سلام به همه دوستان
یه سوال مبتدی!
متاسفانه از شروع ساخت شهر، روی ساخت لشگر کار نکردم.
الان واسه ساخت حتی انبار مخفی سطح 20 درست کردم با سه برابر ظرفیت هفتگی، ولی چندتا غارتگر محترم ، هر ساعت 2 تا سه بار با لشگر بزرگ حمله میکنن و همه چیز نابود میشه!!!
راه حلی به نظرتون نمیرسه؟ بیخیال شم تا سرور بعدی!!
سلام به همه دوستان :)
یه سوال مبتدی!
متاسفانه از شروع ساخت شهر، روی ساخت لشگر کار نکردم.
الان واسه ساخت حتی انبار مخفی سطح 20 درست کردم با سه برابر ظرفیت هفتگی، ولی چندتا غارتگر محترم ، هر ساعت 2 تا سه بار با لشگر بزرگ حمله میکنن و همه چیز نابود میشه!!!
راه حلی به نظرتون نمیرسه؟ بیخیال شم تا سرور بعدی!!
نیرو سازی
رسوندن دیوار به 20
یه رفیق پیدا کن حمایتت کنه
یا یه کسی رو گیر بیار هر بار ک نیرو میسازی بفرست براش بعد نیرو هاتو متمرکز کن
بهترین راه اینه که خواهش کنی ازش
نیرو سازی
رسوندن دیوار به 20
یه رفیق پیدا کن حمایتت کنه
یا یه کسی رو گیر بیار هر بار ک نیرو میسازی بفرست براش بعد نیرو هاتو متمرکز کن
بهترین راه اینه که خواهش کنی ازش
خیلی راه ها هستش که دوستان تقریبا کل شون رو گفتن ولی چند راه دیگه هم هستش:
1-ازش درخواست کن حمله نزنه بهت
2-اگر اتحاد داره باهاش معامله کن بهش بگو بیام توی اتحادتون؟
3-میدونم زیاد جالب نیست ولی برای خودت خوبه که باهاش با احترام رفتار کنی که فکر کنه شاخ بازی هستش و باهاش دوست شو و حتی میتوینی بعد از دوستی باهاش از سود هم ببری مثل خود من توی سرور25
4-اگر هیچ کدوم از اینا جواب نداد 4 یا 5 یا اصلا یک هفته برو به حالت استراحت
5-اگر جواب نداد دیگه بیخیال این اکانت شو حذفش کن با یک اسم دیگه ثبت نام کن
خیلی راه ها هستش که دوستان تقریبا کل شون رو گفتن ولی چند راه دیگه هم هستش:
1-ازش درخواست کن حمله نزنه بهت
2-اگر اتحاد داره باهاش معامله کن بهش بگو بیام توی اتحادتون؟
3-میدونم زیاد جالب نیست ولی برای خودت خوبه که باهاش با احترام رفتار کنی که فکر کنه شاخ بازی هستش و باهاش دوست شو و حتی میتوینی بعد از دوستی باهاش از سود هم ببری مثل خود من توی سرور25
4-اگر هیچ کدوم از اینا جواب نداد 4 یا 5 یا اصلا یک هفته برو به حالت استراحت
5-اگر جواب نداد دیگه بیخیال این اکانت شو حذفش کن با یک اسم دیگه ثبت نام کن
کار های زیادی میشه کرد به غیر از مخفیگاه و خواهش کردن از طرف
حتی کارهای خیلی زیبا
چیزی درباره اینسرت کردن ، حمله سیم سکند و ... بلدی ؟
البته اینا که نام بردم برای الان شما نیست فقط میخوام بدونم اطلاع داری یا نه از این جور مسائل
به هر حال ببین بهترین کاری که میتونی انجام بدی اینه که فرضا 30- 40 تا نیروی حمله بسازی ، بعد چک کنی ببینی چقدر طول میکشه برن تا دهکده کسی که حمله میکنه . وقتی حمله کرد تو باید سریک ثانیه ای نیروهات رو بفرستی اون رو بزنن که وقتی نیروهای تو میرسن به دهکده اون یک ثانیه قبلش نیروهای خودش رسیده باشن اونجا . خیلی سعی کردم ساده بگم ولی کار سختیه
در ضمن به هیچ عنوان هم ازش خواهش نکن بهت حمله نکنه بزن پدرشو دربیار یا حذف اکانت کن
=-=-=-=
600 سکه میشه قابلی نداشت
این مطلب در 1393/05/21 15:24:46 نوشته شده است و در 1393/05/21 15:34:26 ویرایش شده است .
