s.29کتیبه
عجب!!! کلید طلا رو من نمیتونم بزنم؟ شرط چقد فقط اکانت روبر با مال خودمو خالی کنم کلید طلا میاد بیرون؟ اره عزیز دوس دارم بدون تلفات با اک خودم کلیدو بزنم به شمام ربطی نداره . اینکه مختصاتشو زدی تو پروفایلت نشونه ی سوزشته
دیدی کلیدو جز من کسی نمیتونه بزنه زدی مختصات فلان جا
باش تا ببین اسپانسرمون روزی 5 تا دفساز بخره
پسر 3 روزه مختصات گذاشتیم بزنی خودتو مولتی هاتو صفر کنی بخندیم بهت کلید زن بودی اینجا شعر تلاوت نمیکردی میرفتی میزدی
درضمن اینم بگم تا بدونی عزیزم سبکت به ما نمیخوره تو خودتو مولتی هاتو صفر میکنی یه کلید بزنی من با یه تماس کلید و میخرم میارم تو اکانتم بدون تلفات
درباره دفسازو اسپانسرتم حرف نزن که خندم میگیره چون تو اگه یه اسپانسر داری برای دفساز من یه شبه سرورو میخرم میکوبم بهت اما مساله اینجاست که تو انقدر ارزش نداری برام تا بخوام پوزتو به زمین بمالم
برو امار رور 21 و 27 بگیر ببین چجوری مدعی های اون سرور ها از بازی خداحافظی کردن
بازم میگم شکلت به ما نمیخوره بچه جون دیگه نبینم پشت سر بچه های عیاران حرف بزنی
[quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div]عجب!!! کلید طلا رو من نمیتونم بزنم؟ شرط چقد فقط اکانت روبر با مال خودمو خالی کنم کلید طلا میاد بیرون؟ اره عزیز دوس دارم بدون تلفات با اک خودم کلیدو بزنم به شمام ربطی نداره . اینکه مختصاتشو زدی تو پروفایلت نشونه ی سوزشته :lol: دیدی کلیدو جز من کسی نمیتونه بزنه زدی مختصات فلان جا :lol: باش تا ببین اسپانسرمون روزی 5 تا دفساز بخره :lol:[/div][/quote]
پسر 3 روزه مختصات گذاشتیم بزنی خودتو مولتی هاتو صفر کنی بخندیم بهت کلید زن بودی اینجا شعر تلاوت نمیکردی میرفتی میزدی :roll:
درضمن اینم بگم تا بدونی عزیزم سبکت به ما نمیخوره تو خودتو مولتی هاتو صفر میکنی یه کلید بزنی من با یه تماس کلید و میخرم میارم تو اکانتم بدون تلفات
درباره دفسازو اسپانسرتم حرف نزن که خندم میگیره چون تو اگه یه اسپانسر داری برای دفساز من یه شبه سرورو میخرم میکوبم بهت اما مساله اینجاست که تو انقدر ارزش نداری برام تا بخوام پوزتو به زمین بمالم
برو امار رور 21 و 27 بگیر ببین چجوری مدعی های اون سرور ها از بازی خداحافظی کردن
بازم میگم شکلت به ما نمیخوره بچه جون دیگه نبینم پشت سر بچه های عیاران حرف بزنی :icon_14: :icon_14: :icon_14: :icon_4: