مشکوک شدم .... خدا رو شکر که گومر عدم زد ....
تعجب شدید کرده بودم که گومر منو 100% دوست داره .... داشتم میرفتم توی کما از تعجب ...
همون بیهتر کی میرفتی تو کوما از دستیت خلاص میشودوم خخخ
وای بدنت...
با هــر چی میــشد زدنـــت...
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]100% :P ;)[/div][/quote]
تعجب شدید کرده بودم که گومر منو 100% دوست داره .... داشتم میرفتم توی کما از تعجب ...[/div][/quote]
تعجب شدید کرده بودم که گومر منو 100% دوست داره .... داشتم میرفتم توی کما از تعجب ...
واقعا ؟؟؟
پس اگه اینجوریه دوباره بنویس که من رو 100% دوست داری
خخخخخخخخ
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]گومر1[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]100% :P ;)[/div][/quote]
تعجب شدید کرده بودم که گومر منو 100% دوست داره .... داشتم میرفتم توی کما از تعجب ...[/div][/quote]
همون بیهتر کی میرفتی تو کوما از دستیت خلاص میشودوم خخخ[/div][/quote]
واقعا ؟؟؟
پس اگه اینجوریه دوباره بنویس که من رو 100% دوست داری ;)
خخخخخخخخ
واقعا ؟؟؟
پس اگه اینجوریه دوباره بنویس که من رو 100% دوست داری
خخخخخخخخ
زِهی خیالو باطیل
تو خوابیت ببینی خخخ
وای بدنت...
با هــر چی میــشد زدنـــت...
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]گومر1[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]100% :P ;)[/div][/quote]
همون بیهتر کی میرفتی تو کوما از دستیت خلاص میشودوم خخخ[/div][/quote]
واقعا ؟؟؟
پس اگه اینجوریه دوباره بنویس که من رو 100% دوست داری ;)
خخخخخخخخ[/div][/quote]
زِهی خیالو باطیل :|
تو خوابیت ببینی خخخ
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.