نه
میتونی معبدت رو به سطح 10 برسونی و نیایش رو انجام بدی تا سطح تمدنت بیشتر بره بالا
اقا من هنوز معبد ندارمم شهر داریم سطح 11 هست
مهدی من درست میکنم فعلا شهرداریت رو ببر 15
عجب
[quote][div][b]mahdi222_52[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi222_52[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div]تن تاک بخر :ugeek:[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
داداش دمت گرم ولی راه دیگه ای نیست؟:؟[/div][/quote]
نه
میتونی معبدت رو به سطح 10 برسونی و نیایش رو انجام بدی تا سطح تمدنت بیشتر بره بالا[/div][/quote]
اقا من هنوز معبد ندارمم شهر داریم سطح 11 هست[/div][/quote]
مهدی من درست میکنم فعلا شهرداریت رو ببر 15
نه
میتونی معبدت رو به سطح 10 برسونی و نیایش رو انجام بدی تا سطح تمدنت بیشتر بره بالا
اون دیگه مشکل تو هستش و مشکل من نیست
[quote][div][b]mahdi222_52[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi222_52[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div]تن تاک بخر :ugeek:[/div][/quote]
نه
میتونی معبدت رو به سطح 10 برسونی و نیایش رو انجام بدی تا سطح تمدنت بیشتر بره بالا[/div][/quote]
اون دیگه مشکل تو هستش و مشکل من نیست
واقعا که فقط بلدید شماها اسپم بدید کسیم سوال میپرسه اسپم میدید یا جواب کامل نمیدید
شما میتوانید با وارد شدن به معبد هر شهری مراسم شکر گذاری یا نیایش برگزار کنید تا سطح تمدن آن شهر افزایش یابد مراسم شکر گذاری 400 واحد سطح تمدن را اضافه میکند و مراسم نیایش 1800 واحد از تمدن را
لطفا قبل از تاپیک دادن یا در انجمن جستجو کنید و یا راهنمای بازی را مشاهده کنید و سوالات خودرا در بخش پرش و پاسخ مطرح کنید
.When it's real ,you can't walk away
واقعا که فقط بلدید شماها اسپم بدید کسیم سوال میپرسه اسپم میدید یا جواب کامل نمیدید :|
شما میتوانید با وارد شدن به معبد هر شهری مراسم شکر گذاری یا نیایش برگزار کنید تا سطح تمدن آن شهر افزایش یابد مراسم شکر گذاری 400 واحد سطح تمدن را اضافه میکند و مراسم نیایش 1800 واحد از تمدن را
لطفا قبل از تاپیک دادن یا در انجمن جستجو کنید و یا راهنمای بازی را مشاهده کنید و سوالات خودرا در بخش پرش و پاسخ مطرح کنید
نه
میتوانید با ارتقا ساختمان ها سطح واحد روزانه معبد را افزایش دهید
این مطلب در 1393/04/24 15:59:14 نوشته شده است و در 1393/04/24 15:59:44 ویرایش شده است .
نه
میتوانید با ارتقا ساختمان ها سطح واحد روزانه معبد را افزایش دهید
واقعا که فقط بلدید شماها اسپم بدید کسیم سوال میپرسه اسپم میدید یا جواب کامل نمیدید
خوب منم که همین راهنمایی رو کردم
شاید کارش گیر بوده تو بحث و گفتگو آزاد تاپیک زده تا سریع جواب بگیره
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]واقعا که فقط بلدید شماها اسپم بدید کسیم سوال میپرسه اسپم میدید یا جواب کامل نمیدید :|
لطفا قبل از تاپیک دادن یا در انجمن جستجو کنید و یا راهنمای بازی را مشاهده کنید و سوالات خودرا در بخش پرش و پاسخ مطرح کنید [/div][/quote]
خوب منم که همین راهنمایی رو کردم:)
شاید کارش گیر بوده تو بحث و گفتگو آزاد تاپیک زده تا سریع جواب بگیره:)
از توی معبد سریع میتونی ببری بالا
اما اگه عجله نداری میتونی با ارتقا دادن ساختمان ها سطح تمدنت رو ببری بالا که این یکم طول میکشه
به نظر تو این جواب کامله ؟ توی معبد رفته یارو چطور ببره بالا باید بگی چطورم برده بالا نه اینکه بگی از تو معبد میتونی ببری بالا
[quote][div][b]omid511[/b][/div][div]از توی معبد سریع میتونی ببری بالا
اما اگه عجله نداری میتونی با ارتقا دادن ساختمان ها سطح تمدنت رو ببری بالا که این یکم طول میکشه[/div][/quote]
به نظر تو این جواب کامله ؟ توی معبد رفته یارو چطور ببره بالا :| باید بگی چطورم برده بالا نه اینکه بگی از تو معبد میتونی ببری بالا
خوب منم که همین راهنمایی رو کردم
شاید کارش گیر بوده تو بحث و گفتگو آزاد تاپیک زده تا سریع جواب بگیره
ایول من کارم گیر بوده حالا درست شد دم همتون گرم
سلام علیکم
[quote][div][b]omid511[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]واقعا که فقط بلدید شماها اسپم بدید کسیم سوال میپرسه اسپم میدید یا جواب کامل نمیدید :|
لطفا قبل از تاپیک دادن یا در انجمن جستجو کنید و یا راهنمای بازی را مشاهده کنید و سوالات خودرا در بخش پرش و پاسخ مطرح کنید [/div][/quote]
خوب منم که همین راهنمایی رو کردم:)
شاید کارش گیر بوده تو بحث و گفتگو آزاد تاپیک زده تا سریع جواب بگیره:)[/div][/quote]
ایول من کارم گیر بوده حالا درست شد دم همتون گرم
از توی معبد سریع میتونی ببری بالا
اما اگه عجله نداری میتونی با ارتقا دادن ساختمان ها سطح تمدنت رو ببری بالا که این یکم طول میکشه
به نظر تو این جواب کامله ؟ توی معبد رفته یارو چطور ببره بالا باید بگی چطورم برده بالا نه اینکه بگی از تو معبد میتونی ببری بالا
خوب من فکر میکردم می فهمه خودش،فکر نمی کردم آی کیوش پایینه
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div]از توی معبد سریع میتونی ببری بالا
اما اگه عجله نداری میتونی با ارتقا دادن ساختمان ها سطح تمدنت رو ببری بالا که این یکم طول میکشه[/div][/quote]
به نظر تو این جواب کامله ؟ توی معبد رفته یارو چطور ببره بالا :| باید بگی چطورم برده بالا نه اینکه بگی از تو معبد میتونی ببری بالا
[/div][/quote]
خوب من فکر میکردم می فهمه خودش،فکر نمی کردم آی کیوش پایینه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.