خخخ من صد در صد دوستت دارم یعنی یک ولی تو نود و سه تا دوستم داری بنا بر این شما نود سه برابر منو دوست داری
WHAT?
من مسخره ی همه شمام
دیگه کمتر اسپمای بیمزه ی خرکی میدم
دلتون برام تنگ شد پیام بدین
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]زویا[/b][/div][div]93[/div][/quote]
خخخ من صد در صد دوستت دارم یعنی یک ولی تو نود و سه تا دوستم داری بنا بر این شما نود سه برابر منو دوست داری:mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
WHAT?:?::?::?:
خخخ من صد در صد دوستت دارم یعنی یک ولی تو نود و سه تا دوستم داری بنا بر این شما نود سه برابر منو دوست داری
زیر دیپلم حرف بزن ما که نفهمیدیم
من مسخره ی همه شمام
دیگه کمتر اسپمای بیمزه ی خرکی میدم
دلتون برام تنگ شد پیام بدین
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]زویا[/b][/div][div]93[/div][/quote]
خخخ من صد در صد دوستت دارم یعنی یک ولی تو نود و سه تا دوستم داری بنا بر این شما نود سه برابر منو دوست داری:mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
زیر دیپلم حرف بزن ما که نفهمیدیم:mrgreen:
ای یه 1000 درصدی دوست اش داریم دیگه چه میشه کرد دیگه
نفس میدونی یعنی چی؟
برام بالاتر از اونی
دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست
آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست
[quote][div][b]amir444[/b][/div][div]ای یه 1000 درصدی دوست اش داریم دیگه چه میشه کرد دیگه :|[/div][/quote]
نفس میدونی یعنی چی؟
برام بالاتر از اونی :icon_10:
دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست
آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست
[quote][div][b]سورنا93[/b][/div][div][quote][div][b]lionel10[/b][/div][div]:icon_2: زشته من درصد بگم برا عشقم ماچ :icon_4:
[/div][/quote]
از درصد مرصد گذشت....ماچ:mrgreen:[/div][/quote]
:icon_2:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.