ارتش طلایی یه بازیکنش میتونه 5 تا بازیکن زیرمجموعه غرب وحشی رو بترکونه اونوقت زیرمجموعه به رخ ما میکشی؟
فعلا تو بازی دارین پز اتحادتون رو میدین نیازی نبود تو انجمن بیارنش وسط دوست عزیز
دو سرور از اول تا آخر با غرب وحشی بودم اومدیم سرور سوم رو باهاش بگذرونیم مسئولای بیخودش با اینکه دوستم بودن واسه دو روز آن نبودنم ریختن سرم با کلی تلفات فارمم کردن دیگه از اونموقع از غرب وحشی ناامید شدم
اومدیم سرور 29 از اول سرور تا الان با اینکه چندبار بهمون پیام دادن برم تو اتحادشون قبول نکردم دم از مرام و معرفت میزنن اما از پشت به آدم خنجر میزنن
http://up.vbiran.ir/uploads/1324514073140502375_Snap1.jpg
:lol: ارتش طلایی یه بازیکنش میتونه 5 تا بازیکن زیرمجموعه غرب وحشی رو بترکونه اونوقت زیرمجموعه به رخ ما میکشی؟
فعلا تو بازی دارین پز اتحادتون رو میدین نیازی نبود تو انجمن بیارنش وسط دوست عزیز
دو سرور از اول تا آخر با غرب وحشی بودم اومدیم سرور سوم رو باهاش بگذرونیم مسئولای بیخودش با اینکه دوستم بودن واسه دو روز آن نبودنم ریختن سرم با کلی تلفات فارمم کردن دیگه از اونموقع از غرب وحشی ناامید شدم
اومدیم سرور 29 از اول سرور تا الان با اینکه چندبار بهمون پیام دادن برم تو اتحادشون قبول نکردم دم از مرام و معرفت میزنن اما از پشت به آدم خنجر میزنن :icon_10: