real
deniropacino
real
deniropacino
کلا ینی کثیف کنیم بازی رو؟!
اشکالی داره کسی مولتی نداشته باشه و رقابت برابر باشه؟؟؟
شما مثل اینکه مشکل دارید یا متن نوشتهٔ منو درست نخوندید یکم دقت کنید بخونید بد جواب بدید؟!۲تا چشم داریم یک دهان
بیا منو بزن
من نوشتم راههای ملتی بازی رو بنویسید که اینجوری (((جلوش گرفته شه))......
وقتی میای روش مولتی زدن رو میگی 4نفر هم که بلد نیستن میان میخونن یاد میگیرن
اینجوریه که بازی کثیف میشه
اره جیگر
اگه قرار باشه کسی بخاطر اینکه راه دزدیو بلد نیست.. دزدی نکنه هیچ ارزشی نداره.....
شما خدا بهت ۲تا چشم با ۲تا گوش داده با ۱ دهان که بیشتر ببینی و گوش کنی و با دقت حرف بزنی
با نگفتن من کسانی که بلد هستن به کار خودشون ادامه میدن.. کسانی هم که بلد نیستن یهروزی یاد میگیرن و انجام میدن.... اما وقتی گفت شه مسئولین بازی راههای نفوذ رو میفهمن و جلوشو میگیرن..
شما مث اینکه علاقه زیادی به اعضای بدن داری!!!
اینکه شما میگی یه نفر میتونه بره از تو کافی نت اکانت بسازه مثلا چه کمکی به مسدود کردن مولتیا داره
خب پشتیبانی قبلا هم گفته که روش مولتی هانترشون چطوریه وفقط بر اساس ip نیست
خیلی فاکتورهای دیگه رو چک میکنن
کسایی که نمیدونن روشها رو و واسه همین انجامش نمیدن هم خیلی خوبه چون مولتی به اندازه کافی هست تو بازی
من بودم و چشمان تو نه آتشی و نه گلی
چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی
[quote][div][b]real[/b][/div][div][quote][div][b]deniropacino[/b][/div][div][quote][div][b]real[/b][/div][div][quote][div][b]deniropacino[/b][/div][div]کلا ینی کثیف کنیم بازی رو؟!
اشکالی داره کسی مولتی نداشته باشه و رقابت برابر باشه؟؟؟[/div][/quote]
شما مثل اینکه مشکل دارید یا متن نوشتهٔ منو درست نخوندید یکم دقت کنید بخونید بد جواب بدید؟!۲تا چشم داریم یک دهان:arrow:
بیا منو بزن:mrgreen:
من نوشتم راههای ملتی بازی رو بنویسید که اینجوری (((جلوش گرفته شه))......:idea::idea:[/div][/quote]
وقتی میای روش مولتی زدن رو میگی 4نفر هم که بلد نیستن میان میخونن یاد میگیرن
اینجوریه که بازی کثیف میشه
اره جیگر[/div][/quote]
اگه قرار باشه کسی بخاطر اینکه راه دزدیو بلد نیست.. دزدی نکنه هیچ ارزشی نداره.....
شما خدا بهت ۲تا چشم با ۲تا گوش داده با ۱ دهان که بیشتر ببینی و گوش کنی و با دقت حرف بزنی
با نگفتن من کسانی که بلد هستن به کار خودشون ادامه میدن.. کسانی هم که بلد نیستن یهروزی یاد میگیرن و انجام میدن.... اما وقتی گفت شه مسئولین بازی راههای نفوذ رو میفهمن و جلوشو میگیرن..[/div][/quote]
شما مث اینکه علاقه زیادی به اعضای بدن داری!!!
اینکه شما میگی یه نفر میتونه بره از تو کافی نت اکانت بسازه مثلا چه کمکی به مسدود کردن مولتیا داره
خب پشتیبانی قبلا هم گفته که روش مولتی هانترشون چطوریه وفقط بر اساس ip نیست
خیلی فاکتورهای دیگه رو چک میکنن
کسایی که نمیدونن روشها رو و واسه همین انجامش نمیدن هم خیلی خوبه چون مولتی به اندازه کافی هست تو بازی