black.shovaliye
چقدر شما رو دارینا حتما شما بدون جاسوسی رفتین کلید رو پیدا کردید
خود ممد فتیده از من گرفت گفت فقط میخوام نیر هاشو ببینم بهش دادم رفت کنارش شهر زد
اول از هم پلیرات بپرس بعد حرف بزن
خدایی اولین سروریم هست که کلید طلا زدین اونم با نامردی حالا فکر کردین عصر پادشاهان مال شماس
بعدشم ما مثله شما حمالی نمیکنیم که بهمون حقوق بدن پول سکمونم یکی دیگه بده والا
داداشم هر وقت تونستی واسه یکی بازی کنی و حقوق بگیری این یعنی تو بازیکنی خیلی خبی هستی و دارن واسه زحمتی که میکشی پول بهت میدن میخواهی بهت نامه نشون بدم همراه با کد که بدی پشتیبانی برات نشون بده نگی کپیه یا عکس ادیت شده
طرف داره التماسم میکنه برم سرور 30 براش بازی کنم هم حقوق میده هم سکه میزنه
من هیچ وقت نگفتم عصر پادشاهان ماله منه
اگه قرار بود بگم همون سرور 18 میگفتم ماله منه
نه الان یا به قولی سرور 23 میگفتم
حالا از اینا بگذریم تو دقیقا تو این سرو 29 چیکار کردی؟ طرف میاد به راحتی گزارش کلید طلا بده؟؟؟
شنیده بودم خودت نمیتونستی بزنی از خیرش گذشتی به قوله مهرداد ( همونی که 3 تا کلید اتحادتو زده) کلید طلا اول زدن کاره هرکسی نیست ...(متنش تو پروفایلش موجوده )
فقط دنباله یه چیزی ام اونم اینه ببینم پلیر اصلی به یاده اس 5 کیه؟
من که میدونم تو نیستی دنباله اون میگردم
hossein shabani
pro players
israel
this is it....
please wait
[quote][div][b]black.shovaliye[/b][/div][div]چقدر شما رو دارینا حتما شما بدون جاسوسی رفتین کلید رو پیدا کردید
خود ممد فتیده از من گرفت گفت فقط میخوام نیر هاشو ببینم بهش دادم رفت کنارش شهر زد
اول از هم پلیرات بپرس بعد حرف بزن :mrgreen:
خدایی اولین سروریم هست که کلید طلا زدین اونم با نامردی حالا فکر کردین عصر پادشاهان مال شماس
بعدشم ما مثله شما حمالی نمیکنیم که بهمون حقوق بدن پول سکمونم یکی دیگه بده والا :icon_4:[/div][/quote]
داداشم هر وقت تونستی واسه یکی بازی کنی و حقوق بگیری این یعنی تو بازیکنی خیلی خبی هستی و دارن واسه زحمتی که میکشی پول بهت میدن میخواهی بهت نامه نشون بدم همراه با کد که بدی پشتیبانی برات نشون بده نگی کپیه یا عکس ادیت شده
طرف داره التماسم میکنه برم سرور 30 براش بازی کنم هم حقوق میده هم سکه میزنه
من هیچ وقت نگفتم عصر پادشاهان ماله منه
اگه قرار بود بگم همون سرور 18 میگفتم ماله منه
نه الان یا به قولی سرور 23 میگفتم
حالا از اینا بگذریم تو دقیقا تو این سرو 29 چیکار کردی؟ طرف میاد به راحتی گزارش کلید طلا بده؟؟؟
شنیده بودم خودت نمیتونستی بزنی از خیرش گذشتی به قوله مهرداد ( همونی که 3 تا کلید اتحادتو زده) کلید طلا اول زدن کاره هرکسی نیست ...(متنش تو پروفایلش موجوده )
فقط دنباله یه چیزی ام اونم اینه ببینم پلیر اصلی به یاده اس 5 کیه؟
من که میدونم تو نیستی دنباله اون میگردم