دوستان یک پیشنهاد دارم.
میشه اگه طرف تایپیک میذاره تکراریه بجی اینکه بزنن تو حالش همون جا * بگه تکراریه نمیتوانید این تایپیک رو بذارید.
چطوره؟
به نظرم هوشمن باشه بهتره مثل انجمن های وی بی
وقتی داری عنوان تاپیکو مینویسی تمام تاپیک های شبیهش بهت پیشنهاد میشه که با کلیک کردن روش هدایت میشی به تاپیک هایی که قبلا زده شده و دیگه تاپیک جدید زده نمیشه.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div]دوستان یک پیشنهاد دارم.
میشه اگه طرف تایپیک میذاره تکراریه بجی اینکه بزنن تو حالش همون جا اپراتور بگه تکراریه نمیتوانید این تایپیک رو بذارید.
چطوره؟[/div][/quote]
وقتی داری عنوان تاپیکو مینویسی تمام تاپیک های شبیهش بهت پیشنهاد میشه که با کلیک کردن روش هدایت میشی به تاپیک هایی که قبلا زده شده و دیگه تاپیک جدید زده نمیشه.
دوستان یک پیشنهاد دارم.
میشه اگه طرف تایپیک میذاره تکراریه بجی اینکه بزنن تو حالش همون جا * بگه تکراریه نمیتوانید این تایپیک رو بذارید.
چطوره؟
چه عحب یکی با نظر من موافق شد که انجمن وی بی بزنن
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div]دوستان یک پیشنهاد دارم.
میشه اگه طرف تایپیک میذاره تکراریه بجی اینکه بزنن تو حالش همون جا اپراتور بگه تکراریه نمیتوانید این تایپیک رو بذارید.
چطوره؟[/div][/quote]
وقتی داری عنوان تاپیکو مینویسی تمام تاپیک های شبیهش بهت پیشنهاد میشه که با کلیک کردن روش هدایت میشی به تاپیک هایی که قبلا زده شده و دیگه تاپیک جدید زده نمیشه.[/div][/quote]
چه عحب یکی با نظر من موافق شد که انجمن وی بی بزنن :mrgreen:
دوستان یک پیشنهاد دارم.
چطوره؟
من همچین حرفی نزدم گفتم شبیه اونو خودشون بنویسن.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div]دوستان یک پیشنهاد دارم.
چطوره؟[/div][/quote]
وقتی داری عنوان تاپیکو مینویسی تمام تاپیک های شبیهش بهت پیشنهاد میشه که با کلیک کردن روش هدایت میشی به تاپیک هایی که قبلا زده شده و دیگه تاپیک جدید زده نمیشه.[/div][/quote]
چه عحب یکی با نظر من موافق شد که انجمن وی بی بزنن :mrgreen:[/div][/quote]
من همچین حرفی نزدم گفتم شبیه اونو خودشون بنویسن.:mrgreen:
دوستان یک پیشنهاد دارم.
چطوره؟
من همچین حرفی نزدم گفتم شبیه اونو خودشون بنویسن.
اگه وی بی بزنن نه خودشون خسته میشن برای برنامه نویسی و هم یوزر ها خوشحال میشوند
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div]دوستان یک پیشنهاد دارم.
چطوره؟[/div][/quote]
چه عحب یکی با نظر من موافق شد که انجمن وی بی بزنن :mrgreen:[/div][/quote]
من همچین حرفی نزدم گفتم شبیه اونو خودشون بنویسن.:mrgreen:[/div][/quote]
اگه وی بی بزنن نه خودشون خسته میشن برای برنامه نویسی و هم یوزر ها خوشحال میشوند
قرار بود بر اساس ویبولتین بزنن
حتی من قالب رو دیده بودم
یه عکس از قالب گذاشتم و چون مدیر ازم خواست حذفش کردم
نمیدونم چرا یهو نظرشون عوض شد
ولی تا جایی که من یادمه هیچوقت همچین قراری نبودا .فقط درحد پیشنهاد و ارسال به پشتیبانی بود
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]parsi team[/b][/div][div]قرار بود بر اساس ویبولتین بزنن
حتی من قالب رو دیده بودم
یه عکس از قالب گذاشتم و چون مدیر ازم خواست حذفش کردم
نمیدونم چرا یهو نظرشون عوض شد[/div][/quote]
ولی تا جایی که من یادمه هیچوقت همچین قراری نبودا .فقط درحد پیشنهاد و ارسال به پشتیبانی بود :|
قرار نبود از بچه ها کسی بفهمه
فک کنم مدیر فقط به من نشون داد
خیلی قالب شکیلی هم بود
من وقتی انجمن رو کلا پاککردن انتظار داشتم اون بالا بیاد
که دیدم اینجوری شده
کلا اگه اون موقع بودی یکی از دلایلی که به من میگفتن مدیر انجمن این بود که عکس قالب رو گذاشته بودم اما سریع برداشتم : |
قرار نبود از بچه ها کسی بفهمه
فک کنم مدیر فقط به من نشون داد
خیلی قالب شکیلی هم بود
من وقتی انجمن رو کلا پاککردن انتظار داشتم اون بالا بیاد
که دیدم اینجوری شده
کلا اگه اون موقع بودی یکی از دلایلی که به من میگفتن مدیر انجمن این بود که عکس قالب رو گذاشته بودم اما سریع برداشتم : |
منم موافقم
بهتره که بجای اینکه تو پست بنویسن تکراری یک گزارش ررد کنن و لینک تاپیک اصلی رو هم تو گزارش بذارند و ... یا اگه طرف دوستتونه تو خصوصی بهش بگید
خسته شدیم ااز اینهمه کلمه تکراری که تو تاپیکها گفتید.
منم اولین تاپیکی که گذاشتم چند ساعت بعد اومدم نظرات رو بخونم همه نوشته بودن تکراری : /
من اون موقع :'(
ممنون
به سلامتی حرفایی که بک اسپیس پاکشون میکنه …
منم موافقم
بهتره که بجای اینکه تو پست بنویسن تکراری یک گزارش ررد کنن و لینک تاپیک اصلی رو هم تو گزارش بذارند و ... یا اگه طرف دوستتونه تو خصوصی بهش بگید
خسته شدیم ااز اینهمه کلمه تکراری که تو تاپیکها گفتید.
منم اولین تاپیکی که گذاشتم چند ساعت بعد اومدم نظرات رو بخونم همه نوشته بودن تکراری : /
من اون موقع :'(
ممنون
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.