arash_s
mhossein
arash_s
mhossein
mhossein
معدل نهایی تون چنده کنکوری ها ؟؟؟؟؟؟؟
آقا یون درس خون یه جواب بدید ؟!
18.69 امسال
همشم ورزش و عربی و ادبیات بود ...
قربان تو
ورزش که نهایی نیست
حواست کجاست ؟
ولی معدلت با توجه به 35 % شدن تاثیرش و سختیش خوبه
آفرین
الان حواسم به غارت هست
باز عربی رو میتونم یکاریش کنم.ادبیات اصلا نمیفهمم کلا ...
خب
عزیزدل
شما مثل من بودی ! برای عمومی ها
برای ادبیات ؛ چون ماهیتش مبحثی هست , مبحثی کار کن
مثلا هر هفته روی 6 تا درس (فقط یک پایه) تمرکز کن و لغتش رو بخون . ادبیات ضریب 4 داره و راحت میشه 60% زد
یه سری کتاب به عنوان منبع فرعی بگیر ؛ "پنج مبحث نشر الگو" خیلی خوبه ولی "ادبیات موضوعی گاج" رو منبع اصلی انتخاب کن
توی لغت همون طور که گفتم یه محدوده برای خودت در نظر بگیر و بخون (3تست)
املا کلا سخته ولی میشه یکی شو زد (2 تست)
تارخ ادبیات هم خیلی آسونه با "پنج مبحث نشر الگو" و "ادبیات موضوعی گاج" حتما مشکلی پیدا نمی کنی (3تست)
زبان فارسی کمی سخته و برای خوندنش نیاز به وقت و مداومت خوندن داره . اگر این تداوم از دست بره , درسه پریده (5-6 تست)
اما قلب ادبیات , قرابت , من خودم روزی 10 تا 15 تست نشر الگو میزدم . ادبیات موضوعی مفهوم ها رو نوشته و خـــــــــــــیلی کمکت میکنه (9-8 تست)
عربی : نقره ای گاج رو بخون , حله . فقط هر هفته یک متن بخون . برای لغت یاد گرفتن (چه عربی و چه زبان ) tick8 خیلی عالیه
دینی : گاج گاج گاج و همگامان . سعی کن بین آیه و متن ارتباط پیدا کنی
زبان : بازم نقره ای گاج
این مطلب در 1393/05/11 13:51:04 نوشته شده است و در 1393/05/11 13:51:55 ویرایش شده است .
وقت انتخاب رشته تموم شد.... بازم دعام کنید!
عمران زدم
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]mhossein[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]mhossein[/b][/div][div][quote][div][b]mhossein[/b][/div][div]معدل نهایی تون چنده کنکوری ها ؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
آقا یون درس خون یه جواب بدید ؟![/div][/quote]
18.69 امسال
همشم ورزش و عربی و ادبیات بود ... :?[/div][/quote]
قربان تو
ورزش که نهایی نیست
حواست کجاست ؟
ولی معدلت با توجه به 35 % شدن تاثیرش و سختیش خوبه
آفرین[/div][/quote]
الان حواسم به غارت هست :|
باز عربی رو میتونم یکاریش کنم.ادبیات اصلا نمیفهمم کلا ...[/div][/quote]
خب
عزیزدل
شما مثل من بودی ! برای عمومی ها
برای ادبیات ؛ چون ماهیتش مبحثی هست , مبحثی کار کن
مثلا هر هفته روی 6 تا درس (فقط یک پایه) تمرکز کن و لغتش رو بخون . ادبیات ضریب 4 داره و راحت میشه 60% زد
یه سری کتاب به عنوان منبع فرعی بگیر ؛ "پنج مبحث نشر الگو" خیلی خوبه ولی "ادبیات موضوعی گاج" رو منبع اصلی انتخاب کن
توی لغت همون طور که گفتم یه محدوده برای خودت در نظر بگیر و بخون (3تست)
املا کلا سخته ولی میشه یکی شو زد (2 تست)
تارخ ادبیات هم خیلی آسونه با "پنج مبحث نشر الگو" و "ادبیات موضوعی گاج" حتما مشکلی پیدا نمی کنی (3تست)
زبان فارسی کمی سخته و برای خوندنش نیاز به وقت و مداومت خوندن داره . اگر این تداوم از دست بره , درسه پریده (5-6 تست)
اما قلب ادبیات , قرابت , من خودم روزی 10 تا 15 تست نشر الگو میزدم . ادبیات موضوعی مفهوم ها رو نوشته و خـــــــــــــیلی کمکت میکنه (9-8 تست)
عربی : نقره ای گاج رو بخون , حله . فقط هر هفته یک متن بخون . برای لغت یاد گرفتن (چه عربی و چه زبان ) tick8 خیلی عالیه
دینی : گاج گاج گاج و همگامان . سعی کن بین آیه و متن ارتباط پیدا کنی
زبان : بازم نقره ای گاج