پول مهم نیست برام گلم
فقط میخام عشق و حال کنم 1 هفته یا 2 هفته
سرور 23 ی اک فروختیم 300 ولی پشتیبانی پولشو بهمون نداد ما هم دیگه اک نمیفروشیم فقط هفته اول دوم شاخ میکنیم بعد میکوبیم به بازیکنای 1 تا 10 سرور که ادعاشون میشه
چرا پول نداد؟
شما از بازی به عنوان ی منبع درامد استفاده میکنید ی همچین چیزایی
سلطان
[quote][div][b]arman.i.p[/b][/div][div][quote][div][b]ژاندارم[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div]خوب چه کاریه 80 تومان خرج کنی بعد حذف کنی:)[/div][/quote]
پول مهم نیست برام گلم
سرور 23 ی اک فروختیم 300 ولی پشتیبانی پولشو بهمون نداد ما هم دیگه اک نمیفروشیم فقط هفته اول دوم شاخ میکنیم بعد میکوبیم به بازیکنای 1 تا 10 سرور که ادعاشون میشه :icon_4:[/div][/quote]
چرا پول نداد؟[/div][/quote]
شما از بازی به عنوان ی منبع درامد استفاده میکنید ی همچین چیزایی :icon_4:
پول مهم نیست برام گلم
سرور 23 ی اک فروختیم 300 ولی پشتیبانی پولشو بهمون نداد ما هم دیگه اک نمیفروشیم فقط هفته اول دوم شاخ میکنیم بعد میکوبیم به بازیکنای 1 تا 10 سرور که ادعاشون میشه
خب این 80 تومنو ور دار برو شهر بازی بیشتر حال کن
حال بقیه رو هم نگیر
با 80 تومن برم شهر بازی؟
سلطان
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]ژاندارم[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div]خوب چه کاریه 80 تومان خرج کنی بعد حذف کنی:)[/div][/quote]
پول مهم نیست برام گلم
سرور 23 ی اک فروختیم 300 ولی پشتیبانی پولشو بهمون نداد ما هم دیگه اک نمیفروشیم فقط هفته اول دوم شاخ میکنیم بعد میکوبیم به بازیکنای 1 تا 10 سرور که ادعاشون میشه :icon_4:[/div][/quote]
خب این 80 تومنو ور دار برو شهر بازی بیشتر حال کن
حال بقیه رو هم نگیر [/div][/quote]
با 80 تومن برم شهر بازی؟ :shock::icon_2::icon_4:
پول مهم نیست برام گلم
چرا پول نداد؟
چه ربطی داره این پشتیبانی بعضی وقتا...
[quote][div][b]ژاندارم[/b][/div][div][quote][div][b]arman.i.p[/b][/div][div][quote][div][b]ژاندارم[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div]خوب چه کاریه 80 تومان خرج کنی بعد حذف کنی:)[/div][/quote]
پول مهم نیست برام گلم
شما از بازی به عنوان ی منبع درامد استفاده میکنید ی همچین چیزایی :icon_4:[/div][/quote]
چه ربطی داره این پشتیبانی بعضی وقتا... :icon_6:
:icon_4:
پول مهم نیست برام گلم
چرا پول نداد؟
[/qu
چه اشکالی داره آدم هم تفریح کنه و هم درامدزایی
[quote][div][b]ژاندارم[/b][/div][div][quote][div][b]arman.i.p[/b][/div][div][quote][div][b]ژاندارم[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div]خوب چه کاریه 80 تومان خرج کنی بعد حذف کنی:)[/div][/quote]
پول مهم نیست برام گلم
شما از بازی به عنوان ی منبع درامد استفاده میکنید ی همچین چیزایی :icon_4:[/div][/qu
چه اشکالی داره آدم هم تفریح کنه و هم درامدزایی:roll:
بالاخره یه یوزرخارجی اومدی
Hi - How Are You ?
Where Are You From?
راستکی خارجیه!!!!!!!!!!
تا حالا بن نشدم... خو خداروشکر تاحالا فوش ندادم...خو اینم خدارو شکر
تاحالا به مدیر پیام ندادم
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]tripl h[/b][/div][div]r[/div][/quote]
بالاخره یه یوزرخارجی اومدی:icon_4:
Hi - How Are You ?
Where Are You From? [/div][/quote]
راستکی خارجیه!!!!!!!!!!
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.