که 1 روز بوده اخر همه میخوره. به نوع لشگر کسی هم بستگی نداره
این مورد رو مدیر انجمن 2 سال پیش تو انجمن در جواب علیرظا arte تو سرورو 6 داده بودن.
مرسی
خب عزیزم. به اون نیست که . منبع من اونجا بود. گفتم که فکر نکنن همینجوری گفتم. یه بازیکن خوب 1 ماهم شده میریه تو بحر بازی. بازی رو میشکافه
این مطلب در 1393/06/03 10:55:27 نوشته شده است و در 1393/06/03 10:55:42 ویرایش شده است .
اون چیــــزی که برا شما ارزو هست . برا من تجـــربه شده
به عشق رفقایی که 3روز بیشتر مارو قابل ندونستن.
b.a
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]king_grobs[/b][/div][div]بعد از مشخص شدن سطح بالایه بازی تو انجمن. بزارد جواب سئوال رو بدم بهتون :)
اونی که 4 ساعت بوده راهش اول اونی که ساعت بوده دوم اونی که 12 ساعت بوده سوم و اونی که 1 روز بوده اخر همه میخوره. به نوع لشگر کسی هم بستگی نداره;)
این مورد رو مدیر انجمن 2 سال پیش تو انجمن در جواب علیرظا arte تو سرورو 6 داده بودن. [/div][/quote]
مرسی ;)[/div][/quote]
خب عزیزم. به اون نیست که . منبع من اونجا بود. گفتم که فکر نکنن همینجوری گفتم. یه بازیکن خوب 1 ماهم شده میریه تو بحر بازی. بازی رو میشکافه :|:icon_4:
مرسی
خب عزیزم. به اون نیست که . منبع من اونجا بود. گفتم که فکر نکنن همینجوری گفتم. یه بازیکن خوب 1 ماهم شده میریه تو بحر بازی. بازی رو میشکافه
میدونم داداش اخرش گذاشتما! شوخیدم داداش
اوکی
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]king_grobs[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]king_grobs[/b][/div][div]بعد از مشخص شدن سطح بالایه بازی تو انجمن. بزارد جواب سئوال رو بدم بهتون :)
مرسی ;)[/div][/quote]
خب عزیزم. به اون نیست که . منبع من اونجا بود. گفتم که فکر نکنن همینجوری گفتم. یه بازیکن خوب 1 ماهم شده میریه تو بحر بازی. بازی رو میشکافه :|:icon_4:
[/div][/quote]
میدونم داداش اخرش :D گذاشتما! شوخیدم داداش:)
اوکی:) ;)
همه سر ساعت 12 میرسن .هیچ کدوم ÷س از اون یکی سریع تر نمیرسه سرکاریه
عزیزم جوابو دادم. از پشتیبانی هم میتونی بپرسی
b.a
[quote][div][b]hadi b[/b][/div][div] همه سر ساعت 12 میرسن .هیچ کدوم ÷س از اون یکی سریع تر نمیرسه سرکاریه:mrgreen:[/div][/quote]
عزیزم جوابو دادم. از پشتیبانی هم میتونی بپرسی
والا ما 2 سال بازی کردیم همچین چیزی واسمون پیش نیومد
به کار کسی نمیاد اونقدرا
چرا یه مورد شده بود اتفاقا 2 سال پیش سرش تاپیک خورده بود.
معولا از یه شهر زمانبدی میزنن برا منجنییق تا تو یه ثانیه 0 بشه حمله اولم مهمه خب میخوان بدونن منجیقن زودتر میخوره با سرباز ها/
b.a
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div]والا ما 2 سال بازی کردیم همچین چیزی واسمون پیش نیومد :icon_4:
به کار کسی نمیاد اونقدرا [/div][/quote]
چرا یه مورد شده بود اتفاقا 2 سال پیش سرش تاپیک خورده بود.
معولا از یه شهر زمانبدی میزنن برا منجنییق تا تو یه ثانیه 0 بشه حمله اولم مهمه خب میخوان بدونن منجیقن زودتر میخوره با سرباز ها/
بستگی داره نیروت چی باشه ولی در کل جاسوس از همه زود تر میرسه البت اگه نیروهات غاطی نباشه و نبرد یا غارت یادف باشه اونم نیروش از نوع کمان دار باشه زودتر از جاسوس میرسه......
همش غلط بود
hossein shabani
pro players
israel
this is it....
please wait
[quote][div][b]haram110[/b][/div][div]بستگی داره نیروت چی باشه ولی در کل جاسوس از همه زود تر میرسه البت اگه نیروهات غاطی نباشه و نبرد یا غارت یادف باشه اونم نیروش از نوع کمان دار باشه زودتر از جاسوس میرسه......[/div][/quote]
همش غلط بود :mrgreen:
دوسال پیش من اینو میدونستم فقط شک داشتم
حالا یه چیزی دیگه اگه خودت به یه هدف خاصی لشکر کشی کنی چی؟
این سوال فقط مربوط به نبرد و غارت و دف هستش
که همشون 1 دونه کمان هست
کدوم زودتر میرسه؟
hossein shabani
pro players
israel
this is it....
please wait
[quote][div][b]king_grobs[/b][/div][div]بعد از مشخص شدن سطح بالایه بازی تو انجمن. بزارد جواب سئوال رو بدم بهتون :)
دوسال پیش من اینو میدونستم فقط شک داشتم
حالا یه چیزی دیگه اگه خودت به یه هدف خاصی لشکر کشی کنی چی؟
این سوال فقط مربوط به نبرد و غارت و دف هستش
که همشون 1 دونه کمان هست
کدوم زودتر میرسه؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.