با سلام خدمت همه ی دوستان
یک سوال داشتم :
میشه وقتی که یک سرور تموم میشه و برای مثال 500 سکه داخلش داشته باشی آن ها را بفروشی و پولش را بگیری ؟؟؟ یا فقط باید اون را به سرور های دیگه بازی منتقل کرد ؟؟؟
اگر میشه باید چکار کنم ؟؟؟
با تشکر
سکه در بازی فروخته نمیشود
این که سکه رو منتقل به یه سرور دیگه کنی امکان داره ولی فقط سکه هایی که خریدی و سکه های گنجینه
در ضمن برای انتقال سکه ها باید سرور به اتمام رسیده باشه تا بشه انتقال داد
با سلام خدمت داداش گلم
یعنی داداش من الآن در سرور مرکزی 500 سکه دارم نمی تونم اون را تبدیل به پولش کنم ؟؟؟
فقط برای انتقال به سرور های دیگه قابل استفاده هست ؟؟؟
نه داداش امکان این که به پول تبدیل کنی وجود نداره
به پشتیبانی بگی به پول تبدیل میکنه برات
اگه خودت خریده باشی نه اینکه گنجینه زده باشی
باید با چه زبونی صحبت کرد؟
برادر من یه مثال خوب میزنم بگیری
جنس فروخته شده پس گرفته نمشود
[quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]درانا[/b][/div][div][quote][div][b]shadow_1[/b][/div][div][quote][div][b]درانا[/b][/div][div][quote][div][b]shadow_1[/b][/div][div]با سلام خدمت همه ی دوستان
یک سوال داشتم :
میشه وقتی که یک سرور تموم میشه و برای مثال 500 سکه داخلش داشته باشی آن ها را بفروشی و پولش را بگیری ؟؟؟ یا فقط باید اون را به سرور های دیگه بازی منتقل کرد ؟؟؟
اگر میشه باید چکار کنم ؟؟؟
با تشکر[/div][/quote]
سکه در بازی فروخته نمیشود
این که سکه رو منتقل به یه سرور دیگه کنی امکان داره ولی فقط سکه هایی که خریدی و سکه های گنجینه
در ضمن برای انتقال سکه ها باید سرور به اتمام رسیده باشه تا بشه انتقال داد[/div][/quote]
با سلام خدمت داداش گلم
یعنی داداش من الآن در سرور مرکزی 500 سکه دارم نمی تونم اون را تبدیل به پولش کنم ؟؟؟
فقط برای انتقال به سرور های دیگه قابل استفاده هست ؟؟؟[/div][/quote]
نه داداش امکان این که به پول تبدیل کنی وجود نداره
[/div][/quote]
به پشتیبانی بگی به پول تبدیل میکنه برات ;)[/div][/quote]
اگه خودت خریده باشی نه اینکه گنجینه زده باشی[/div][/quote]
باید با چه زبونی صحبت کرد؟
برادر من یه مثال خوب میزنم بگیری
[b]جنس فروخته شده پس گرفته نمشود[/b]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.