alireza200
azadmard
یعنی گزارش لشکرکشی رو بردارند و بجاش دوقسمت گزارش حمله و گزارش دفاع بزارند .
جاسوسی که نمیشه در قسمت حمله ثبت بشه البته گزینه محافظت هم فراموش نشه در ضمن گوش شیطون کر اگه خدا بخواد گزینه محاصره فعال بشه اون باید جدا بشه اینطوری که نمیشه برای هر چیزی یه دونه بزارن.من خودم روزانه 70 گزارش دارم ولی مشکلی نیست.شما هم تازه سرور اولته بازی کنی راه میافتی
من نگفتم کامل تفکیک بشه، من میگم هر حمله وجاسوسی کردن از دیگران در یک گزینه
گزارش حمله قرار داده بشه.
وهر حمله و جاسوسی که ازت میکنند در یک گزینه
گزارش دفاع قرار داده بشه ، در ضمن من بالای 500 گزارش در روز دارم ، وقت نمی کنم همش رو چک کنم ببینم کی ازمن جاسوسی یا به من حمله کرده این برام یه مشکل شده . از این واضح تر نمی تونم توضیح بدم.
این ربطی به سرور اول یا دوم نداره که .....
خواهشا دوستان نظرتون روبگید ببینیم میشه این روبصورت پینشهاد به تیم مدیرت داد.
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]azadmard[/b][/div][div]یعنی گزارش لشکرکشی رو بردارند و بجاش دوقسمت گزارش حمله و گزارش دفاع بزارند .[/div][/quote]
جاسوسی که نمیشه در قسمت حمله ثبت بشه البته گزینه محافظت هم فراموش نشه در ضمن گوش شیطون کر اگه خدا بخواد گزینه محاصره فعال بشه اون باید جدا بشه اینطوری که نمیشه برای هر چیزی یه دونه بزارن.من خودم روزانه 70 گزارش دارم ولی مشکلی نیست.شما هم تازه سرور اولته بازی کنی راه میافتی[/div][/quote]
من نگفتم کامل تفکیک بشه، من میگم هر حمله وجاسوسی کردن از دیگران در یک گزینه [b]گزارش حمله[/b] قرار داده بشه.
وهر حمله و جاسوسی که ازت میکنند در یک گزینه [b]گزارش دفاع[/b] قرار داده بشه ، در ضمن من بالای 500 گزارش در روز دارم ، وقت نمی کنم همش رو چک کنم ببینم کی ازمن جاسوسی یا به من حمله کرده این برام یه مشکل شده . از این واضح تر نمی تونم توضیح بدم.
این ربطی به سرور اول یا دوم نداره که ..... :)
خواهشا دوستان نظرتون روبگید ببینیم میشه این روبصورت پینشهاد به تیم مدیرت داد.
:roll: