والا سرور 29 جواد هم تو غارت هم تو تعداد نیرو قبل این که بکوبه تو در و دیوار پایین تر بود
تو نیرو پایین تر بودم؟؟؟
اره بودی. شهر اولت 20 کیلو کمان داشت من 18 کیلو . شمشیرات ولی یکی بود. ولی یه فرق بزرگ بین من و تو بود این بود تو تو شهر 1 فقط سرباز ساختی من با تعدیل 9 تایی تو 3 تا شهر 3 اکس میزدم
hossein shabani
pro players
israel
this is it....
please wait
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div]والا سرور 29 جواد هم تو غارت هم تو تعداد نیرو قبل این که بکوبه تو در و دیوار پایین تر بود :icon_4:[/div][/quote]
تو نیرو پایین تر بودم؟؟؟ :icon_12::icon_12::icon_5::icon_5:[/div][/quote]
اره بودی. شهر اولت 20 کیلو کمان داشت من 18 کیلو . شمشیرات ولی یکی بود. ولی یه فرق بزرگ بین من و تو بود این بود تو تو شهر 1 فقط سرباز ساختی من با تعدیل 9 تایی تو 3 تا شهر 3 اکس میزدم :icon_12::icon_12:
والا سرور 29 جواد هم تو غارت هم تو تعداد نیرو قبل این که بکوبه تو در و دیوار پایین تر بود
تو نیرو پایین تر بودم؟؟؟
اره بودی. شهر اولت 20 کیلو کمان داشت من 18 کیلو . شمشیرات ولی یکی بود. ولی یه فرق بزرگ بین من و تو بود این بود تو تو شهر 1 فقط سرباز ساختی من با تعدیل 9 تایی تو 3 تا شهر 3 اکس میزدم
خوب بیشتر بودم دیگه
اوووهه دروغ نگو دیگه شمشیرام کلی بیشتر بودن
من چون قصد بازی نداشتم نیرو سازی و غارت هم تو بقیه شهرام نمیکردم
i knew you were trouble
[quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div]والا سرور 29 جواد هم تو غارت هم تو تعداد نیرو قبل این که بکوبه تو در و دیوار پایین تر بود :icon_4:[/div][/quote]
تو نیرو پایین تر بودم؟؟؟ :icon_12::icon_12::icon_5::icon_5:[/div][/quote]
اره بودی. شهر اولت 20 کیلو کمان داشت من 18 کیلو . شمشیرات ولی یکی بود. ولی یه فرق بزرگ بین من و تو بود این بود تو تو شهر 1 فقط سرباز ساختی من با تعدیل 9 تایی تو 3 تا شهر 3 اکس میزدم :icon_12::icon_12: [/div][/quote]
خوب بیشتر بودم دیگه
اوووهه دروغ نگو دیگه شمشیرام کلی بیشتر بودن :icon_4::icon_4:
من چون قصد بازی نداشتم نیرو سازی و غارت هم تو بقیه شهرام نمیکردم :icon_4:
تویی رو ک میشناسم از از امشب میری رو مخ حسین ک ترو خداا بیا برو بگو من زدم
ب من ک دگ نگو
وخته رفتنه
[quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div]والا سرور 29 جواد هم تو غارت هم تو تعداد نیرو قبل این که بکوبه تو در و دیوار پایین تر بود :icon_4:[/div][/quote]
تویی رو ک میشناسم از از امشب میری رو مخ حسین ک ترو خداا بیا برو بگو من زدم :icon_4::icon_4:
ب من ک دگ نگو :icon_4: :icon_5:
ب من ک دگ نگو
گلابی اصلا حسین دسترسی به نت نداشته از 6 غروب. تازه حسین 5 روز رفته بود شهرستان . رضا هم که حسین رفت اکانتو ول کرد. کل اکانت افتاد گردن من بالا کشیدنش. پس حرف مفت نزن
hossein shabani
pro players
israel
this is it....
please wait
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div]والا سرور 29 جواد هم تو غارت هم تو تعداد نیرو قبل این که بکوبه تو در و دیوار پایین تر بود :icon_4:[/div][/quote]
تویی رو ک میشناسم از از امشب میری رو مخ حسین ک ترو خداا بیا برو بگو من زدم :icon_4::icon_4:
ب من ک دگ نگو :icon_4: :icon_5:[/div][/quote]
گلابی اصلا حسین دسترسی به نت نداشته از 6 غروب. تازه حسین 5 روز رفته بود شهرستان . رضا هم که حسین رفت اکانتو ول کرد. کل اکانت افتاد گردن من بالا کشیدنش. پس حرف مفت نزن
ب من ک دگ نگو
از امشب؟/
بابا از وقتی شهر جفت کلید زده داره به حسین میگه بگو من زدم
i knew you were trouble
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div]والا سرور 29 جواد هم تو غارت هم تو تعداد نیرو قبل این که بکوبه تو در و دیوار پایین تر بود :icon_4:[/div][/quote]
از امشب؟/:icon_4:
بابا از وقتی شهر جفت کلید زده داره به حسین میگه بگو من زدم :icon_4::icon_5::icon_12::icon_13:
ب من ک دگ نگو
واسه همین از تاپ غارت افتاد؟ چون اکانت افتاد گردن تو؟
i knew you were trouble
[quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div]والا سرور 29 جواد هم تو غارت هم تو تعداد نیرو قبل این که بکوبه تو در و دیوار پایین تر بود :icon_4:[/div][/quote]
گلابی اصلا حسین دسترسی به نت نداشته از 6 غروب. تازه حسین 5 روز رفته بود شهرستان . رضا هم که حسین رفت اکانتو ول کرد. کل اکانت افتاد گردن من بالا کشیدنش. پس حرف مفت نزن[/div][/quote]
واسه همین از تاپ غارت افتاد؟ چون اکانت افتاد گردن تو؟ :icon_5::icon_5::icon_4::icon_4:
ب من ک دگ نگو
ب روباه گفتن کو شاهدت گف دمم ...
