بابا یکم جنبه داشته باشید.
یه کاری کنید از بی جنبگیتون اینم بردارن
دوست دارم!میخوام عشق کنم!
حالا که اینجوری شد قدیمیارو هم میزنم! evil:
بعد میگن چرا انجمن پیشرفت نمیکنه
.
[quote][div][b]alirezaa9000[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]بابا یکم جنبه داشته باشید.
یه کاری کنید از بی جنبگیتون اینم بردارن :|:icon_6:[/div][/quote]
دوست دارم!میخوام عشق کنم! :icon_2::icon_6::icon_9::icon_13::icon_10::icon_7::icon_3::icon_0::icon_4::icon_1::icon_5::icon_11::icon_12::icon_8::icon_10::icon_7::icon_13::icon_9::icon_14:
حالا که اینجوری شد قدیمیارو هم میزنم! :D8-):twisted::):lol::roll:;):x:!::(:P:?::o:oops::cry::cry::?:evil::|:icon_1::icon_5::icon_11::icon_12::icon_8::icon_8::icon_9::icon_9::icon_13::icon_14::icon_10::icon_7::icon_2::mrgreen::geek::ugeek::icon_0::icon_3::icon_7::icon_8::icon_10::icon_4::icon_0::icon_1::icon_5::icon_10::icon_4::|:|:evil::?:shock::cry::arrow::idea::oops::(:(:P:!::x;):):lol::roll::twisted::D:):lol::lol::!::x;):P:(:idea::oops::o:oops::arrow::arrow::shock::o:P:?::mrgreen::mrgreen::ugeek::icon_0::icon_0::icon_1::icon_5::icon_7:[/div][/quote]
بعد میگن چرا انجمن پیشرفت نمیکنه :|:icon_6:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.