متاسفانه با عرض معذرت از دوست عزیزمون بینگو،باید بگم شاید 10% خداحافظی ها بخاطر انجمن ایشون بوده.
امکاناتش خوبه ولی مدیراش نه.
وقتی توی اون انجمن یه سری اتفاقات افتاد که خیلیا نمیدونن یا حتی لازم نیست که بدونن
وقتی کاربرای اونجا به اینجا هجوم اوردن با کمبود امکانات اینجا مواجه شدن و خب بقیشو خودتون بهتر میدونین
سلام
1. این تاپیک قبل از انجمن بینگو زده شده.
2. دلیلشم این بود که هر * میرفت دیگه نمیشد باهاش ارتباط بر قرار کرد.
3.مهم اینه که یه عده که با هم رفیقن با هم باشن.حالا چه اینجا چه هر جای دیگه.وگرنه ما که داریم میگیم امکانات به پیر و پیغمبر برا خودمون نیست فقط برای خوده عصرم هست.
4. اون چیزیی هم که میگی حل شد.(و خیلی پیچیده تر از این چیزی هست که میدونی_حق با باطل با هم قاطی شد
سهیل پستشو پاک کرد.
مجبور شدم پست رمو رو نقل بزنم.
تنها حرفی که میتونم بزنم بشکنه دستی که نمک نداره.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]رموو[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]متاسفانه با عرض معذرت از دوست عزیزمون بینگو،باید بگم شاید 10% خداحافظی ها بخاطر انجمن ایشون بوده.
امکاناتش خوبه ولی مدیراش نه.
وقتی توی اون انجمن یه سری اتفاقات افتاد که خیلیا نمیدونن یا حتی لازم نیست که بدونن
وقتی کاربرای اونجا به اینجا هجوم اوردن با کمبود امکانات اینجا مواجه شدن و خب بقیشو خودتون بهتر میدونین[/div][/quote]
سلام
1. این تاپیک قبل از انجمن بینگو زده شده.
2. دلیلشم این بود که هر کس میرفت دیگه نمیشد باهاش ارتباط بر قرار کرد.
3.مهم اینه که یه عده که با هم رفیقن با هم باشن.حالا چه اینجا چه هر جای دیگه.وگرنه ما که داریم میگیم امکانات به پیر و پیغمبر برا خودمون نیست فقط برای خوده عصرم هست.
4. اون چیزیی هم که میگی حل شد.(و خیلی پیچیده تر از این چیزی هست که میدونی_حق با باطل با هم قاطی شد :mrgreen:[/div][/quote]
سهیل پستشو پاک کرد.
مجبور شدم پست رمو رو نقل بزنم.
تنها حرفی که میتونم بزنم بشکنه دستی که نمک نداره.
نه آقا آرش(رموو)اشتباه نکن،خیلی از کسانی که دیگه نمیان به خاطر ماهیت اصلی انجمن هست.
به نظر شما اگر این انجمن یک انجمن علمی بود که هر روز یک مبحث جدید واردش می شد و هر روز سوال های بیشتری پیش میومد باز هم انقدر تعداد کاربران کم بود؟انقدر خداحافظی ها زیاد بود؟
مشکل اصلی سر امکانات نیست مشکل سر اینه که این انجمن، انجمن رسمی عصرپادشاهان هست که توش یک مدیریت درست نیست.
این انجمن انجمن تفریحی هست؟عاشقانه هست؟علمی هست؟هنری هست؟فرهنگی هست؟تاریخی هست؟ و و و و....
نه،فقط و فقط انجمن یک بازی که به مولا علی قسم اگر وقتی رو که روی این بازی و انجمن صرف کردم در درس هام و یا کلاس هایی مثل فنی حرفه ای و ... داده بودم الان خیلی چیزی بدست آورده بودم.....
تنها چیزی که من توی این بازی و انجمن بدست آوردم دوست بود که اونا هم بعد از رفتن من دیگه هیچ رابطه ای باهام ندارن....
