به نظر منم بازیهایی که بخواد زیاد طول بکشه حوصله سر بر میشه بدرد نمیخوره شطرنجم که برو برا خودت . شطرنج وقتی خوبه که طرفتو ببینی لااقل اگه حوصلت سر رفت خودشو نیگا کنی البته من شطرنجم خوبه ولی تند وتیز
به نظر منم بازیهایی که بخواد زیاد طول بکشه حوصله سر بر میشه بدرد نمیخوره شطرنجم که برو برا خودت . شطرنج وقتی خوبه که طرفتو ببینی لااقل اگه حوصلت سر رفت خودشو نیگا کنی :lol: البته من شطرنجم خوبه ولی تند وتیز8-)
به نظر منم بازیهایی که بخواد زیاد طول بکشه حوصله سر بر میشه بدرد نمیخوره شطرنجم که برو برا خودت . شطرنج وقتی خوبه که طرفتو ببینی لااقل اگه حوصلت سر رفت خودشو نیگا کنی البته من شطرنجم خوبه ولی تند وتیز
assassins creed
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]والی شاه[/b][/div][div]به نظر منم بازیهایی که بخواد زیاد طول بکشه حوصله سر بر میشه بدرد نمیخوره شطرنجم که برو برا خودت . شطرنج وقتی خوبه که طرفتو ببینی لااقل اگه حوصلت سر رفت خودشو نیگا کنی :lol: البته من شطرنجم خوبه ولی تند وتیز8-)[/div][/quote]
assassins creed:mrgreen:
assassins creed
این بازی ضداسلامیه که عکسشمزدی
چرا؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم این که پرچم آمریکا نیست
پرچم ایسلنده تازه با انگلیسی ها میجنگند
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]والی شاه[/b][/div][div]به نظر منم بازیهایی که بخواد زیاد طول بکشه حوصله سر بر میشه بدرد نمیخوره شطرنجم که برو برا خودت . شطرنج وقتی خوبه که طرفتو ببینی لااقل اگه حوصلت سر رفت خودشو نیگا کنی :lol: البته من شطرنجم خوبه ولی تند وتیز8-)[/div][/quote]
assassins creed:mrgreen:[/div][/quote]
این بازی ضداسلامیه که عکسشمزدی[/div][/quote]
چرا؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم این که پرچم آمریکا نیست
پرچم ایسلنده تازه با انگلیسی ها میجنگند
assassins creed
برو بابا...
به عشق یه نفر به بازیم ادامه میدم حسین شعبانی(jangjo)
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]والی شاه[/b][/div][div]به نظر منم بازیهایی که بخواد زیاد طول بکشه حوصله سر بر میشه بدرد نمیخوره شطرنجم که برو برا خودت . شطرنج وقتی خوبه که طرفتو ببینی لااقل اگه حوصلت سر رفت خودشو نیگا کنی :lol: البته من شطرنجم خوبه ولی تند وتیز8-)[/div][/quote]
برو بابا...
assassins creed
برو بابا...
ولش کن کم آورد
[quote][div][b]جک و جیل[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]والی شاه[/b][/div][div]به نظر منم بازیهایی که بخواد زیاد طول بکشه حوصله سر بر میشه بدرد نمیخوره شطرنجم که برو برا خودت . شطرنج وقتی خوبه که طرفتو ببینی لااقل اگه حوصلت سر رفت خودشو نیگا کنی :lol: البته من شطرنجم خوبه ولی تند وتیز8-)[/div][/quote]
برو بابا...[/div][/quote]
ولش کن کم آورد
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.