korosh bozorg
اگه میشد واقعا بدون پول بازی کرد یا یه سرور میزدن که بدون پول بازی میکردن خوب بود همهی مدیرا میگن که ماهیت اصلی بازی برای ایجاد تفریح و جوی خوب است ولی پیش خودمونی می گم که ماهیت اصلی بازی اشلوق و ادلار بدس آوردن نه تفریح والا به جای این همه گیر دادن .... ولش کن
bingo55521
من خودم رایگان بازی میکنم. و سکه نمیرخم .هیچ وقت
سرور 20!!!!!!!!!!!!
کل گنده های تاریخ میان پول خرج می کنن!
بعد 23 روزش هم کتیبه میاد!!!!!!!
بعد مالک کتیبه چون اسطبل درست حسابی نداره مجبوره هر 30 ثانیه یه بار آموزش سریع بزنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کلا حساب استودیو توسعه سامان اونقدر پر میشه که کامپیوتر های بانک میترکن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گفتم چرا انقدر سریع سرور میزنن
!؟
[quote][div][b]korosh bozorg[/b][/div][div]اگه میشد واقعا بدون پول بازی کرد یا یه سرور میزدن که بدون پول بازی میکردن خوب بود همهی مدیرا میگن که ماهیت اصلی بازی برای ایجاد تفریح و جوی خوب است ولی پیش خودمونی می گم که ماهیت اصلی بازی اشلوق و ادلار بدس آوردن نه تفریح والا به جای این همه گیر دادن .... ولش کن[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]من خودم رایگان بازی میکنم. و سکه نمیرخم .هیچ وقت:D:D[/div][/quote] [/div][/quote]
سرور 20!!!!!!!!!!!!
کل گنده های تاریخ میان پول خرج می کنن!
بعد 23 روزش هم کتیبه میاد!!!!!!!
بعد مالک کتیبه چون اسطبل درست حسابی نداره مجبوره هر 30 ثانیه یه بار آموزش سریع بزنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کلا حساب استودیو توسعه سامان اونقدر پر میشه که کامپیوتر های بانک میترکن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گفتم چرا انقدر سریع سرور میزنن:|!؟