خوب من به خاطر گل روی ماه بعضی از بچه های انجمن میمونم نمیرم تا بعضی ها رو نابود نکنم دادا با توام حساب کارتو بکش
تو پیام خصوصی گفتم
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]hlhlpsk[/b][/div][div]خوب من به خاطر گل روی ماه بعضی از بچه های انجمن میمونم نمیرم تا بعضی ها رو نابود نکنم دادا با توام حساب کارتو بکش [/div][/quote]
تو پیام خصوصی گفتم
اقا گوش کن تا اخر بخون من میخوام حذف اکانت بکنم بخاطر بعضی ها که اینقدر بی معرفت هستن که هنوز سرور 11 شروع نشده بهم قول بازی دادن ولی امان از زیاده خواهی داداش تو اومدی جمعیتو دیدی خوب جا نزن جوجه رو اخر پاییز میشمارن من بهتون بگم از 10 نفر که قول داده بودن فقط 3 نفر که میثم و مجتبی و داود هستن موندن من ازشون تشکر میکنم ها چیه با تو هستم بی معرفت چند بار بت پیام دادم بیا گفتی چشم خوب داداش من تک نفری روزی زیاد هنر کنم 20 بالا ببرم ولی اطمینان دارم که یه روزی میاد که بیای بگی دوست دارم بات بازی کنم اقا ما داریم میریم خوبی بدی چیزی دیدی حلال کن دیدار تا روز قیامت بخش عصر پادشاهان دوستدار شما محمد
سلام
داداش منو ببخش من نتونستم ازت خبر بگیرم چون مسدود شدم و تاحالا4 بار مسدود شدم
اما الان هستم میتونی رو من حساب کنی
شما که اسم منو میدونستی چرا تو بازی پیام ندادی؟
.....
[quote][div][b]hlhlpsk[/b][/div][div]اقا گوش کن تا اخر بخون من میخوام حذف اکانت بکنم بخاطر بعضی ها که اینقدر بی معرفت هستن که هنوز سرور 11 شروع نشده بهم قول بازی دادن ولی امان از زیاده خواهی داداش تو اومدی جمعیتو دیدی خوب جا نزن جوجه رو اخر پاییز میشمارن من بهتون بگم از 10 نفر که قول داده بودن فقط 3 نفر که میثم و مجتبی و داود هستن موندن من ازشون تشکر میکنم ها چیه با تو هستم بی معرفت چند بار بت پیام دادم بیا گفتی چشم خوب داداش من تک نفری روزی زیاد هنر کنم 20 بالا ببرم ولی اطمینان دارم که یه روزی میاد که بیای بگی دوست دارم بات بازی کنم اقا ما داریم میریم خوبی بدی چیزی دیدی حلال کن دیدار تا روز قیامت بخش عصر پادشاهان دوستدار شما محمد :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
:oops:سلام
داداش منو ببخش من نتونستم ازت خبر بگیرم چون مسدود شدم و تاحالا4 بار مسدود شدم
اما الان هستم میتونی رو من حساب کنی
شما که اسم منو میدونستی چرا تو بازی پیام ندادی؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.