G.L.A.D.I.A.T.O.Rکه دیروز تاسیسش کردیم و یک:ی از قدرت های سرور خواهد شد
داداش گلادیاتور الان حکم شمال ایران زمین سرور 24 رو داره بازی کناش عالین سه تا از مدیراشونم رفیقامن
خداییشم خوب بازی میکنن درستم نیست تهمت مولتی بزنیم
ولی از دو هفته بعدی دیگه 1 بودن غارتشون تموم میشه ولی ایشالله 2 بمونن چون همشون رفیقامونن رستاخیزی ها هم که رفیقامونن فقط مشکل کتیبس که اونجا هر کدوم از این سه تا اتحاد بزنن حمله کردن بهش سخته هرچند رستاخیز چنتاشون رفیقامونن
رتبه 1 غارت از دو هفته دیگه مال ماست شمال ایرانزمین
[quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div]G.L.A.D.I.A.T.O.Rکه دیروز تاسیسش کردیم و یک:ی از قدرت های سرور خواهد شد[/div][/quote]
داداش گلادیاتور الان حکم شمال ایران زمین سرور 24 رو داره بازی کناش عالین سه تا از مدیراشونم رفیقامن
خداییشم خوب بازی میکنن:!::!::!::!::!: درستم نیست تهمت مولتی بزنیم:D
ولی از دو هفته بعدی دیگه 1 بودن غارتشون تموم میشه ولی ایشالله 2 بمونن چون همشون رفیقامونن رستاخیزی ها هم که رفیقامونن فقط مشکل کتیبس که اونجا هر کدوم از این سه تا اتحاد بزنن حمله کردن بهش سخته هرچند رستاخیز چنتاشون رفیقامونن
رتبه 1 غارت از دو هفته دیگه مال ماست
[b]شمال [/b][b]ایران[/b] [b]زمین[/b]
خوشم میاد ما اصلا به چشم نمیایم. عاشق همچین اتحادی هستم. خـدا رو شکر دارم به هدفم میرسم.
در ضمن اون دوستانی که از شمال ایران زمین از من به دل گرفتن برای چندمین بار میگم من اون حرف رو فقط به شوخی گفتم میخواستم ببینم جاسوس دارین تو اتحادمون یا نه که دیدم دارین. اگرم ناراحت شدین من از همتون عذر میخوام
چـی بـگم...!
فــقــط جــعــفر
خوشم میاد ما اصلا به چشم نمیایم. عاشق همچین اتحادی هستم. خـدا رو شکر دارم به هدفم میرسم.
در ضمن اون دوستانی که از شمال ایران زمین از من به دل گرفتن برای چندمین بار میگم من اون حرف رو فقط به شوخی گفتم میخواستم ببینم جاسوس دارین تو اتحادمون یا نه که دیدم دارین. اگرم ناراحت شدین من از همتون عذر میخوام
[quote][div][b]alirezaj91[/b][/div][div]ی چیزی KING BARA عزیز اتحاد ایشون در رتبه 33 هست :|[/div][/quote]
نه داداش من منظورم The Best Gladiator بود باو
[quote][div][b]king bara[/b][/div][div][quote][div][b]alirezaj91[/b][/div][div]ی چیزی KING BARA عزیز اتحاد ایشون در رتبه 33 هست :|[/div][/quote]
نه داداش من منظورم The Best Gladiator بود باو[/div][/quote]
اها اره :mrgreen:
خواهش میکنم یزدان دادا برا اون یکی از رفقاتون که تازگی پدر شده
من اسم مجتبی رو پیشنهاد میکنم بهش بگو
[quote][div][b]yazdanfc30[/b][/div][div]خوشم میاد ما اصلا به چشم نمیایم. عاشق همچین اتحادی هستم. خـدا رو شکر دارم به هدفم میرسم.
در ضمن اون دوستانی که از شمال ایران زمین از من به دل گرفتن برای چندمین بار میگم من اون حرف رو فقط به شوخی گفتم میخواستم ببینم جاسوس دارین تو اتحادمون یا نه که دیدم دارین. اگرم ناراحت شدین من از همتون عذر میخوام[/div][/quote]
خواهش میکنم یزدان دادا برا اون یکی از رفقاتون که تازگی پدر شده
من اسم مجتبی رو پیشنهاد میکنم بهش بگو:D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.