نمیدونم شما بهجر خوردن سرتون و پاره شدن پوست دستتون و شکسته شدن 2تا از استخوناتون چی میگید.اما فک کنم اینا از همه بدتر باشه جر خوردن سر:بچه بودم همین وری الکی داشتم تو خونه واسه خودم میدویدم که یه دفعه پام لیز خورد و سرم خورد به کنار موبلمون و حسابی دهنم سرویس شد پاره شدن پوست دست: تازه امتحان ها تموم شده بود و ما هم رفتیم به ختم یکی از فامیلامون.من یکی از رفیقامو اونجا دیدم و گفتم بیا با هم بازی کنیم با این توپ هفت سنگ.هیچی دیگه ما رفتیم بازی کنیم .هیمن طور که داشتیم بازی میکردیم من پا رفت رو یه شیشه که زیرشم خالی بود.شیشه نتونست وزن منو تحمل کنه و شکست.اقا چشت روز بد نبینه من چنان دس چپم بریده بود که هر دقیقه100سی سی از دست میدادم!!!اخرسر هم بابام منو به یه بیمارستان رسوند و زخم و بخیه زدن.بین 20تا 30تا بخیه خورد شکسته شدن 2استخوان یک دست:یه بار مدرسه ما رو اردو برده بود داراباد.من تا اومدم از مینی بوس بسام پایین دستم لای میله ی در گیر کرد و بچه هامون هم از پشت هل میدادندو من افتادم و دست چپم شکست اونم چه جور.
شانس بیارم این دست چپم دوباره نشکنه چون دیگه فک نکنم بشه عمل کرد
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا
نمیدونم شما بهجر خوردن سرتون و پاره شدن پوست دستتون و شکسته شدن 2تا از استخوناتون چی میگید.اما فک کنم اینا از همه بدتر باشه
[b]جر خوردن سر[/b][b]:[/b]بچه بودم همین وری الکی داشتم تو خونه واسه خودم میدویدم که یه دفعه پام لیز خورد و سرم خورد به کنار موبلمون و حسابی دهنم سرویس شد:oops:
[b]پاره شدن پوست دست:[/b] تازه امتحان ها تموم شده بود و ما هم رفتیم به ختم یکی از فامیلامون.من یکی از رفیقامو اونجا دیدم و گفتم بیا با هم بازی کنیم با این توپ هفت سنگ.هیچی دیگه ما رفتیم بازی کنیم .هیمن طور که داشتیم بازی میکردیم من پا رفت رو یه شیشه که زیرشم خالی بود.شیشه نتونست وزن منو تحمل کنه و شکست.اقا چشت روز بد نبینه من چنان دس چپم بریده بود که هر دقیقه100سی سی از دست میدادم!!!اخرسر هم بابام منو به یه بیمارستان رسوند و زخم و بخیه زدن.بین 20تا 30تا بخیه خورد:cry:
[b]شکسته شدن 2استخوان یک دست:[/b]یه بار مدرسه ما رو اردو برده بود داراباد.من تا اومدم از مینی بوس بسام پایین دستم لای میله ی در گیر کرد و بچه هامون هم از پشت هل میدادندو من افتادم و دست چپم شکست اونم چه جور.:(
شانس بیارم این دست چپم دوباره نشکنه چون دیگه فک نکنم بشه عمل کرد:roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.