م فقط مقیاس گفتم عزیز. خودم که نیستم. سکه هم من تا حالا نزدم. زدن برام. همین قهرماان 60 تومن تا الان برام خریدن
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]hamid hunter[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]بهترینان[/b][/div][div]فقط دوتا منابع خریدم منابع جمع 80008-)[/div][/quote]
سرورو سوپره نزدیک 2 و نیم ساعت گزتشه. فکر کنم کمه[/div][/quote]
آره.واسه شما که سکه میزنی.[/div][/quote]
م فقط مقیاس گفتم عزیز. خودم که نیستم. سکه هم من تا حالا نزدم. زدن برام. همین قهرماان 60 تومن تا الان برام خریدن:roll:
دو تا الان خریدم دارم 3000 ارتقا میدم به بالا
فقط 2 تا منابع خریدم 8000 تا
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]بهترینان[/b][/div][div]فقط دوتا منابع خریدم منابع جمع 80008-)[/div][/quote]
خریداتو زدی 15000 بشه خوبه. میدونم دیه
البته اگه بخوای در صدر مدعی ها یه سرورو باشی مگر نه همین الانشم با 800 تا از 80% سرورو جلویی
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]بهترینان[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]بهترینان[/b][/div][div]فقط دوتا منابع خریدم منابع جمع 80008-)[/div][/quote]
فقط 2 تا منابع خریدم 8000 تا[/div][/quote]
خریداتو زدی 15000 بشه خوبه. میدونم دیه:|
البته اگه بخوای در صدر مدعی ها یه سرورو باشی مگر نه همین الانشم با 800 تا از 80% سرورو جلویی
اخرش 15 تومنه مارو ندادی محمدا یادت باشه
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]بهترینان[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]بهترینان[/b][/div][div]فقط دوتا منابع خریدم منابع جمع 80008-)[/div][/quote]
البته اگه بخوای در صدر مدعی ها یه سرورو باشی مگر نه همین الانشم با 800 تا از 80% سرورو جلویی[/div][/quote]
همه منابعم رو تا سطح سه بردم 2 ساختمان در صف ساخت و 2 افزونه و 10 روز تحت حمایت تازه واردین هستم به نظرتون چطوره
چظوری 10 روز اگ امروز ثبت نام کرده باشی میشه 8 روز
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]ehsanxx[/b][/div][div]همه منابعم رو تا سطح سه بردم 2 ساختمان در صف ساخت و 2 افزونه و 10 روز تحت حمایت تازه واردین هستم به نظرتون چطوره[/div][/quote]
:o:o:shock::shock:
اغااا یاد ماهم بدید چطور تولیدات 8000 کنیم
Moein4321
[quote][div][b]بهترینان[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]بهترینان[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]بهترینان[/b][/div][div]فقط دوتا منابع خریدم منابع جمع 80008-)[/div][/quote]
البته اگه بخوای در صدر مدعی ها یه سرورو باشی مگر نه همین الانشم با 800 تا از 80% سرورو جلویی[/div][/quote]
اخرش 15 تومنه مارو ندادی محمدا یادت باشه [/div][/quote]
اغااا یاد ماهم بدید چطور تولیدات 8000 کنیم:oops::oops:
همه منابعم رو تا سطح سه بردم 2 ساختمان در صف ساخت و 2 افزونه و 10 روز تحت حمایت تازه واردین هستم به نظرتون چطوره
ما دیگه گرد ش کردیم
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]ehsanxx[/b][/div][div]همه منابعم رو تا سطح سه بردم 2 ساختمان در صف ساخت و 2 افزونه و 10 روز تحت حمایت تازه واردین هستم به نظرتون چطوره[/div][/quote]
:o:o:shock::shock:[/div][/quote]
ما دیگه گرد ش کردیم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.