آواتار 1392 نگرفتی چی گفتم! میگم اکثر بازیکنا بعد چند سرور دچار مشکلاتی میشن
من گرفتم.
ولی چه مشکلاتی؟کور میشن کر میشن یا اصن لال میشن یا کلا فارم میشن!
خب این به تو ربطی داره؟
بزار مردم خوش باشن حالا یه بازی خوب تو ایران درست شده شمام می خوای مدیرو وادار کنی این بازی رو هم از دست بدیم.
میگم برو بکار خودت برس!
ببین هنوز بچه ای نمیدونی مشکلات چیه!
کسی که کار روزمره و این چیزا داره نمیاد بشینه سر عصر پادشاهان میره سر زندگیش !
ببین میتونم چندین نفر معرفی کنم که شاغلن و بازی میکنن!
99% بازیکن هایه بزرگ همشون شاغلن عزیمز. اخه بدون پول نمیشه. به جایی رسید.
در ضمن وقتی بازی مکین بادی خوب بازی کنی. وقتی یه سرورو باشم به کمتر از 16 ساعت بسنده نمیکنم که به جایی نمی رسی
اقا درست میبینم 99 گفتی 99%؟
خخخخخ جاشون برعکش گذاشتی
اقا سرت خورده یه جایی همه ی کاربرای انجمن بیکارن حالا+کسایی که تو انجمن نیستن یه عالمه میشه چی میگی؟
تا حالا بن نشدم... خو خداروشکر تاحالا فوش ندادم...خو اینم خدارو شکر
تاحالا به مدیر پیام ندادم
[quote][div][b]cernel[/b][/div][div][quote][div][b]marzbal[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]marzbal[/b][/div][div][quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div][quote][div][b]marzbal[/b][/div][div]آواتار 1392 نگرفتی چی گفتم! میگم اکثر بازیکنا بعد چند سرور دچار مشکلاتی میشن[/div][/quote]
من گرفتم.
ولی چه مشکلاتی؟کور میشن کر میشن یا اصن لال میشن یا کلا فارم میشن!
خب این به تو ربطی داره؟
بزار مردم خوش باشن حالا یه بازی خوب تو ایران درست شده شمام می خوای مدیرو وادار کنی این بازی رو هم از دست بدیم.
میگم برو بکار خودت برس![/div][/quote]
ببین هنوز بچه ای نمیدونی مشکلات چیه![/div][/quote]
کسی که کار روزمره و این چیزا داره نمیاد بشینه سر عصر پادشاهان میره سر زندگیش ! [/div][/quote]
ببین میتونم چندین نفر معرفی کنم که شاغلن و بازی میکنن! [/div][/quote]
99% بازیکن هایه بزرگ همشون شاغلن عزیمز. اخه بدون پول نمیشه. به جایی رسید.
در ضمن وقتی بازی مکین بادی خوب بازی کنی. وقتی یه سرورو باشم به کمتر از 16 ساعت بسنده نمیکنم که به جایی نمی رسی[/div][/quote]
اقا درست میبینم 99 گفتی 99%؟
خخخخخ جاشون برعکش گذاشتی:icon_4:
اقا سرت خورده یه جایی همه ی کاربرای انجمن بیکارن حالا+کسایی که تو انجمن نیستن یه عالمه میشه چی میگی؟
شخصی که میاد تو این بازی اینو میدونه که یکی از اصل های بازی آنلاین بودن هستش....شما هیچی هم یاد نداشته باشی و فعال باشی علاوه بر اینکه فارم نمیشی میتونی تا پایان سرور (مثلا اکسپرس) حداقل 700 کیلو نیرو داشته باشی!
پیشنهاد بدی نیستا
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
شخصی که میاد تو این بازی اینو میدونه که یکی از اصل های بازی آنلاین بودن هستش....شما هیچی هم یاد نداشته باشی و فعال باشی علاوه بر اینکه فارم نمیشی میتونی تا پایان سرور (مثلا اکسپرس) حداقل 700 کیلو نیرو داشته باشی!:idea:
پیشنهاد بدی نیستا:D
خوب هر کـسی هر چقدر که میخواد بازی میکنه یکی شاغله روزی یه ساعت بازی میکنه یکی بیکاره روزی 5 ساعت بازی میکنه . چه ربطی داره که همه چه افراد شاغل چه افراد بیکار فقط بتونن یه زمان محدودی رو بازی کنن ؟؟
با آواتار1392 و abolfazl aslani هم شــدیـــدا موافقـــم .
