من فکر میکردم طرفدارای سبک استراتژیک مجموعه ی توتالوارو بیشتر بپسندن ولی میبینم از بازیه جنگ های صلیبی خوششون میاد؟!!!
من بیشتر وقتی بازی می کنم یاد خاطرات میوفتم
قرار نیست نسخه جدیدش رو بسازن؟چند تا بازی به اسم جنگ های صلیبی 4 و 5 دانلود کردم اما مثل اینکه تقلبی بودن.
god is good
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]من فکر میکردم طرفدارای سبک استراتژیک مجموعه ی توتالوارو بیشتر بپسندن ولی میبینم از بازیه جنگ های صلیبی خوششون میاد؟!!!:shock:[/div][/quote]
من بیشتر وقتی بازی می کنم یاد خاطرات میوفتم :)
قرار نیست نسخه جدیدش رو بسازن؟چند تا بازی به اسم جنگ های صلیبی 4 و 5 دانلود کردم اما مثل اینکه تقلبی بودن.
من فکر میکردم طرفدارای سبک استراتژیک مجموعه ی توتالوارو بیشتر بپسندن ولی میبینم از بازیه جنگ های صلیبی خوششون میاد؟!!!
من بیشتر وقتی بازی می کنم یاد خاطرات میوفتم
والا من خبری ازش نشنیدم.
چند وقته دیگه یه تاپیک مخصوصا گیمرا میزنم بهتون همه اخبارو میدم.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]من فکر میکردم طرفدارای سبک استراتژیک مجموعه ی توتالوارو بیشتر بپسندن ولی میبینم از بازیه جنگ های صلیبی خوششون میاد؟!!!:shock:[/div][/quote]
من بیشتر وقتی بازی می کنم یاد خاطرات میوفتم :)
قرار نیست نسخه جدیدش رو بسازن؟چند تا بازی به اسم جنگ های صلیبی 4 و 5 دانلود کردم اما مثل اینکه تقلبی بودن.[/div][/quote]
والا من خبری ازش نشنیدم.
چند وقته دیگه یه تاپیک مخصوصا گیمرا میزنم بهتون همه اخبارو میدم.
من افلاین بازی نمیکنم. کلا با افلاین حال نمیکنم یه مدت فقط جی تی ای سان اندریاس بازی کردم .
انلاین هم زیاد بازی کردم از نظر گرافیکی و لذت بازی همین بازی بهتره از نظر من ولی بالاخره هر بازی انلاینی یه سری مشکلاتم داره
Arash_s
good bye anjooman
من افلاین بازی نمیکنم. :? کلا با افلاین حال نمیکنم :roll: یه مدت فقط جی تی ای سان اندریاس بازی کردم .
انلاین هم زیاد بازی کردم از نظر گرافیکی و لذت بازی همین بازی بهتره از نظر من ولی بالاخره هر بازی انلاینی یه سری مشکلاتم داره
دمت گرمWarCraft بازی خیلی خوبی بود توجه کنید بود دیگه کم رنگ شده اگه نخسه 3 رو به بعد انلاین نمیکردن عالی میشد
این مطلب در 1393/05/01 01:35:08 نوشته شده است و در 1393/05/01 01:37:19 ویرایش شده است .
[quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div]war craft
skyrim خدایی بازیه باحالیه
kingsera[/div][/quote]
دمت گرمWarCraft بازی خیلی خوبی بود توجه کنید بود دیگه کم رنگ شده اگه نخسه 3 رو به بعد انلاین نمیکردن عالی میشد
بتل فیلد
سری کال آف
سری اساسین
جی تی آِی 4.5
از همه مهمتر شورش شهر1 در سگا که بازی روش نمیاد
+ فوتبال98 سونی 1 که فیفا 14 باید بره بوق بزنه جلوش
وای وای گفتی
نودو هشت البته هنوز که هنوز ما داریم بازیش میکنیم
البته سونیمون دیگه نمیکشه
Moein4321
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]بتل فیلد
سری کال آف
سری اساسین
جی تی آِی 4.5
از همه مهمتر شورش شهر1 در سگا که بازی روش نمیاد :lol:
+ فوتبال98 سونی 1 که فیفا 14 باید بره بوق بزنه جلوش[/div][/quote]
وای وای گفتی
نودو هشت البته هنوز که هنوز ما داریم بازیش میکنیم
البته سونیمون دیگه نمیکشه
دمت گرم بازی خیلی خوبی بود توجه کنید بود دیگه کم رنگ شده اگه نخسه 3 رو به بعد انلاین نمیکردن عالی میشد
وار کرافت رو میگی؟
اره بازی توپیه ولی هنوز خیلی طرفدار داره تو گیم نتا میرم نصفشون دارن وارکرفت میزنن
اره درسته ولی برای ما که ایترنتمون ضیفه مشکله بازی کنیم افلاین هم مثل قبرستون میمونه
[quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]ehsanxx[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div]war craft
kingsera[/div][/quote]
دمت گرم بازی خیلی خوبی بود توجه کنید بود دیگه کم رنگ شده اگه نخسه 3 رو به بعد انلاین نمیکردن عالی میشد[/div][/quote]
وار کرافت رو میگی؟
اره بازی توپیه ولی هنوز خیلی طرفدار داره تو گیم نتا میرم نصفشون دارن وارکرفت میزنن[/div][/quote]
اره درسته ولی برای ما که ایترنتمون ضیفه مشکله بازی کنیم افلاین هم مثل قبرستون میمونه
دمت گرم بازی خیلی خوبی بود توجه کنید بود دیگه کم رنگ شده اگه نخسه 3 رو به بعد انلاین نمیکردن عالی میشد
وار کرافت رو میگی؟
اره بازی توپیه ولی هنوز خیلی طرفدار داره تو گیم نتا میرم نصفشون دارن وارکرفت میزنن
من فقط وار کرافت فروزن ترون اینو بازی میکنم حالا یا تو گارنا یا تو گیم نت یا خودم تنهایی
warcraft Frozen Throne
تمام نخسه ها از 1 تا فکر کنم 3.5 یه همچین چیزی رو با پچ هاشون دارم منظور من نخسه های بعدشه مثلWorld Of Warcraft که انلاینه
[quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]ehsanxx[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]ehsanxx[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div]war craft
kingsera[/div][/quote]
دمت گرم بازی خیلی خوبی بود توجه کنید بود دیگه کم رنگ شده اگه نخسه 3 رو به بعد انلاین نمیکردن عالی میشد[/div][/quote]
وار کرافت رو میگی؟
اره بازی توپیه ولی هنوز خیلی طرفدار داره تو گیم نتا میرم نصفشون دارن وارکرفت میزنن[/div][/quote]
اره درسته ولی برای ما که ایترنتمون ضیفه مشکله بازی کنیم افلاین هم مثل قبرستون میمونه[/div][/quote]
من فقط وار کرافت فروزن ترون اینو بازی میکنم حالا یا تو گارنا یا تو گیم نت یا خودم تنهایی
warcraft Frozen Throne[/div][/quote]
تمام نخسه ها از 1 تا فکر کنم 3.5 یه همچین چیزی رو با پچ هاشون دارم منظور من نخسه های بعدشه مثلWorld Of Warcraft که انلاینه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.