SeZaR 75
به یاد تراوین
حتی کارهای خیلی زیبا :D
البته اینا که نام بردم برای الان شما نیست فقط میخوام بدونم اطلاع داری یا نه از این جور مسائل
به هر حال ببین بهترین کاری که میتونی انجام بدی اینه که فرضا 30- 40 تا نیروی حمله بسازی ، بعد چک کنی ببینی چقدر طول میکشه برن تا دهکده کسی که حمله میکنه . وقتی حمله کرد تو باید سریک ثانیه ای نیروهات رو بفرستی اون رو بزنن که وقتی نیروهای تو میرسن به دهکده اون یک ثانیه قبلش نیروهای خودش رسیده باشن اونجا . خیلی سعی کردم ساده بگم ولی کار سختیه :icon_8:
در ضمن به هیچ عنوان هم ازش خواهش نکن بهت حمله نکنه بزن پدرشو دربیار یا حذف اکانت کن :mrgreen:
=-=-=-=
600 سکه میشه قابلی نداشت :icon_2:
حتی کارهای خیلی زیبا
به هر حال ببین بهترین کاری که میتونی انجام بدی اینه که فرضا 30- 40 تا نیروی حمله بسازی ، بعد چک کنی ببینی چقدر طول میکشه برن تا دهکده کسی که حمله میکنه . وقتی حمله کرد تو باید سریک ثانیه ای نیروهات رو بفرستی اون رو بزنن که وقتی نیروهای تو میرسن به دهکده اون یک ثانیه قبلش نیروهای خودش رسیده باشن اونجا . خیلی سعی کردم ساده بگم ولی کار سختیه
در ضمن به هیچ عنوان هم ازش خواهش نکن بهت حمله نکنه بزن پدرشو دربیار یا حذف اکانت کن
=-=-=-=
600 سکه میشه قابلی نداشت
منظورت اینه که وقتی اون تورو داره میزنه و نیروهاش تو راهن و توی شهرش نیرو نداره اون وقت تو برداری اونو بزنی؟
این بازیم رف تو قانون زندگی : فقط پول
[quote][div][b]masoud75[/b][/div][div]کار های زیادی میشه کرد به غیر از مخفیگاه و خواهش کردن از طرف
به هر حال ببین بهترین کاری که میتونی انجام بدی اینه که فرضا 30- 40 تا نیروی حمله بسازی ، بعد چک کنی ببینی چقدر طول میکشه برن تا دهکده کسی که حمله میکنه . وقتی حمله کرد تو باید سریک ثانیه ای نیروهات رو بفرستی اون رو بزنن که وقتی نیروهای تو میرسن به دهکده اون یک ثانیه قبلش نیروهای خودش رسیده باشن اونجا . خیلی سعی کردم ساده بگم ولی کار سختیه :icon_8:
در ضمن به هیچ عنوان هم ازش خواهش نکن بهت حمله نکنه بزن پدرشو دربیار یا حذف اکانت کن :mrgreen:
=-=-=-=
600 سکه میشه قابلی نداشت :icon_2:[/div][/quote]
منظورت اینه که وقتی اون تورو داره میزنه و نیروهاش تو راهن و توی شهرش نیرو نداره اون وقت تو برداری اونو بزنی؟
حتی کارهای خیلی زیبا
=-=-=-=
600 سکه میشه قابلی نداشت
یعنی شما فکر میکنید این آقا اونقدر توی شهرش منابع داره که اون یارو فقط به شهر همین حمله میکنه اما احتمال این که اینطوری باشه خیلی پایینه و اون کسی که بهش حمله میکنه به احتمال قوی به شهرهای دیگه ای هم حمله میکنه پس این که وقتی داره به این حمله میکنه تو اون زمان شهرش خالی از نیرو باشه حرف درستی نیست.
در اینصورت حذف اکانت بهترین راه هست پس !
SeZaR 75
به یاد تراوین
[quote][div][b]محمدرضا13761376[/b][/div][div][quote][div][b]@mehrdad@[/b][/div][div][quote][div][b]masoud75[/b][/div][div]کار های زیادی میشه کرد به غیر از مخفیگاه و خواهش کردن از طرف
=-=-=-=
600 سکه میشه قابلی نداشت :icon_2:[/div][/quote]
منظورت اینه که وقتی اون تورو داره میزنه و نیروهاش تو راهن و توی شهرش نیرو نداره اون وقت تو برداری اونو بزنی؟ [/div][/quote]
یعنی شما فکر میکنید این آقا اونقدر توی شهرش منابع داره که اون یارو فقط به شهر همین حمله میکنه اما احتمال این که اینطوری باشه خیلی پایینه و اون کسی که بهش حمله میکنه به احتمال قوی به شهرهای دیگه ای هم حمله میکنه پس این که وقتی داره به این حمله میکنه تو اون زمان شهرش خالی از نیرو باشه حرف درستی نیست.[/div][/quote]
در اینصورت حذف اکانت بهترین راه هست پس !
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.