فکر نمی کنم توی تاپ بمونی
راستی، ما دو تا از بچه های اتحاد دوستان انجمنی رو به صورت ناشناس فارم کردیم.مشکلی نداره؟غیرتی نشدید؟!!!
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]farhad_dafaii[/b][/div][div]علی اقا الان 2 هست ساعاتی دگر 1 میشه...
[/div][/quote]
همه دارن میزنن
:mrgreen:
ممنون که بچه هارو در جریان میزاری :D[/div][/quote]
فکر نمی کنم توی تاپ بمونی :D
راستی، ما دو تا از بچه های اتحاد دوستان انجمنی رو به صورت ناشناس فارم کردیم.مشکلی نداره؟غیرتی نشدید؟!!!
همه مون فارممیم به جز 4 نفر
اوففف.
خوب شد لو دادی
اون 4 تا ام احیانا توی حمایت نیستن؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]farhad_dafaii[/b][/div][div]علی اقا الان 2 هست ساعاتی دگر 1 میشه...
[/div][/quote]
همه دارن میزنن
راستی، ما دو تا از بچه های اتحاد دوستان انجمنی رو به صورت ناشناس فارم کردیم.مشکلی نداره؟غیرتی نشدید؟!!![/div][/quote]
همه مون فارممیم به جز 4 نفر :mrgreen:[/div][/quote]
اوففف.
خوب شد لو دادی :lol:
اون 4 تا ام احیانا توی حمایت نیستن؟:mrgreen:
همه مون فارممیم به جز 4 نفر
اوففف.
خوب شد لو دادی
اون 4 تا ام احیانا توی حمایت نیستن؟
نه این 4 نفر جاشون اینجا نیست رفقاتی وایسیدن
تو هم بیا اتحادمون مدال بگیره
من تنهایی بازی نمی کنم.جواد الکابو هم گفتش بیا تو اتحاد.شرمنده.
هفته ی دیگه میرم پیش جواد.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]farhad_dafaii[/b][/div][div]علی اقا الان 2 هست ساعاتی دگر 1 میشه...
[/div][/quote]
همه دارن میزنن
راستی، ما دو تا از بچه های اتحاد دوستان انجمنی رو به صورت ناشناس فارم کردیم.مشکلی نداره؟غیرتی نشدید؟!!![/div][/quote]
همه مون فارممیم به جز 4 نفر :mrgreen:[/div][/quote]
اوففف.
خوب شد لو دادی :lol:
اون 4 تا ام احیانا توی حمایت نیستن؟:mrgreen:[/div][/quote]
نه این 4 نفر جاشون اینجا نیست رفقاتی وایسیدن
تو هم بیا اتحادمون مدال بگیره [/div][/quote]
من تنهایی بازی نمی کنم.جواد الکابو هم گفتش بیا تو اتحاد.شرمنده.
هفته ی دیگه میرم پیش جواد.
تو هنوز خیلی باید بازی کنی تا خوب یاد بگیری.بدون سکه ام میشه خیلی بهتر بازی کرد
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]number1.king[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]number1.king[/b][/div][div]وضعم خوبه؟[/div][/quote]
افتضاحه.[/div][/quote]
من بدون سکه بازی میکنم[/div][/quote]
تو هنوز خیلی باید بازی کنی تا خوب یاد بگیری.بدون سکه ام میشه خیلی بهتر بازی کرد;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.