من سرور 9 این مشاوره که میگه رتبه شما در بازی چنده یه عکس گرفته بودم از اکانتم حیف نمیدونم کجاست
نوشته بود تبریک رتبه شما 1 در بازی
همین سرور 29 روز اول رتبه 5 بودم
بقیه سرورا هم رتبه میانگین زیر 100
hiiiiis jangjo khabide
من سرور 9 این مشاوره که میگه رتبه شما در بازی چنده یه عکس گرفته بودم از اکانتم حیف نمیدونم کجاست
نوشته بود تبریک رتبه شما 1 در بازی :mrgreen: :mrgreen:
عزیز اون 23 رو یادته رو اک عرفان؟
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]من سرور 9 این مشاوره که میگه رتبه شما در بازی چنده یه عکس گرفته بودم از اکانتم حیف نمیدونم کجاست
بقیه سرورا هم رتبه میانگین زیر 100[/div][/quote]
عزیز اون 23 رو یادته رو اک عرفان؟ :lol:
من یادمه حسین. نفر اول بودی. پیام دادم بهت زیر مجموعگی رو گرفتم
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]من سرور 9 این مشاوره که میگه رتبه شما در بازی چنده یه عکس گرفته بودم از اکانتم حیف نمیدونم کجاست
بقیه سرورا هم رتبه میانگین زیر 100[/div][/quote]
من یادمه حسین. نفر اول بودی. پیام دادم بهت زیر مجموعگی رو گرفتم
رو اکانت که همه بودن من ماله خودمو گفتم اونجوری که یک هفته 1 بودم
بابا اون سرور عرفان اصلا بازی میکرد؟
فقط پول میداد یجورایی
زحمتاشو تو و علی رضا کشیدین دست آخرم بستنش
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]رو اکانت که همه بودن من ماله خودمو گفتم اونجوری که یک هفته 1 بودم [/div][/quote]
بابا اون سرور عرفان اصلا بازی میکرد؟
فقط پول میداد یجورایی :ugeek:
زحمتاشو تو و علی رضا کشیدین دست آخرم بستنش :ugeek:
استاد پس بهترین پلیر های سرور 28 رو جمع کردمو نمیدونم کلی پول خرج میکنم و این حرفا که قبل از شروع سرور میزدید همه کشک؟بهترین رتبه 30؟..خالی بندی های اقا تازه داره رو میشه..خخخخخخ...
[quote][div][b]xعلی[/b][/div][div]30[/div][/quote]
استاد پس بهترین پلیر های سرور 28 رو جمع کردمو نمیدونم کلی پول خرج میکنم و این حرفا که قبل از شروع سرور میزدید همه کشک؟بهترین رتبه 30؟..خالی بندی های اقا تازه داره رو میشه..خخخخخخ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.