پشت هر مرد موفقی هیچی نیست ! زرنگ بوده، گول دخترا رو نخورده، چسبیده به زندگیش، پولاشو جمع کرده، زندگیش روبراه شده.
In the name of god
نویسنده | پیغام |
---|---|
اکانت های فعال کنونی |
1393/09/10 11:28:00
پشت هر مرد موفقی هیچی نیست ! زرنگ بوده، گول دخترا رو نخورده، چسبیده به زندگیش، پولاشو جمع کرده، زندگیش روبراه شده.
In the name of god
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/09/10 11:28:38
گذشت آن زمان هایی که مردم همدیگر را دور میزدند حالا از روی هم رد می شوند .
In the name of god
|
|
1393/09/10 21:35:23
گاه می رویم تا برسیم ، کجایش را نمیدانیم ، فقط میرویم تا برسیم
بی خبر از آن که همیشه رفتن راه رسیدن نیست گاه برای رسیدن باید نرفت.باید ایستاد و نگریست باید دید. شاید رسیده ای و ادامه دادن فقط دورت می کند باید ایستاد و نگریست به مسیر طی شده گاه رسیده ای و نمی دانی و گاه در ابتدای راهی و گمان می کنی رسیده ای مهم رسیدن نیست ، مهم آغاز است که گاهی هیچ وقت نمی شود و گاهی می شود بدون خواست تو ×××××
زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست... |
|
1393/09/10 21:58:27
ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﭼﻪ ﭼﯿﺰ ﻭﺣﺸﺘﻨﺎﮐﯽ ﺍﺳﺖ،
ﮐﻪ ﺑﺰﺭﮒ ﺗﺮﯾﻦ ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﺑﻪ ﻫﺮ ﮐـﺲ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﯾﮏ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻨﻨﺪ ! ×××××
|
1393/09/11 13:49:18
هیچوقت نخواستم دشمنامو بشناسم
چون میدونستم بهترین دوستامو از دست میدم.. قشنگ ترین لحظه.... لحظه ی بوسیدن پیشونی کسیه که قلبش سند خورده به نامت.... |
|
1393/09/11 16:49:25
یادت را از من نگیر
بگذار من هم مثل سهراب بگویم دلخوشی ها کم نیست !!! قشنگ ترین لحظه.... لحظه ی بوسیدن پیشونی کسیه که قلبش سند خورده به نامت.... |
|
1393/09/11 17:35:11
کـاش به خودمان قــول بدهیــم
وقتی عاشق شویــم که ” آماده ایم “ نــه وقتی کــه ” تنهــائیـم” قشنگ ترین لحظه.... لحظه ی بوسیدن پیشونی کسیه که قلبش سند خورده به نامت.... |
|
1393/09/11 18:58:40
زیبا ترین قسم سهراب سپهری:
نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچیک از مردم این آبادی به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد... آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز ×××××
|
1393/09/11 22:06:56
بیل گیتس میگه:
من همیشه آدمهای تنبل رو برای کارهای سخت انتخاب میکنم چون اونا راحت ترین راه برای انجامش رو پیدا میکنن! ×××××
|
1393/09/12 01:01:39
اینکه می گویند : ادعایی نیست
خودش کم ادعایی نیست … ×××××
منوی کاربری
|
||