Bye Until Next Summer
+ سـآل نـو مبــآرک !
خوب هر کـسی هر چقدر که میخواد بازی میکنه یکی شاغله روزی یه ساعت بازی میکنه یکی بیکاره روزی 5 ساعت بازی میکنه . چه ربطی داره که همه چه افراد شاغل چه افراد بیکار فقط بتونن یه زمان محدودی رو بازی کنن ؟؟ :x
با [b]آواتار1392[/b] و [b]abolfazl[/b] aslani هم شــدیـــدا موافقـــم .
مگه خودت اراده نداری؟
تو خودت زمان بگیر روزی 5 ساعت بازی کن
این پیشنهاد اصلا جالب نیست چون افراد قوی 24 ساعته آنلاینن ( چند تا پلیر دارن ) ولی اگه بهترین پیشنهاد هم باشه و به ضرر مدیرای بازی باشه انجام نمیدن
شما فکر کن با روزی 5 ساعت چه قدر سکه کمتر باید صرف بازی شه * بازی خیلی کم میشه
این مطلب در 1393/06/01 23:17:08 نوشته شده است و در 1393/06/01 23:17:36 ویرایش شده است .
ehsan
:shock::shock::shock::shock:
مگه خودت اراده نداری؟ :|
تو خودت زمان بگیر روزی 5 ساعت بازی کن :|
این پیشنهاد اصلا جالب نیست چون افراد قوی 24 ساعته آنلاینن ( چند تا پلیر دارن ) ولی اگه بهترین پیشنهاد هم باشه و به ضرر مدیرای بازی باشه انجام نمیدن :|
شما فکر کن با روزی 5 ساعت چه قدر سکه کمتر باید صرف بازی شه کسب درآمد بازی خیلی کم میشه :icon_6:
مگه خودت اراده نداری؟
این پیشنهاد اصلا جالب نیست چون افراد قوی 24 ساعته آنلاینن ( چند تا پلیر دارن ) ولی اگه بهترین پیشنهاد هم باشه و به ضرر مدیرای بازی باشه انجام نمیدن
دوست عزیز یه ضرب المثلی هست میگه شخص بیکار جاش تو قبرستونه البته در تمامی طول سال! بالای 90 درصد بچه ها دانش اموز یا دانشجو هستند اینو حرفم زمانی معنا داره که طرف نصف روزشو مدرسه یا دانشگاه هست و نمیتونه بازی کنه و 1 ماهه دیگه همین وضع شروع میشه
شما معتاد به بازی شدید
مثل من و خیلی های دیگه که بازیو ترک کردیم
شما فکر میکنی هدف اینایی که بازیو ساختن تفریح ماعه یا * ؟
صد درصد کسـب درآمد برا همین به حرف شما توجه نمیشه شما باید خودت سعی کنی بایو کنار بزاری
این مطلب در 1393/06/02 00:21:55 نوشته شده است و در 1393/06/02 00:22:41 ویرایش شده است .
ehsan
[quote][div][b]marzbal[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div]:shock::shock::shock::shock:
این پیشنهاد اصلا جالب نیست چون افراد قوی 24 ساعته آنلاینن ( چند تا پلیر دارن ) ولی اگه بهترین پیشنهاد هم باشه و به ضرر مدیرای بازی باشه انجام نمیدن :|
شما فکر کن با روزی 5 ساعت چه قدر سکه کمتر باید صرف بازی شه کسب درآمد بازی خیلی کم میشه :icon_6:[/div][/quote]
دوست عزیز یه ضرب المثلی هست میگه شخص بیکار جاش تو قبرستونه البته در تمامی طول سال! بالای 90 درصد بچه ها دانش اموز یا دانشجو هستند اینو حرفم زمانی معنا داره که طرف نصف روزشو مدرسه یا دانشگاه هست و نمیتونه بازی کنه و 1 ماهه دیگه همین وضع شروع میشه[/div][/quote]
شما معتاد به بازی شدید
مثل من و خیلی های دیگه که بازیو ترک کردیم
شما فکر میکنی هدف اینایی که بازیو ساختن تفریح ماعه یا کسب درآمد ؟
صد درصد کسـب درآمد برا همین به حرف شما توجه نمیشه شما باید خودت سعی کنی بایو کنار بزاری ;)
مگه خودت اراده نداری؟
دوست عزیز یه ضرب المثلی هست میگه شخص بیکار جاش تو قبرستونه البته در تمامی طول سال! بالای 90 درصد بچه ها دانش اموز یا دانشجو هستند اینو حرفم زمانی معنا داره که طرف نصف روزشو مدرسه یا دانشگاه هست و نمیتونه بازی کنه و 1 ماهه دیگه همین وضع شروع میشه
منم دانش آموزم ولی معمولا تابستونا بازی میکنم . خوب اگه نمیتونم تو طول مدرسه ها بازی کنم خوب نمیکنم مجبور که نیستم ؟؟ این پیشنهاد به نفع شما و به ضرر بقیه میشه . همون طور که آقا احسان گفت افراد قوی همیشه آنلاین میشن چون چند تا پلیر دارن . شما اگه نمیتونی هر روز بازی کنی خوب پلیر بگیر . وقتایی که نیستی به جات بازی کنه
Bye Until Next Summer
+ سـآل نـو مبــآرک !
