طرف اومد گفت:20تا رفیق داری یکی میاد 3تاشو برمیداره چند تا رفیق میمونه؟گفت 20 تا رفیق و یک جنازه !نبینم کسی دست به رفیقام بزنه ها ! .......................................................................................
به دنیا آمدیم ، ولی دنیا به ما نیامده ... .............................................................................................
خداوند اغلب اوقات به دیدن ما می آید ولی اکثر مواقع ما خانه نیستیم
اغا این جمله اولی مال من بودا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همه از من کپی کردن
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]طرف اومد گفت:20تا رفیق داری یکی میاد 3تاشو برمیداره چند تا رفیق میمونه؟گفت 20 تا رفیق و یک جنازه !نبینم کسی دست به رفیقام بزنه ها !
[b].......................................................................................[/b]
به دنیا آمدیم ، ولی دنیا به ما نیامده ...
[b].............................................................................................[/b]
خداوند اغلب اوقات به دیدن ما می آید ولی اکثر مواقع ما خانه نیستیم [/div][/quote]
اغا این جمله اولی مال من بودا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همه از من کپی کردن :o
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.