باو چقدر منحرفید شما !
خو همه بعد از 12 سالگی یکمی بیرون رفتنشون بیشتر میشه خو
البته جدا این یکی در مورد من صدق نیمکنه
از بس که درس خونم و تنبل
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
باو چقدر منحرفید شما !
خو همه بعد از 12 سالگی یکمی بیرون رفتنشون بیشتر میشه خو :D
البته جدا این یکی در مورد من صدق نیمکنه :D
از بس که درس خونم و تنبل :D
در ضمن من نگفتم که موقع تنهایی بیش از 80 درصد افکارم رو اجنه و شیاطین تشکیل میدن ( هی به خودم میگم الانه که از پشت سرت یه شیطان خبیس و وحشتناک بیاد بیرون ) بعد پشت سرم رو نگا میکنم میبینم عه هیچی نیست بعد میگم اینبار 100 درصد اون شیطان یا جن وایساده پشت در منتظره من برم بیرون من بگیره ببره
بعد از اینکه از تنهایی میام بیرون یکم فکر میکنم به خودم میگم عجب عجب
من شانس ندارم انقدر به این موضوع فکر میکنم تا یه روز به واقعیت میپیونده
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]میرم صابون گلنار میخرم [/div][/quote]
بی تربیت[/div][/quote]
تو دست و صورت نمیشوری؟ :shock:[/div][/quote]
خاک بر سر فکر منحرف من:oops:[/div][/quote]
فکر کنم از صابون استفاده دیگه میکنی :icon_4:[/div][/quote]
شما ها خیلی منحرفیداااااااااا :icon_4: زشته دیگه :icon_4: :icon_4:
در ضمن من نگفتم که موقع تنهایی بیش از 80 درصد افکارم رو اجنه و شیاطین تشکیل میدن :D ( هی به خودم میگم الانه که از پشت سرت یه شیطان خبیس و وحشتناک بیاد بیرون ) بعد پشت سرم رو نگا میکنم میبینم عه هیچی نیست بعد میگم اینبار 100 درصد اون شیطان یا جن وایساده پشت در منتظره من برم بیرون من بگیره ببره :D :D :D
بعد از اینکه از تنهایی میام بیرون یکم فکر میکنم به خودم میگم عجب عجب :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4:
من شانس ندارم انقدر به این موضوع فکر میکنم تا یه روز به واقعیت میپیونده :(
[quote][div][b]دختر14[/b][/div][div]زدی به هدف:lol:[quote][div][b]amir fc[/b][/div][div]کی گفته ما تنهاییم
هیچ ک.س تنها نیست همراه اول:lol::lol:[/div][/quote]
[/div][/quote]
مگه تو ه ک نشده بودی؟ :shock::|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.