بـــــــــــله...گول ظاهر فریبندشو نخورید/عکس یه چشم گذاشته که سنش بالا بزنه!
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]amir777sr[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]مگه چند سالشه[/div][/quote]
این 12 سالشه و من 17[/div][/quote]
12 :o:shock::shock: :roll: :icon_4:[/div][/quote]
بـــــــــــله...گول ظاهر فریبندشو نخورید/عکس یه چشم گذاشته که سنش بالا بزنه!:icon_4::icon_4::icon_4:
In the name of god
[quote][div][b]amir777sr[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]amir777sr[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]مگه چند سالشه[/div][/quote]
بـــــــــــله...گول ظاهر فریبندشو نخورید/عکس یه چشم گذاشته که سنش بالا بزنه!:icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
:icon_4:
[/quote]
قشنگ ترین لحظه....
لحظه ی بوسیدن پیشونی کسیه که قلبش سند خورده به نامت....
[quot :icon_7:امیروe][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]amir777sr[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]amir777sr[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]مگه چند سالشه[/div][/quote]
بـــــــــــله...گول ظاهر فریبندشو نخورید/عکس یه چشم گذاشته که سنش بالا بزنه!:icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
:icon_4:[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.