فک کنم اکثر بچه ها چ کسایی ک الان خوندن و چ کسایی ک بعدن میخونن برداشتشون همین باشه
من همچین برداشتی نکردم ( من آماده ی تیکه انداختنات هستم )
گفتم بچه ها
تو ک بچه نیستی ( منظورم بزرگ نیستااا . به خودت نگیر ) ی چیز دیگس
اقلا الان ک اعلام امادگی کردم چیزی نمیگفتی تا ضایه شم
آررررههه من قاطی فرشته هام ( الان میگی عزراعیلم فرشتس باشه اصن ما عزراعیل :twisted
خوشم میاد خودت جواب خودتو میگی
وخته رفتنه
[quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]b¡ngo55521[/b][/div][div]من که ویرایش نکردم یعنی بی مرامم
:([/div][/quote]
من کی گفتم اینو ؟:oops::?:
غیظ مدیر انجمن رو روی تو خالی کنم ؟:mrgreen::mrgreen:
[/div][/quote]
من الان بیطرف بودم حرفتو خوندم برداشتم این بود ک
هر کی امضاشو ویرایش نکرده بی مرامه :roll:[/div][/quote]
جو نده اقا علی :D
برداشتت اشتباهه :mrgreen:
مرام همتون ثابت شدس :D مخصوصا شما [/div][/quote]
جو ندادم علی اقا ;)
فک کنم اکثر بچه ها چ کسایی ک الان خوندن و چ کسایی ک بعدن میخونن برداشتشون همین باشه :?[/div][/quote]
من همچین برداشتی نکردم :? ( من آماده ی تیکه انداختنات هستم :geek: )[/div][/quote]
گفتم بچه ها :roll:
تو ک بچه نیستی ( منظورم بزرگ نیستااا . به خودت نگیر :D ) ی چیز دیگس :geek:[/div][/quote]
اقلا الان ک اعلام امادگی کردم چیزی نمیگفتی تا ضایه شم :roll:
آررررههه من قاطی فرشته هام ;) ( الان میگی عزراعیلم فرشتس :geek: باشه اصن ما عزراعیل :twisted:)[/div][/quote]
خوشم میاد خودت جواب خودتو میگی :?
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.