پارسال یعنی اول دبیرستان از نظر معلما و درس دادنشون و اینا خیلی برام بد بود ، کلا سالهای قبلش هم بدم میومد از مدرسه
ولی امسال 2دبیرستان به غیر از درس از همه نظر بهتر بود ،آزادی در حد ال کلاسیکو ، خیلی حال داد
inera@att.net
پارسال یعنی اول دبیرستان از نظر معلما و درس دادنشون و اینا خیلی برام بد بود ، کلا سالهای قبلش هم بدم میومد از مدرسه
ولی امسال 2دبیرستان به غیر از درس از همه نظر بهتر بود ،آزادی در حد ال کلاسیکو ، خیلی حال داد
بهت ازادی دادن چه کردی؟
همه کار ، آزادی دیگه ...
inera@att.net
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]پارسال یعنی اول دبیرستان از نظر معلما و درس دادنشون و اینا خیلی برام بد بود ، کلا سالهای قبلش هم بدم میومد از مدرسه
ولی امسال 2دبیرستان به غیر از درس از همه نظر بهتر بود ،آزادی در حد ال کلاسیکو ، خیلی حال داد [/div][/quote]
بهت ازادی دادن چه کردی؟:shock:[/div][/quote]
همه کار ، آزادی دیگه ...
خوش گذشت:-D
بای[quote][div][b]alireza0066[/b][/div][div]:shock::shock::shock::shock:
کل کاربرای اینجا بچه مدرسه ای هستن؟؟ :?
همین جا خداحافظیم از انجمن رو اعلام میکنم[/div][/quote]
تا دوم راهنمایی خوب بود یعنی شاگرد اول کلاس بودم اما بعد از اون که حدوداً3سال میشه کلا عوض شدم و فکر میکنم پسرفت کردم ولی پشیمون نیستم چون بنظرم جوانی المثنی نداره !!!!
این مطلب در 1393/05/24 19:51:07 نوشته شده است و در 1393/05/24 19:52:21 ویرایش شده است .
تا دوم راهنمایی خوب بود یعنی شاگرد اول کلاس بودم اما بعد از اون که حدوداً3سال میشه کلا عوض شدم و فکر میکنم پسرفت کردم ولی پشیمون نیستم چون بنظرم جوانی المثنی نداره !!!!
:icon_3::icon_3::icon_3::icon_3:
[quote][div][b]alireza0066[/b][/div][div]:shock::shock::shock::shock:
کل کاربرای اینجا بچه مدرسه ای هستن؟؟ :?
همین جا خداحافظیم از انجمن رو اعلام میکنم[/div][/quote]
خوش بگذره :shock:
بای :icon_1:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.