سلام دوستان.
اگه الان برین صفحه اصلی و روی سرور 29 کلیلک کنید و وارد آمارش بشین. می بینین که همین الان یک مفر با تخصص منجم ثبت نام شده.
یعنی این مدیر که داره اونجا تنهایی بازی می کنه؟
اکت گینگیز هست عزیزم
من فکر می کردم گینکزها یه اقوام وحشی ان. پس چیکارشون به منجم بودن؟
این گینگیز نیست احتمالا مدیره
خود مدیر انجمن گفت اکت گینگیز هست
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]soheils13[/b][/div][div][quote][div][b]hamedz7[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]hamedz7[/b][/div][div]سلام دوستان.
اگه الان برین صفحه اصلی و روی سرور 29 کلیلک کنید و وارد آمارش بشین. می بینین که همین الان یک مفر با تخصص منجم ثبت نام شده. :lol:
یعنی این مدیر که داره اونجا تنهایی بازی می کنه؟ :lol::lol:[/div][/quote]
اکت گینگیز هست عزیزم[/div][/quote]
من فکر می کردم گینکزها یه اقوام وحشی ان. پس چیکارشون به منجم بودن؟ :lol::lol:[/div][/quote]
این گینگیز نیست احتمالا مدیره[/div][/quote]
خود مدیر انجمن گفت اکت گینگیز هست
سلام دوستان.
اگه الان برین صفحه اصلی و روی سرور 29 کلیک کنید و وارد آمارش بشین. می بینین که همین الان یک نفر با تخصص منجم ثبت نام شده.
یعنی اینکه مدیر داره اونجا تنهایی بازی می کنه؟
قبل اینکه این مطلبو بخونم اینو فهمیدم
پس نتیجه میگیریم بهترین نیروی متخصص منجمه
کسی که بازی بلد باشه. کشاورز برمیداره
نه
منجم بهترینه
اگه گندم داشته باشی کشاورز به درد نمی خوره
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]soheils13[/b][/div][div][quote][div][b]hamedz7[/b][/div][div]سلام دوستان.
اگه الان برین صفحه اصلی و روی سرور 29 کلیک کنید و وارد آمارش بشین. می بینین که همین الان یک نفر با تخصص منجم ثبت نام شده. :lol:
یعنی اینکه مدیر داره اونجا تنهایی بازی می کنه؟ :lol::lol:[/div][/quote]
قبل اینکه این مطلبو بخونم اینو فهمیدم
پس نتیجه میگیریم بهترین نیروی متخصص منجمه[/div][/quote]
کسی که بازی بلد باشه. کشاورز برمیداره
[/div][/quote]
نه
منجم بهترینه
اگه گندم داشته باشی کشاورز به درد نمی خوره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.