[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]farzad2012[/b][/div][div]مدیر پاشو بیا قفل کـن :roll:[/div][/quote]
واسه چی قفل کنه مگه چی شده.
[/div][/quote]
بحث داره به سمت اسپم و سیاسی شدن پیش میره
بنظر من که یکی از دلایل کشتار هایی که اسرائیل انجام میده یکیش واقعه هلوکاست هستش
ربطی نداره.تو اون واقعه که مسلمونا یهودیا رو نکشتن.مسیحیا نقش داشتن.
قرار بود تا سال 2012 اسرائیل فلستین و لبنان و سوریه رو بگیره تا بتو برسه به ایران و ایران رو هم بگیره اما نتونست از این به بعدم نمیتونه
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]masal92[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]بنظر من که یکی از دلایل کشتار هایی که اسرائیل انجام میده یکیش واقعه هلوکاست هستش [/div][/quote]
ربطی نداره.تو اون واقعه که مسلمونا یهودیا رو نکشتن.مسیحیا نقش داشتن.[/div][/quote]
قرار بود تا سال 2012 اسرائیل فلستین و لبنان و سوریه رو بگیره تا بتو برسه به ایران و ایران رو هم بگیره اما نتونست از این به بعدم نمیتونه
بنظر من که یکی از دلایل کشتار هایی که اسرائیل انجام میده یکیش واقعه هلوکاست هستش
به قول امام خمینی رحمت الله علیه: آمریکا هیچ غلطی نمیتواند کند.
سال ورود 1392/4/11
یعنی 6 سال گذشت
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]masal92[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]بنظر من که یکی از دلایل کشتار هایی که اسرائیل انجام میده یکیش واقعه هلوکاست هستش [/div][/quote]
ربطی نداره.تو اون واقعه که مسلمونا یهودیا رو نکشتن.مسیحیا نقش داشتن.[/div][/quote]
قرار بود تا سال 2012 اسرائیل فلستین و لبنان و سوریه رو بگیره تا بتو برسه به ایران و ایران رو هم بگیره اما نتونست از این به بعدم نمیتونه[/div][/quote]
به قول امام خمینی رحمت الله علیه:
[b]آمریکا هیچ غلطی نمیتواند کند.[/b]
برای من که فرقی نداره به ایران برسه یا نه
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]masal92[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]بنظر من که یکی از دلایل کشتار هایی که اسرائیل انجام میده یکیش واقعه هلوکاست هستش [/div][/quote]
قرار بود تا سال 2012 اسرائیل فلستین و لبنان و سوریه رو بگیره تا بتو برسه به ایران و ایران رو هم بگیره اما نتونست از این به بعدم نمیتونه[/div][/quote]
برای من که فرقی نداره به ایران برسه یا نه :geek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.