من ی سرور بازیتو دیدم اونم 15 بود
ی هفته اومدیبا 15 تا مولتی ک رمز یکیشو خودم داشنم ک اک وحید رسولی بود کهی میزدیش
خودتو کشتی با ون همه مولتی اما ی رنک 10 هم نگرفتی
وخته رفتنه
[quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div]والا سرور 29 جواد هم تو غارت هم تو تعداد نیرو قبل این که بکوبه تو در و دیوار پایین تر بود :icon_4:[/div][/quote]
گلابی اصلا حسین دسترسی به نت نداشته از 6 غروب. تازه حسین 5 روز رفته بود شهرستان . رضا هم که حسین رفت اکانتو ول کرد. کل اکانت افتاد گردن من بالا کشیدنش. پس حرف مفت نزن[/div][/quote]
:icon_4:
من ی سرور بازیتو دیدم اونم 15 بود :icon_4:
ی هفته اومدیبا 15 تا مولتی ک رمز یکیشو خودم داشنم ک اک وحید رسولی بود کهی میزدیش :icon_4:
خودتو کشتی با ون همه مولتی اما ی رنک 10 هم نگرفتی :icon_4: :icon_5::icon_5:
ب من ک دگ نگو
اخی عمویی شما میشه بگی 1 نفر تنهایی چن ساعت میتونه انلاین باشه تو روز؟ والا اک خودتم ممد تیکاشو میزد
hossein shabani
pro players
israel
this is it....
please wait
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div]والا سرور 29 جواد هم تو غارت هم تو تعداد نیرو قبل این که بکوبه تو در و دیوار پایین تر بود :icon_4:[/div][/quote]
واسه همین از تاپ غارت افتاد؟ چون اکانت افتاد گردن تو؟ :icon_5::icon_5::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
اخی عمویی :lol: شما میشه بگی 1 نفر تنهایی چن ساعت میتونه انلاین باشه تو روز؟ والا اک خودتم ممد تیکاشو میزد :icon_4:
ب من ک دگ نگو
من ی سرور بازیتو دیدم اونم 15 بود
ی هفته اومدیبا 15 تا مولتی ک رمز یکیشو خودم داشنم ک اک وحید رسولی بود کهی میزدیش
خودتو کشتی با ون همه مولتی اما ی رنک 10 هم نگرفتی
اک وحید رسولی رو میگی؟ میدونی چرا زدمش؟ چون از رو اکش بهم فوش خـواهر مـادر دادن. انتظار داشتی نزنمش؟ بعد دیدی شهر 1 تا 8 شو کی 0 کرد؟ خوب ندیدی دیگه . خودم 0 کردمش
hossein shabani
pro players
israel
this is it....
please wait
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div]والا سرور 29 جواد هم تو غارت هم تو تعداد نیرو قبل این که بکوبه تو در و دیوار پایین تر بود :icon_4:[/div][/quote]
:icon_4:
من ی سرور بازیتو دیدم اونم 15 بود :icon_4:
ی هفته اومدیبا 15 تا مولتی ک رمز یکیشو خودم داشنم ک اک وحید رسولی بود کهی میزدیش :icon_4:
خودتو کشتی با ون همه مولتی اما ی رنک 10 هم نگرفتی :icon_4: :icon_5::icon_5:[/div][/quote]
اک وحید رسولی رو میگی؟ میدونی چرا زدمش؟ چون از رو اکش بهم فوش خـواهر مـادر دادن. انتظار داشتی نزنمش؟ بعد دیدی شهر 1 تا 8 شو کی 0 کرد؟ خوب ندیدی دیگه . خودم 0 کردمش
ب من ک دگ نگو
اخی عمویی شما میشه بگی 1 نفر تنهایی چن ساعت میتونه انلاین باشه تو روز؟ والا اک خودتم ممد تیکاشو میزد
ممد فقط تیک زن نبود
5 شنبه جمعه که نت نداشتم اون رو اکانت بود
i knew you were trouble
[quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div]والا سرور 29 جواد هم تو غارت هم تو تعداد نیرو قبل این که بکوبه تو در و دیوار پایین تر بود :icon_4:[/div][/quote]
واسه همین از تاپ غارت افتاد؟ چون اکانت افتاد گردن تو؟ :icon_5::icon_5::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
اخی عمویی :lol: شما میشه بگی 1 نفر تنهایی چن ساعت میتونه انلاین باشه تو روز؟ والا اک خودتم ممد تیکاشو میزد :icon_4: [/div][/quote]
ممد فقط تیک زن نبود :icon_4::icon_5:
5 شنبه جمعه که نت نداشتم اون رو اکانت بود :icon_5:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.