خیلی جالب بود برام خواستم بزارم ببینم واسه شما هم اتفاق افتاده ایا
من خیلی وقتا که داشتم غارت میزدم حالا یا واسمون مهمون اومده یا دوستی یا فامیلی یا خواهری برادری اومدن دیدن من دارم همیشه تیک میزنم
بهم گفتن چیکار داری میکنی
گفتم دارم بازی میکنم
از بازی تعریف کردمو این حرفا
یه چیز خیلی جالب بود که همشون میگفتن این چه بازی ایه که همیشه داری فقط تیک میزنی
حالا که دقت میکنم میبینم راست میگنا بازی تکراری شده فقط غارت و تیک زنی
چرا نمیان هفته حالا یا 5 سکه یا 10 سکه بزارن تا ادم از توی فارم لیستش یه تعدادی رو انتخاب کنه بزاره توی یه قسمت دیگه بعد با کلیک همشون برن غارت
در واقع ما بازی نمیکنیم فقط داریم تیک میزنیم
از جنگ که چیزی نمیبینیم
از بازی هم که فقط عدد نیروهامونو میبینیم لاقل این یه موردو بزارن که استراحتی هم ما داشته باشیم
حالا به جز اون قسمت مخصوص دوست داشتی واسه اینکه فارمات تکراری نخوره از فارم لیست معمولی هم هر از گاهی استفاده کنیم
نظرات شما واسه همه ما مهمه
لطفا اسپم نکنید
نظر سنجی هم میزارم
من خیلی وقتا که داشتم غارت میزدم حالا یا واسمون مهمون اومده یا دوستی یا فامیلی یا خواهری برادری اومدن دیدن من دارم همیشه تیک میزنم
بهم گفتن چیکار داری میکنی
گفتم دارم بازی میکنم
از بازی تعریف کردمو این حرفا
یه چیز خیلی جالب بود که همشون میگفتن این چه بازی ایه که همیشه داری فقط تیک میزنی
حالا که دقت میکنم میبینم راست میگنا بازی تکراری شده فقط غارت و تیک زنی
چرا نمیان هفته حالا یا 5 سکه یا 10 سکه بزارن تا ادم از توی فارم لیستش یه تعدادی رو انتخاب کنه بزاره توی یه قسمت دیگه بعد با کلیک همشون برن غارت
در واقع ما بازی نمیکنیم فقط داریم تیک میزنیم
از جنگ که چیزی نمیبینیم
از بازی هم که فقط عدد نیروهامونو میبینیم لاقل این یه موردو بزارن که استراحتی هم ما داشته باشیم
حالا به جز اون قسمت مخصوص دوست داشتی واسه اینکه فارمات تکراری نخوره از فارم لیست معمولی هم هر از گاهی استفاده کنیم
نظرات شما واسه همه ما مهمه
لطفا اسپم نکنید
نظر سنجی هم میزارم
نظرسنجی
- اره موافقم
- نه موافق نیستم
کوفت کاری
نا حقی حکومت میکنه
فقط
s28 و s25
دلتونو خوش نکنین اون ما نیستیم تو 29
TM-BAX