هر روز یه قانون اضاف میکنن ادم انگیزه بازیش از بین میره.
کسیم نیست بخواد کمکم کنه رو اک.رفیقا دیگه بازی نمیکنن.هرکیو میشناختم رفیقم بودن بای دادن.
تنهاییم که نمیشه به جایی رسید.
فکر نکنم بیام.امشبم احتمالا یکاری پیش بیاد نیستم اصلا.باز ببینیم چی میشه
اولا ___ ن__ر همه دوستات بای ندادن هنوز جمع کسیری هستن اما پرو نیستن
از جمله خودم
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]roseinblack_1984[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]roseinblack_1984[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div]من موندم بیام یا نیام.
یه مشاوره بهم بدین :|:icon_2:[/div][/quote]
بیا عزیزم حتما بیا آرش :D[/div][/quote]
هر روز یه قانون اضاف میکنن ادم انگیزه بازیش از بین میره.
کسیم نیست بخواد کمکم کنه رو اک.رفیقا دیگه بازی نمیکنن.هرکیو میشناختم رفیقم بودن بای دادن.
تنهاییم که نمیشه به جایی رسید.
فکر نکنم بیام.امشبم احتمالا یکاری پیش بیاد نیستم اصلا.باز ببینیم چی میشه :icon_2:[/div][/quote]
اولا ___ ن__ر همه دوستات بای ندادن هنوز جمع کسیری هستن اما پرو نیستن :lol:
از جمله خودم :lol:[/div][/quote]
خب من رفیقایی که باهام بازی میکردنو میگم :D[/div][/quote]
آورین حالا درست شد :D
احتمالا اولین اتحادی که ساخته میشه ارتش طلایی یا دراگون باشه
اولین اتحادی که ساخته میشه مهم نیست! آخرین اتحادی که میمونه مهمه
انقدر بدم میاد از آدمایی که جنبه آزادی رو ندارن.
آدم باید خیلی احمق باشه که به اسرائیل بگه مظلوم
مرگ بر اسرائیل
[quote][div][b]wwe191[/b][/div][div]احتمالا اولین اتحادی که ساخته میشه ارتش طلایی یا دراگون باشه:icon_10:[/div][/quote]
اولین اتحادی که ساخته میشه مهم نیست! آخرین اتحادی که میمونه مهمه ;)
قبول دارم مثلا توی سرور 29 اتحاد king of the best تا ماه اول بهترین احادبود یهویی اخر شد خودم هم نمیدونم چطوری
این مطلب در 1393/05/31 22:27:54 نوشته شده است و در 1393/05/31 22:34:53 ویرایش شده است .
پوکر فیس
[quote][div][b]suspended[/b][/div][div][quote][div][b]wwe191[/b][/div][div]احتمالا اولین اتحادی که ساخته میشه ارتش طلایی یا دراگون باشه:icon_10:[/div][/quote] اولین اتحادی که ساخته میشه مهم نیست! آخرین اتحادی که میمونه مهمه ;)[/div][/quote] قبول دارم مثلا توی سرور 29 اتحاد king of the best تا ماه اول بهترین احادبود یهویی اخر شد:roll: خودم هم نمیدونم چطوری
قبول دارم مثلا توی سرور 30 اتحاد king of the best تا ماه اول بهترین احادبود یهویی اخر شد
خودم هم نمیدونم چطوری
سرور 30 که هنوز شروع نشده
ehsan
[quote][div][b]wwe191[/b][/div][div][quote][div][b]suspended[/b][/div][div][quote][div][b]wwe191[/b][/div][div]احتمالا اولین اتحادی که ساخته میشه ارتش طلایی یا دراگون باشه:icon_10:[/div][/quote] اولین اتحادی که ساخته میشه مهم نیست! آخرین اتحادی که میمونه مهمه ;)[/div][/quote]
قبول دارم مثلا توی سرور 30 اتحاد king of the best تا ماه اول بهترین احادبود یهویی اخر شد:roll:
خودم هم نمیدونم چطوری[/div][/quote]
سرور 30 که هنوز شروع نشده :shock::|
قبول دارم مثلا توی سرور 30 اتحاد king of the best تا ماه اول بهترین احادبود یهویی اخر شد خودم هم نمیدونم چطوری
سرور 30 که هنوز شروع نشده
ببخشید اشتباه چاپی شد
پوکر فیس
[quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]wwe191[/b][/div][div][quote][div][b]suspended[/b][/div][div][quote][div][b]wwe191[/b][/div][div]احتمالا اولین اتحادی که ساخته میشه ارتش طلایی یا دراگون باشه:icon_10:[/div][/quote] اولین اتحادی که ساخته میشه مهم نیست! آخرین اتحادی که میمونه مهمه ;)[/div][/quote] قبول دارم مثلا توی سرور 30 اتحاد king of the best تا ماه اول بهترین احادبود یهویی اخر شد:roll: خودم هم نمیدونم چطوری[/div][/quote] سرور 30 که هنوز شروع نشده :shock::|[/div][/quote]
ببخشید اشتباه چاپی شد
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.