تو تو المان هم چش نداشتی پیشرفته منو ببینی هنوز اون نامه هات یادمه
رمز وقت
من خودم تکی اون اکانتو رسوندم اونجا بعد 120فروختمش
کدوم اکانتتو مردک آلمانی؟
این مطلب در 1393/05/05 11:43:54 نوشته شده است و در 1393/05/05 11:44:19 ویرایش شده است .
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div]راستی کی این teriton را میشناسه؟[/div][/quote]
این منم خخخخخخخخخخخخخخ.
حسین خان اینقدر لاف زدی با اون اکت [/div][/quote]
:shock:[/div][/quote]
میخاستم ببینم بچه های انجمن بازی بلدن یا نه:mrgreen:[/div][/quote]
حیف من که برات رمز موقت ساخته بودم
تو تو المان هم چش نداشتی پیشرفته منو ببینی هنوز اون نامه هات یادمه :mrgreen:[/div][/quote]
رمز وقت:lol:
من خودم تکی اون اکانتو رسوندم اونجا بعد 120فروختمش:mrgreen:[/div][/quote]
کدوم اکانتتو مردک آلمانی؟:oops:
رمز وقت
teriton
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div]راستی کی این teriton را میشناسه؟[/div][/quote]
این منم خخخخخخخخخخخخخخ.
تو تو المان هم چش نداشتی پیشرفته منو ببینی هنوز اون نامه هات یادمه :mrgreen:[/div][/quote]
کدوم اکانتتو مردک آلمانی؟:oops:[/div][/quote]
teriton
بازی میکنم نه این که رمز موقت بدید رمز اصلیو میخام من با حیثیت بازی میکنم
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]alireza0066[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div]اون نامه هارو هم به دل نگیر:mrgreen::lol:
منتظر سرور30هستم اخ سرور 30کجایی[/div][/quote]
پس بازی نمیکنی 29 دیگه؟ :roll: حسین موقته رو حذف کن :mrgreen:[/div][/quote]
رمز وقت
teriton
راستشو بگو.
ماله تو بوده یا رفیقت استارت؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div]راستی کی این teriton را میشناسه؟[/div][/quote]
این منم خخخخخخخخخخخخخخ.
کدوم اکانتتو مردک آلمانی؟:oops:[/div][/quote]
teriton[/div][/quote]
راستشو بگو.
ماله تو بوده یا رفیقت استارت؟
خوب گلابی ای پی مرکزیت بیوفته رو مرکزیم مرکزی جفتمون بن میشه. پشتیبانی هم میگه تنها راهش که بن نکنیم استفاده از رمز موقته
مطمئنی ممد؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]alireza0066[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]alireza0066[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div]اون نامه هارو هم به دل نگیر:mrgreen::lol:
منتظر سرور30هستم اخ سرور 30کجایی[/div][/quote]
پس بازی نمیکنی 29 دیگه؟ :roll: حسین موقته رو حذف کن :mrgreen:[/div][/quote]
بازی میکنم نه این که رمز موقت بدید رمز اصلیو میخام من با حیثیت بازی میکنم [/div][/quote]
خوب گلابی ای پی مرکزیت بیوفته رو مرکزیم مرکزی جفتمون بن میشه. پشتیبانی هم میگه تنها راهش که بن نکنیم استفاده از رمز موقته :roll:[/div][/quote]
مطمئنی ممد؟:|
سرور اینالیا کی iitaly boy رو یادشه؟ من بودما . یادش بخیر . هفته 1 تموم شد حمایت داشتم که یهو یه یارو به اسم x factor پیام داد فارمت میکنم الباته با ترانسلیت حمایتمو در اوردم با 17 کیلو کمان سطح 20 20 از روش رد شدم بعد اون تو تاپ میرفتم 1 تا 10 غارتو میزدم بعد میرفتم تا فرداش اون اکانت حدود 450 تا مولتی پاش خورده بود وقت لیست کرده بودن اکانتارو یه متر عکسشون شده بود
ممد یادته؟
grobs1
grobs2\
.
.
.
grobs51
.
.
.
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]alireza0066[/b][/div][div]سرور اینالیا کی iitaly boy رو یادشه؟ :mrgreen: من بودما . یادش بخیر . هفته 1 تموم شد حمایت داشتم که یهو یه یارو به اسم x factor پیام داد فارمت میکنم الباته با ترانسلیت :mrgreen: حمایتمو در اوردم با 17 کیلو کمان سطح 20 20 از روش رد شدم :lol: بعد اون تو تاپ میرفتم 1 تا 10 غارتو میزدم بعد میرفتم تا فرداش :mrgreen: اون اکانت حدود 450 تا مولتی پاش خورده بود :lol: وقت لیست کرده بودن اکانتارو یه متر عکسشون شده بود :mrgreen:[/div][/quote]
ممد یادته؟
grobs1
grobs2\
.
.
.
grobs51
.
.
.
:lol:
باید فارم لیستتو عوض کنی تا بیای تو تاپ.
این نظر منه
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]ژاندارم[/b][/div][div]http://upload7.ir/imgs/2014-07/33609629162868500461.png
اینو کجای دلم بزارم اخه؟:([/div][/quote]
باید فارم لیستتو عوض کنی تا بیای تو تاپ.
این نظر منه:mrgreen:
سرور اینالیا کی iitaly boy رو یادشه؟ من بودما . یادش بخیر . هفته 1 تموم شد حمایت داشتم که یهو یه یارو به اسم x factor پیام داد فارمت میکنم الباته با ترانسلیت حمایتمو در اوردم با 17 کیلو کمان سطح 20 20 از روش رد شدم بعد اون تو تاپ میرفتم 1 تا 10 غارتو میزدم بعد میرفتم تا فرداش اون اکانت حدود 450 تا مولتی پاش خورده بود وقت لیست کرده بودن اکانتارو یه متر عکسشون شده بود
ممد یادته؟
grobs1
grobs2\
.
.
.
grobs51
.
.
.
همینکارو توی آخرین سرور ایتالیا کردم
mahdi521
mahdi522
mahdi523
و الا آخر
آقا وارد بحث 29 بشید>>
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]alireza0066[/b][/div][div]سرور اینالیا کی iitaly boy رو یادشه؟ :mrgreen: من بودما . یادش بخیر . هفته 1 تموم شد حمایت داشتم که یهو یه یارو به اسم x factor پیام داد فارمت میکنم الباته با ترانسلیت :mrgreen: حمایتمو در اوردم با 17 کیلو کمان سطح 20 20 از روش رد شدم :lol: بعد اون تو تاپ میرفتم 1 تا 10 غارتو میزدم بعد میرفتم تا فرداش :mrgreen: اون اکانت حدود 450 تا مولتی پاش خورده بود :lol: وقت لیست کرده بودن اکانتارو یه متر عکسشون شده بود :mrgreen:[/div][/quote]
ممد یادته؟
grobs1
grobs2\
.
.
.
grobs51
.
.
.
:lol:[/div][/quote]
همینکارو توی آخرین سرور ایتالیا کردم :lol:
mahdi521
mahdi522
mahdi523
و الا آخر :mrgreen:
آقا وارد بحث 29 بشید>>
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.