19 سرور سابقه
یک سوم از مدت سرور بگذره میتونید سکه ها رو انتقل بدید مرکزی ( 1 ماه دیگه )
منم تعجب کردم
فازشون سوال پرسیدنه فکر کنم
ehsan
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]19 سرور سابقه :shock::shock::shock::shock::shock:
یک سوم از مدت سرور بگذره میتونید سکه ها رو انتقل بدید مرکزی ( 1 ماه دیگه ):icon_10:[/div][/quote]
منم تعجب کردم :shock:
فازشون سوال پرسیدنه فکر کنم :|
بعد از حذف اکانت چقدر طول میکشه سکه هایی که خریدی به اکانت مرکزیت برگرده؟؟؟
وقتی اکانتت حذف بشه سکه ها رو خودت باید انتقال بدی به اکانت مرکزی .
به نام وجودی که وجودم ز وجودش به وجود امده است
[quote][div][b]hadi b[/b][/div][div]بعد از حذف اکانت چقدر طول میکشه سکه هایی که خریدی به اکانت مرکزیت برگرده؟؟؟[/div][/quote]
بعد از حذف اکانت چقدر طول میکشه سکه هایی که خریدی به اکانت مرکزیت برگرده؟؟؟
اینو که میدونم دیگ حذف شه سریع میشه انتقال داد؟؟؟
[quote][div][b]lordmavara[/b][/div][div][quote][div][b]hadi b[/b][/div][div]بعد از حذف اکانت چقدر طول میکشه سکه هایی که خریدی به اکانت مرکزیت برگرده؟؟؟[/div][/quote]
وقتی اکانتت حذف بشه سکه ها رو خودت باید انتقال بدی به اکانت مرکزی .[/div][/quote]
اینو که میدونم دیگ حذف شه سریع میشه انتقال داد؟؟؟
نه عزیز سکه از بین نمیره ولی 1 ماهی طول میکشه تا بتونی سکه ها رو انتقال بدی مرکزیت
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]hadi b[/b][/div][div]حذف کردم .خیال راحت باشه ؟؟؟ سکه از بین نمی ره؟؟[/div][/quote]
نه عزیز سکه از بین نمیره ولی 1 ماهی طول میکشه تا بتونی سکه ها رو انتقال بدی مرکزیت
برای چی 1 ماه طول بکشه من همیشه راحت اینکارو میکنم
اخه این سرور جدید کی میخاد راه بیفته؟؟؟؟؟/
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]hadi b[/b][/div][div]حذف کردم .خیال راحت باشه ؟؟؟ سکه از بین نمی ره؟؟[/div][/quote]
نه عزیز سکه از بین نمیره ولی 1 ماهی طول میکشه تا بتونی سکه ها رو انتقال بدی مرکزیت[/div][/quote]
برای چی 1 ماه طول بکشه من همیشه راحت اینکارو میکنم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.