فک کنم اصلا سرباز نمیسازی ها من که تو سرور 11 به خاطر این که با کمبود گندم مواجه نشم دیگه نمی خوام کماندار بسازم
اگه کماندار و شوالیه با هم بسازی که بدجوری منفی میشه
من نیزه و شوالیه میسازم
خوب شما که سکه میدی میسازی حالا تمامش رو فعال کن یه 40 % رو هم فعال کن چی میشه مگه هیچی تون نمیشه ولی دمتون گرم من فقط 1 بار گندمم توی سرور 10 منفی شد
[quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]فک کنم اصلا سرباز نمیسازی ها من که تو سرور 11 به خاطر این که با کمبود گندم مواجه نشم دیگه نمی خوام کماندار بسازم:oops:[/div][/quote]
من نیزه و شوالیه میسازم [/div][/quote]
خوب شما که سکه میدی میسازی حالا تمامش رو فعال کن یه 40 % رو هم فعال کن چی میشه مگه هیچی تون نمیشه ولی دمتون گرم من فقط 1 بار گندمم توی سرور 10 منفی شد
فک کنم اصلا سرباز نمیسازی ها من که تو سرور 11 به خاطر این که با کمبود گندم مواجه نشم دیگه نمی خوام کماندار بسازم
من نیزه و شوالیه میسازم
دادا من کی گفتم با سکه بازی میکنم؟
من رایگان بازی میکنم
این مطلب در 1391/11/19 19:12:47 نوشته شده است و در 1391/11/19 19:15:38 ویرایش شده است .
چه حرف بی ربطیست که مرد که گریه نمی کند!
گاهی آنقدر بغض داری...
که فقط باید مرد باشی تا بتوانی گریه کنی
[quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div][quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]فک کنم اصلا سرباز نمیسازی ها من که تو سرور 11 به خاطر این که با کمبود گندم مواجه نشم دیگه نمی خوام کماندار بسازم:oops:[/div][/quote]
خوب شما که سکه میدی میسازی حالا تمامش رو فعال کن یه 40 % رو هم فعال کن چی میشه مگه هیچی تون نمیشه ولی دمتون گرم من فقط 1 بار گندمم توی سرور 10 منفی شد [/div][/quote]
دادا من کی گفتم با سکه بازی میکنم؟:?::?:
من رایگان بازی میکنم:mrgreen::mrgreen:
من نیزه و شوالیه میسازم
خوب شما که با سکه بازی نمی کنی برای اونم راه حل هست باحال اگه بقیه ی منابع به گندم برسه به نعفته یا اینکه همینجوری بمونه یا گندم به منابع برسه کدوم شما می تونی مزرعتو ارتقاع بدی سطح 20 تش کن
[quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div][quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]فک کنم اصلا سرباز نمیسازی ها من که تو سرور 11 به خاطر این که با کمبود گندم مواجه نشم دیگه نمی خوام کماندار بسازم:oops:[/div][/quote]
خوب شما که سکه میدی میسازی حالا تمامش رو فعال کن یه 40 % رو هم فعال کن چی میشه مگه هیچی تون نمیشه ولی دمتون گرم من فقط 1 بار گندمم توی سرور 10 منفی شد [/div][/quote]
دادا من کی گفتم با سکه بازی میکنم؟:?::?:[/div][/quote]
خوب شما که با سکه بازی نمی کنی برای اونم راه حل هست باحال اگه بقیه ی منابع به گندم برسه به نعفته یا اینکه همینجوری بمونه یا گندم به منابع برسه کدوم شما می تونی مزرعتو ارتقاع بدی سطح 20 تش کن
من نیزه و شوالیه میسازم
پس فکر کردی دارم چیکار میکنم
به زودی اونقدر شوالیه و منجنیقم زیاد میشه که حتی با سطح 20 هم گندمم منفی میشه
چه حرف بی ربطیست که مرد که گریه نمی کند!
گاهی آنقدر بغض داری...
که فقط باید مرد باشی تا بتوانی گریه کنی
[quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div][quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div][quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]فک کنم اصلا سرباز نمیسازی ها من که تو سرور 11 به خاطر این که با کمبود گندم مواجه نشم دیگه نمی خوام کماندار بسازم:oops:[/div][/quote]
خوب شما که با سکه بازی نمی کنی برای اونم راه حل هست باحال اگه بقیه ی منابع به گندم برسه به نعفته یا اینکه همینجوری بمونه یا گندم به منابع برسه کدوم شما می تونی مزرعتو ارتقاع بدی سطح 20 تش کن [/div][/quote]
پس فکر کردی دارم چیکار میکنم:?::?:
به زودی اونقدر شوالیه و منجنیقم زیاد میشه که حتی با سطح 20 هم گندمم منفی میشه:mrgreen:
من نیزه و شوالیه میسازم
پس فکر کردی دارم چیکار میکنم
به زودی اونقدر شوالیه و منجنیقم زیاد میشه که حتی با سطح 20 هم گندمم منفی میشه
داداش شما دیگه وایوایی دکت گرم خوب بگو برات 1 چیز دیگه درست می کنیم می نویسیم (دوستان مدیران عزیز ( مدیران بازی ) لطفا برای اینکه ما گندممون منفی نشه 1 قابلیت هم بزارید برای گندممون تا 75 درصد ارتقاع پیدا کنده ممنون )
بعد در ضمن شما می تونید 2 تا دهکده گنگیز گندم تسخیر کنید و همچنین می تونید نوع تخصصتون رو گندم بزارید
[quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div][quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div][quote][div][b]وندیداد[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]فک کنم اصلا سرباز نمیسازی ها من که تو سرور 11 به خاطر این که با کمبود گندم مواجه نشم دیگه نمی خوام کماندار بسازم:oops:[/div][/quote]
خوب شما که با سکه بازی نمی کنی برای اونم راه حل هست باحال اگه بقیه ی منابع به گندم برسه به نعفته یا اینکه همینجوری بمونه یا گندم به منابع برسه کدوم شما می تونی مزرعتو ارتقاع بدی سطح 20 تش کن [/div][/quote]
پس فکر کردی دارم چیکار میکنم:?::?:
به زودی اونقدر شوالیه و منجنیقم زیاد میشه که حتی با سطح 20 هم گندمم منفی میشه:mrgreen:[/div][/quote]
داداش شما دیگه وایوایی دکت گرم خوب بگو برات 1 چیز دیگه درست می کنیم می نویسیم (دوستان مدیران عزیز ( مدیران بازی ) لطفا برای اینکه ما گندممون منفی نشه 1 قابلیت هم بزارید برای گندممون تا 75 درصد ارتقاع پیدا کنده ممنون )
بعد در ضمن شما می تونید 2 تا دهکده گنگیز گندم تسخیر کنید و همچنین می تونید نوع تخصصتون رو گندم بزارید
بابا تو دیگه کی هستی من واسه 10 تا دونه گندم چه کارها که نمی کنم من با این که نونوایی و شیرینی پزی سطح 5 مزرعه و فاز تکمیلیم هم 13 اسیابمم 5 بازم همیشه گندم خورم منفی
من کشاورزم شهر اولم 1323 هستش از آبادی ها 175 درصد گندم اضافه میشه بازم منفیه
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]بابا تو دیگه کی هستی من واسه 10 تا دونه گندم چه کارها که نمی کنم من با این که نونوایی و شیرینی پزی سطح 5 مزرعه و فاز تکمیلیم هم 13 اسیابمم 5 بازم همیشه گندم خورم منفی:shock::shock::shock::o:o:o:o
[/div][/quote]
بابا تو دیگه کی هستی من واسه 10 تا دونه گندم چه کارها که نمی کنم من با این که نونوایی و شیرینی پزی سطح 5 مزرعه و فاز تکمیلیم هم 13 اسیابمم 5 بازم همیشه گندم خورم منفی
مشـــاور اعظـــــم
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]بابا تو دیگه کی هستی من واسه 10 تا دونه گندم چه کارها که نمی کنم من با این که نونوایی و شیرینی پزی سطح 5 مزرعه و فاز تکمیلیم هم 13 اسیابمم 5 بازم همیشه گندم خورم منفی:shock::shock::shock::o:o:o:o
[/div][/quote]
من کشاورزم شهر اولم 1323 هستش از آبادی ها 175 درصد گندم اضافه میشه بازم منفیه [/div][/quote]
مشـــاور اعظـــــم8-)
دوستان من خسته شدم از بس گندم زیاد اوردم و رفتم تعدیل کردمش بابا جان بیایید 1 بیانیه صادر کنیم بگیم که چرا از بقیه ی منابع بیشتر از گندم استفاده می شه
بعدشم خسته شدم از بس گندم پاک کردم گندماشون مر غوب نیست
خب الان اینو میگی ولی وقتی که تعداد سربازات زیاد شدنو دیگه نتونی نانوایی یا مزرعه رو ارتقا بدی گندم برات مثل طلا میشه ، اونوقت باید بقیه منابعت رو بفروشی تا گندم بگیری ...
این مطلب در 1391/12/08 18:04:32 نوشته شده است و در 1391/12/08 18:05:36 ویرایش شده است .
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div]دوستان من خسته شدم از بس گندم زیاد اوردم و رفتم تعدیل کردمش بابا جان بیایید 1 بیانیه صادر کنیم بگیم که چرا از بقیه ی منابع بیشتر از گندم استفاده می شه :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:):):):):):):):):):):):):):):):););););););););););););):(:(:(:(:(:(:(:(:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::D:D:D:D:D:D:D:D
بعدشم خسته شدم از بس گندم پاک کردم گندماشون مر غوب نیست [/div][/quote]
خب الان اینو میگی ولی وقتی که تعداد سربازات زیاد شدنو دیگه نتونی نانوایی یا مزرعه رو ارتقا بدی گندم برات مثل طلا میشه ، اونوقت باید بقیه منابعت رو بفروشی تا گندم بگیری ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.