my_name_is_eryha
والا
چیزی که من شنیدم در مورد سرور قهرمانان
نزدیک 10 سرور هستش که دیگه از شهر گینگیز ها نمیشه جاسوسی کرد
هرچی جاسوسی زدن بازیکنا با هر تعداد رفته تو دیوار
مورد داشتیم طرف با نزدیک 350 تا جاسوس زده بود رفته بود تو دیوار همون شهر رو زدن کتیبه توش نبوده
سر همینم دیگه همه میگن که زدن کتیبه به بخت و اقبال بستگی داره
و اگه واسه کتیبه میخوای بازی کنی باید جوری بازیکنی که هر 4 شهر رو بتونی که بزنی
واسه کتیبه هم همه شروع کردن شهرارو زدن و چیزی که من شنیدم اولین شهری که بهزاد زد تو همون کتیبه بود و اومد
البته از کسی که شنیدم منبع موثقیه و اگه غیر از این بود مطمئن باش رو پروفایلشون مینوشتن واقعا سطح سرور خیلی قشنگه که 3 تا شهر گینگیزا رو ما زدیم آوردیم پایین(عین سرورای پیش که همینارو مینوشتن)
حالا یه چیزیم حسین شعبانی گفت ممنون میشم تا توضیح کامل تر بده
گفت که اکانت میخکوب واسه دوستای من بوده(اگه اشتباه نکنم گفت برای علی گازنبر و احمد فایتر بوده اول سرور) که گویا بعد از صفرشدن بهزاد اینا و تیمشون(اکانتای صادق توکل و پدیده عصر)
گرفتن و اینو خریداری کردن
من کی گفتم بهزاد رفته خریده
من گفتم به احتمال زیاد میخکوب ماله علی گاز انبره چون تو شهراش ابزار آلاتو زده
(کاری که علی میکرد)
بعد که پرسیدم مرکزی میخکوب کلا ماله بهزاده و اسم شهرا رو هم عشقش کشیده اونجوری بزنه
اینا همش حدس بود چون همزمان با زدن میخکوب احمد فایتر از استراحت در اومد و کتیبه انتقال پیدا کرد من حدس زدم میخکوب ماله گاز انبره و داره انتقال میده بهش
این بحث دوم
در مورده بحث اول سره اون مورد داشتیم هم براتون عرض کنم
من به 4تا شهر کتیبه همر جاسوس فرستادم 3 تا 350 هزارتایی یدونه 450 هزارتایی عکساشم هست کداشم هست اما همشون دیوار شدن
من گفتم اینی که 450 هزارت رو دیوار کرده شاید اونجا باشه و با 15 تا همر زدیم که تو همر سوم منجنیق های من(85 هزارتا منجنیق) کلا شهرداری و قصرو دیواررو (بادژکوبام) کشید پایین و نیرو ها صفر شد اما اونجا نبود 4 ساعت بعد حمله های شهر 2 میرسید و رسید و از دم 15 تا همر دیوار شد
و من نیرو های شهر 3و4 گینگیز ها رو که گذاشته بودم زمان بندی بک دادم همرو ست کردم رو شهر 2
55 تا حمله دیوار شد حمله 56 که قهرماناش 3 رقمی بود کتیبه رو اورد و 2000 تا هم امتیاز قهرمان داد
کله نیروهای کوبیده شده برای شهر دوم (شهر کتیبه) به این صورت بود
نیزه دار
698273
شمشیر زن
16919516
کماندار
2030773
شوالیه
6321902
جاسوس
26946
دژکوب
1054789
منجنیق
394418
مهاجر
30
مشاور
1625
این مطلب در 1393/05/27 09:15:43 نوشته شده است و در 1393/05/27 09:18:52 ویرایش شده است .
hossein shabani
pro players
israel
this is it....
please wait
[quote][div][b]my_name_is_eryha[/b][/div][div]والا
چیزی که من شنیدم در مورد سرور قهرمانان
نزدیک 10 سرور هستش که دیگه از شهر گینگیز ها نمیشه جاسوسی کرد
هرچی جاسوسی زدن بازیکنا با هر تعداد رفته تو دیوار
مورد داشتیم طرف با نزدیک 350 تا جاسوس زده بود رفته بود تو دیوار همون شهر رو زدن کتیبه توش نبوده
سر همینم دیگه همه میگن که زدن کتیبه به بخت و اقبال بستگی داره
و اگه واسه کتیبه میخوای بازی کنی باید جوری بازیکنی که هر 4 شهر رو بتونی که بزنی
واسه کتیبه هم همه شروع کردن شهرارو زدن و چیزی که من شنیدم اولین شهری که بهزاد زد تو همون کتیبه بود و اومد
البته از کسی که شنیدم منبع موثقیه و اگه غیر از این بود مطمئن باش رو پروفایلشون مینوشتن واقعا سطح سرور خیلی قشنگه که 3 تا شهر گینگیزا رو ما زدیم آوردیم پایین(عین سرورای پیش که همینارو مینوشتن)
حالا یه چیزیم حسین شعبانی گفت ممنون میشم تا توضیح کامل تر بده
گفت که اکانت میخکوب واسه دوستای من بوده(اگه اشتباه نکنم گفت برای علی گازنبر و احمد فایتر بوده اول سرور) که گویا بعد از صفرشدن بهزاد اینا و تیمشون(اکانتای صادق توکل و پدیده عصر)
گرفتن و اینو خریداری کردن[/div][/quote]
من کی گفتم بهزاد رفته خریده
من گفتم به احتمال زیاد میخکوب ماله علی گاز انبره چون تو شهراش ابزار آلاتو زده :mrgreen: (کاری که علی میکرد)
بعد که پرسیدم مرکزی میخکوب کلا ماله بهزاده و اسم شهرا رو هم عشقش کشیده اونجوری بزنه
اینا همش حدس بود چون همزمان با زدن میخکوب احمد فایتر از استراحت در اومد و کتیبه انتقال پیدا کرد من حدس زدم میخکوب ماله گاز انبره و داره انتقال میده بهش
این بحث دوم
در مورده بحث اول سره اون مورد داشتیم هم براتون عرض کنم
من به 4تا شهر کتیبه همر جاسوس فرستادم 3 تا 350 هزارتایی یدونه 450 هزارتایی عکساشم هست کداشم هست اما همشون دیوار شدن
من گفتم اینی که 450 هزارت رو دیوار کرده شاید اونجا باشه و با 15 تا همر زدیم که تو همر سوم منجنیق های من(85 هزارتا منجنیق) کلا شهرداری و قصرو دیواررو (بادژکوبام) کشید پایین و نیرو ها صفر شد اما اونجا نبود 4 ساعت بعد حمله های شهر 2 میرسید و رسید و از دم 15 تا همر دیوار شد
و من نیرو های شهر 3و4 گینگیز ها رو که گذاشته بودم زمان بندی بک دادم همرو ست کردم رو شهر 2
55 تا حمله دیوار شد حمله 56 که قهرماناش 3 رقمی بود کتیبه رو اورد و 2000 تا هم امتیاز قهرمان داد
کله نیروهای کوبیده شده برای شهر دوم (شهر کتیبه) به این صورت بود
نیزه دار
698273
شمشیر زن
16919516
کماندار
2030773
شوالیه
6321902
جاسوس
26946
دژکوب