توی اردوگاه ی جا هس اسمش شبیه ساز جنگه من امدم با استفاده از این ی حمله کردم توی شبیه ساز میگ 5000 تا تلفات میدم اما وقتی حمله کردم 10000 تا تلفات دادم
mm jj kk
a.r.y.a.n
amoo.ariyan
black._.wolf
جایی که همه چی غلطه، درست بودن هم غلطه
توی اردوگاه ی جا هس اسمش شبیه ساز جنگه من امدم با استفاده از این ی حمله کردم توی شبیه ساز میگ 5000 تا تلفات میدم اما وقتی حمله کردم 10000 تا تلفات دادم :cry:
داداشم تو شبیه ساز جنگ یه چیز خیلی مهمه که بچه ها اصلا حساب نمیکنن
اونم اون ردیفه اخره سطح قصر مدافع سطح دیوار دانش ساختمون سازی و جمعیت
خب ینی اختلافش 5 هزارتاس؟
mm jj kk
a.r.y.a.n
amoo.ariyan
black._.wolf
جایی که همه چی غلطه، درست بودن هم غلطه
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]داداشم تو شبیه ساز جنگ یه چیز خیلی مهمه که بچه ها اصلا حساب نمیکنن
اونم اون ردیفه اخره سطح قصر مدافع سطح دیوار دانش ساختمون سازی و جمعیت [/div][/quote]
خب ینی اختلافش 5 هزارتاس؟
از همه ی اینها بگذیریم
نوشته شبیه سازی همیشه درست درنمیاد ودر جنگ های معمولی شبیه سازی درست نیست
آماری که میده خیلی نزدیک به واقعیته.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]salhadin[/b][/div][div]از همه ی اینها بگذیریم
نوشته شبیه سازی همیشه درست درنمیاد ودر جنگ های معمولی شبیه سازی درست نیست :|
[/div][/quote]
آماری که میده خیلی نزدیک به واقعیته.
اتفاقا تقریبی دی میاد.
من ببه یک گینگیز میخواستم حمله کنم.گینگیز ها هم سطحشون 20 هست.من دیوارشون رو میدونستم همه چی روز در دیدم 1500 تا خسارت میبینم واقعا هم 1500 تا خسارت دیدم.فقط باید سطح دیوار و دفاع و نیرو های طرف رو بدونی.
سال ورود 1392/4/11
یعنی 6 سال گذشت
اتفاقا تقریبی دی میاد.
من ببه یک گینگیز میخواستم حمله کنم.گینگیز ها هم سطحشون 20 هست.من دیوارشون رو میدونستم همه چی روز در دیدم 1500 تا خسارت میبینم واقعا هم 1500 تا خسارت دیدم.فقط باید سطح دیوار و دفاع و نیرو های طرف رو بدونی.
خودت میگی دربیشتر مواقع اما نه درهمه ی مواقع
50-50 داداش
نخیر دادا.
همیشه درست میزنه فقد یکمی اختلاف داره که اون مقدار بی ارزشه.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]salhadin[/b][/div][div]خودت میگی دربیشتر مواقع اما نه درهمه ی مواقع
50-50 داداش :| :mrgreen:[/div][/quote]
نخیر دادا.
همیشه درست میزنه فقد یکمی اختلاف داره که اون مقدار بی ارزشه.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.