چند نفر از این بچه ها سر کل کل توی این بازی فوحش ها ناجور خوردن؟
نه آقا آرش،وقتی که آدم یک ماه هر روز روزی 3 ساعت وقتش رو به جای انجمن برای ورزش و مطالعه بزاره تازه می فهمه که واااای چه اشتباهی کردم،اصلا دیگه داشتم مثل معتادا میشدم....خدایا شکرت
god is good
نه آقا آرش(رموو)اشتباه نکن،خیلی از کسانی که دیگه نمیان به خاطر ماهیت اصلی انجمن هست.
به نظر شما اگر این انجمن یک انجمن علمی بود که هر روز یک مبحث جدید واردش می شد و هر روز سوال های بیشتری پیش میومد باز هم انقدر تعداد کاربران کم بود؟انقدر خداحافظی ها زیاد بود؟
مشکل اصلی سر امکانات نیست مشکل سر اینه که این انجمن، انجمن رسمی عصرپادشاهان هست که توش یک مدیریت درست نیست.
این انجمن انجمن تفریحی هست؟عاشقانه هست؟علمی هست؟هنری هست؟فرهنگی هست؟تاریخی هست؟ و و و و....
نه،فقط و فقط انجمن یک بازی که به مولا علی قسم اگر وقتی رو که روی این بازی و انجمن صرف کردم در درس هام و یا کلاس هایی مثل فنی حرفه ای و ... داده بودم الان خیلی چیزی بدست آورده بودم.....
تنها چیزی که من توی این بازی و انجمن بدست آوردم دوست بود که اونا هم بعد از رفتن من دیگه هیچ رابطه ای باهام ندارن....
نه آقا آرش،وقتی که آدم یک ماه هر روز روزی 3 ساعت وقتش رو به جای انجمن برای ورزش و مطالعه بزاره تازه می فهمه که واااای چه اشتباهی کردم،اصلا دیگه داشتم مثل معتادا میشدم....خدایا شکرت
والا به خدا من نه راضیم نه میخوام که کسی علاف باشه تو این بازی اشاره هم کردم دوباره هم تکرارش میکنم:
ولی بیشتر فکر میکنم عدم استفاده صحیح از انجمن و بازی بعضیارو به جایی رسوند که یدفعه متوجه بشن که یه عمری به باد دادن.
اگه میرید حداقل یه درسی براتون بشه که دیگه هیچ وقت افراط و تفریط نکنید و اعتدال رو رعایت کنید.
منظور من این بود یه عده از دوستان رفتن بدون اینکه یه ایمیلی چیزی بدن بلخره با یه عده من تو این انجمن از خانوادم بیشتر معاشرت داشتم تو این 1 سال.همین.
رفتنی یا باید برن
من فراموشتون نمیکنم شما هم فراموشم نکنید
همتونو دوس دارم
کامد
[quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div]نه آقا آرش(رموو)اشتباه نکن،خیلی از کسانی که دیگه نمیان به خاطر ماهیت اصلی انجمن هست.
[/div][/quote]
والا به خدا من نه راضیم نه میخوام که کسی علاف باشه تو این بازی اشاره هم کردم دوباره هم تکرارش میکنم:
[b]ولی بیشتر فکر میکنم عدم استفاده صحیح از انجمن و بازی بعضیارو به جایی رسوند که یدفعه متوجه بشن که یه عمری به باد دادن.
اگه میرید حداقل یه درسی براتون بشه که دیگه هیچ وقت افراط و تفریط نکنید و اعتدال رو رعایت کنید.[/b]
منظور من این بود یه عده از دوستان رفتن بدون اینکه یه ایمیلی چیزی بدن بلخره با یه عده من تو این انجمن از خانوادم بیشتر معاشرت داشتم تو این 1 سال:mrgreen:.همین.
به نظرم جذاب ترین بخش انجمن موقعی هست که رهام با بقیه کل کل میکنه
بنده هم با شما موافق میباشم
درس ها درس ها ما داریم میاییم(تهش هم نمراتم تک میشه ولی باس بخونیم دیه)
http://bartarprogram.ir/forum/index.php
بیاین
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]به نظرم جذاب ترین بخش انجمن موقعی هست که رهام با بقیه کل کل میکنه :icon_12:[/div][/quote]
بنده هم با شما موافق میباشم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.