[quote][div][b]marzbal[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div]:shock::shock::shock::shock:
شما فکر کن با روزی 5 ساعت چه قدر سکه کمتر باید صرف بازی شه کسب درآمد بازی خیلی کم میشه :icon_6:[/div][/quote]
دوست عزیز یه ضرب المثلی هست میگه شخص بیکار جاش تو قبرستونه البته در تمامی طول سال! بالای 90 درصد بچه ها دانش اموز یا دانشجو هستند اینو حرفم زمانی معنا داره که طرف نصف روزشو مدرسه یا دانشگاه هست و نمیتونه بازی کنه و 1 ماهه دیگه همین وضع شروع میشه[/div][/quote]
منم دانش آموزم ولی معمولا تابستونا بازی میکنم . خوب اگه نمیتونم تو طول مدرسه ها بازی کنم خوب نمیکنم مجبور که نیستم ؟؟ این پیشنهاد به نفع شما و به ضرر بقیه میشه . همون طور که آقا احسان گفت افراد قوی همیشه آنلاین میشن چون چند تا پلیر دارن . شما اگه نمیتونی هر روز بازی کنی خوب پلیر بگیر . وقتایی که نیستی به جات بازی کنه :|
_ _ _
من که مدرسه میرم تو مدرسه برای ما لپ تاپ میزارن میرم تو سایت عصرپادشاهان میترکونم فکرشو بکن من دیگه کیم بعد دبیر میاد سریع گوگلو برمیادرممیرم سر کارم باز رفت میرم سرش دیگ انقدر رفتم گیگ مدرسه رو تموم کردم
1
:shock: _ :o _ :| :idea: :arrow: :?:_ :icon_11:
من که مدرسه میرم تو مدرسه برای ما لپ تاپ میزارن میرم تو سایت عصرپادشاهان میترکونم فکرشو بکن من دیگه کیم بعد دبیر میاد سریع گوگلو برمیادرممیرم سر کارم باز رفت میرم سرش دیگ انقدر رفتم گیگ مدرسه رو تموم کردم :icon_4:
سلام دوستان به نظر شما بهتر نبود عصر پادشاهان یه کاری میکرد که به هر کاربر میگفت اجازه داری روزی 5 ساعت بازی کنی اینجوری باعث میشه کاربرا به زندگی روزمره شون هم برسن!
نگ
نگران نباش!
دو روز دیگه مثل پارکومتر ه , به اعضای هر ساعت آنلاینی 10 سکه میگیرن
اون وقت خودت مجبور میشی دیگه کمتر بازی کنی
این مطلب در 1393/06/02 11:13:49 نوشته شده است و در 1393/06/02 11:13:59 ویرایش شده است .
وقت انتخاب رشته تموم شد.... بازم دعام کنید! عمران زدم
[quote][div][b]marzbal[/b][/div][div]سلام دوستان به نظر شما بهتر نبود عصر پادشاهان یه کاری میکرد که به هر کاربر میگفت اجازه داری روزی 5 ساعت بازی کنی اینجوری باعث میشه کاربرا به زندگی روزمره شون هم برسن! [/div][/quote]
نگ
نگران نباش!
دو روز دیگه مثل پارکومتر ه , به اعضای هر ساعت آنلاینی 10 سکه میگیرن
اون وقت خودت مجبور میشی دیگه کمتر بازی کنی :D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.