منتظر پاسخ مدیر انجمن هستیم
ســروش
تــــهران منـه زاخـــار کارتــو ادامـــه نـده
فقــط با صـــدای منـه ....
تــــهران منـه زاخـــار کارتــو ادامـــه نـده
فقــط با صـــدای منـه ....
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1393/04/29 19:41:55
منتظر پاسخ مدیر انجمن هستیم
ســروش
تــــهران منـه زاخـــار کارتــو ادامـــه نـده فقــط با صـــدای منـه .... |
اکانت های فعال کنونی |
1393/04/29 19:54:06
لطفا اسپم ندهید .When it's real ,you can't walk away
|
|
1393/04/29 20:06:56
نمیخواد رفقا مدیر این تاپیکو میبینه چه بالا باشه چه پایین بالاخره مدیره دیگه همه تاپیکا چک میشه
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟ یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره |
|
1393/04/30 12:07:25
یه اپلودم داشت بد نبود
خار کنکور
|
|
1393/04/30 12:11:35
حالا هر انجمنی اپلود سنتر نداره . برای این کار میشه فعلا از آپولد سنتر های خارجی استفاده کرد. البته زیاد فرقی نمیکنه. بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟ یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره |
|
1393/04/30 15:47:28
دوستان از طریق یکی از دوستان متوجه شدم که مدیران گرامی این تاپیک منو پاسخ نمیدن.
در حال حاضر هم هیچ تصمیمی برای اضافه کردن این امکانات ندارن. خوب بهتره منم بیشتر از این خودمو کوچیک نکنم با تشکر از همه دوستانی که در این تاپیک و تاپیک های قبلی همکاری کردن. مدیر لطفا قفل بشه بد خاها تا صبح؟
|
1393/04/30 15:52:44
به نظر من که عالیه ... منم چندتا پیشنهاد دادم مدیر هم گفت ارجع میشه ولی اینجا هم گفته بشه بد نیست
یکی اینکه یک لینک برای افزودن عکس اضاف شه یکی اینکه یک لینک برا گزارشات ... که بهترش هم اینکه بانک گزارشات ایجاد شه /////// \\\\\\\
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن |
|
1393/04/30 16:05:50
رفیق نمیخوام اینجا کسی اسپم بده تا تاپیکم حذف شه. لطفا شما هم مراعات کن تا قفل بشه. مدیر قفلش کن لطفا. بد خاها تا صبح؟
|
1393/05/03 18:44:24
جناب مدیر، برای این تاپیک جوابی نداری یا تاپیک چک نشده؟!
اگه جواب نداری پس چرا قفل نمیشه؟ موندیم دیدی یا ندیدی رضا نقل قول نکن
|
|
1393/05/04 10:34:54
آرش من به جای تو بودم تایپیکو حذف میکردم میفهمی که منظورم چیه
کافیه عنوانتو مینوشتی بالای 18 کلیه مدیران و کارشناس میومدن میخوندن اتفاقا الان هم مطمئنم خوندن اما خوب حساب نمیکنن ارش تو این بازی داداش سره داداشو کلاه میزاره که 24 ساعتی با هم اند یا 2 تا پسر عمو سره یه کلید طلا الان 2 ماهه با هم حرف نمیزنن اینا نمونه هایی هستند که با هم هستند و هر روز هم دیگرو میبینن اون وقت عصر پادشاهان میاد انجمنشو بده دسته 4 تا عضو؟ نه داداشم نمیده امکانات رو هم باز نمیکنه و نخواهد کرد اینو چند بار به هممون گفتن البته تا موقعی که اقای ایزدی بود میشد امیدوار بود اما ایشون هم که رفتن اون یه ذره امید هم از بین رفته ممنون میشم دوستان خودشونو اینجا به زحمت نندازن شاید بعد این پست من این تایپیک بسته شده چون من اومدم اسپم دادم اما من نظرمو گفتم نظری که از ساله 91 دارم یدک میکشم که عاقا بیایید یکم امکانات بدید که ما بتونیم بهتر بقیه رو راهنمایی کنیم نمیدید به چند نفر که مورده اعتماده بدید اگه بازم میترسید یه اکانت بسازید بعد اعضایی رو که دیگه مطمئنید بهشون یوزر بدید به طور امتحانی 1 ماه رو اون اکانت باشند و اون اکانت امکانات داشته باشه واقعا نمیدونم چی بگم هرچی میکشیم از کلمه اعتماد میکشیم ببخشید زیاد حرف زدم ولی باید میگفتم hiiiiis jangjo khabide |
منوی کاربری
|
||