mohammad_hasan
dmc4
mohammad_hasan
dmc4
mohammad_hasan
dmc4
mohammad_hasan
dmc4
mohammad_hasan
سلام.من توی سرور S28 یک اکانت دارم با 4 تا شهر و توی شهر اولم 22000تا تولید آهن و 20000 تا تولید چوب و سنگ و 8000 تا تولید گندم.../
و 15300 تا نیرو با 99 تا فارم ../
چطور میتونم مدال غارت بگیرم؟؟؟
چرا داداش اگه کل نیرو هات کمان باشن ... یک حرفه ای هم پشت اکانتت باشه ... یکی هم بزاری برات تیک بزنه میشه
کل نیرو هام کمان نیست ../
از الان به بعد کمان بسازم ؟؟؟
تولید منابعم خوب هست یا نه؟؟؟
دیگه باید چه کار کنم؟؟؟
کمان اصل اولیه غارت .... ولی الان دیگه دیره الان احتمالا نفر 1 غارت شهر 2ش بیشتر تو نیرو داره
چه کار کنم؟؟؟
شما همین سرورت رو سعی کن تجربه کسب کنی ... سرورای بعدیت نحوه بازیت مطمئنن متفاوته
راه سریع هم داره اکانت یک غارتگرو بخر یا خودش یا یک پلیر حرفه ای رو بگو یادت بده
شما خودتون یا یکی از دوستان میتونه بهم یاد بده تا تجربم کامل بشه برای سرور های بعد؟؟؟
من خودم درگیرم .... شما تو بحث آزاد تاپیک بده برا سرور بعد دنبال پلیر قوی میگردم خودت هم باید حداقل 1800 سکه رو ساپرت کنی
من میخواهم یکی بهم یاد بده نه این که یکی به جام بازی کنه../
شما همزمان رو یک اکانتید ... تو هم میتونی بازی رو ازش یاد بگیری ... ولی باز به هرکسی اعتماد نکن
هر چند همه بچه های انجمن ماهن ولی به هر حال کم آدم ناتو تو این بازی نیس
اگه بازم خاستی صحبت کنی خصوصی پیام بده در خدمتم
این مطلب در 1393/04/24 04:56:22 نوشته شده است و در 1393/04/24 04:56:46 ویرایش شده است .
///////
\\\\\\\
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]mohammad_hasan[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4[/b][/div][div][quote][div][b]mohammad_hasan[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4[/b][/div][div][quote][div][b]mohammad_hasan[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4[/b][/div][div][quote][div][b]mohammad_hasan[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4[/b][/div][div][quote][div][b]mohammad_hasan[/b][/div][div]سلام.من توی سرور S28 یک اکانت دارم با 4 تا شهر و توی شهر اولم 22000تا تولید آهن و 20000 تا تولید چوب و سنگ و 8000 تا تولید گندم.../
و 15300 تا نیرو با 99 تا فارم ../
چطور میتونم مدال غارت بگیرم؟؟؟[/div][/quote]
چرا داداش اگه کل نیرو هات کمان باشن ... یک حرفه ای هم پشت اکانتت باشه ... یکی هم بزاری برات تیک بزنه میشه :|[/div][/quote]
کل نیرو هام کمان نیست ../
از الان به بعد کمان بسازم ؟؟؟
تولید منابعم خوب هست یا نه؟؟؟
دیگه باید چه کار کنم؟؟؟[/div][/quote]
کمان اصل اولیه غارت .... ولی الان دیگه دیره الان احتمالا نفر 1 غارت شهر 2ش بیشتر تو نیرو داره :|[/div][/quote]
چه کار کنم؟؟؟[/div][/quote]
شما همین سرورت رو سعی کن تجربه کسب کنی ... سرورای بعدیت نحوه بازیت مطمئنن متفاوته
راه سریع هم داره اکانت یک غارتگرو بخر یا خودش یا یک پلیر حرفه ای رو بگو یادت بده [/div][/quote]
شما خودتون یا یکی از دوستان میتونه بهم یاد بده تا تجربم کامل بشه برای سرور های بعد؟؟؟[/div][/quote]
من خودم درگیرم .... شما تو بحث آزاد تاپیک بده برا سرور بعد دنبال پلیر قوی میگردم خودت هم باید حداقل 1800 سکه رو ساپرت کنی[/div][/quote]
من میخواهم یکی بهم یاد بده نه این که یکی به جام بازی کنه../[/div][/quote]
شما همزمان رو یک اکانتید ... تو هم میتونی بازی رو ازش یاد بگیری ... ولی باز به هرکسی اعتماد نکن
هر چند همه بچه های انجمن ماهن ولی به هر حال کم آدم ناتو تو این بازی نیس
اگه بازم خاستی صحبت کنی خصوصی پیام بده در خدمتم