grobsdmc4ببخشید تاپیک رو اوردم بالا ولی باید میگفتم
خودتون میدونید دعوت شده ها کم نیستن ولی استقبال نشد ازش
دلایلش هم کم نیس مثلا یک اتحاد مطرح تو سرور معمولی که 4 تا مدیر داشته مثلا الان 4 تاشون رو یه اکانتن
خیلی ها به خاطر آبرو نیومدن یا حتی اگه اومدن با اسم دیگه اومدن
خیلی ها به خاطر قوانین خدا حافظی کردن ( به نظر من چون قهرمانان سرور 1 تا 20 بود نباید قوانین 20 به بعد رو دخیل میدادن )
خیلی ها هم به دلیل اینکه قابلیت فروش رو برداشتن شرکت نکردن
یکی از دلایل اینکه تجمع پلیر رو یک اکانت بیشتر شده زمان محدود سرور و لزوم آن بودن 24 ساعتس
با این حال واقعا سطح کیفی بازی تو سرور با بقیه سرورا فرق میکنه
دوست عزیز. اگه اون 4 تا مدیری که مگی واقعا بازی بلد باشن مطمئن باش رو یه اکت بازی نمیکنن.((((((((((((
میرین رو 4 تا اکت و جانشین میشن تا بهتر پیشرفت کنن
2- قابلیت فروش رو برداشتن . اتفاقن. بازیکنایه بزرگ عروسی گرفته بودن سرش. چون به شخصه من رو اکت هایئی بودم که مدعی کتیبه بودن. شب میخوابیدی صبح میدید یه اکت خردین 1000 جمعتی زدن به تو دارن غارتش میکنن و این مسائل بار ها و بارها تکرارا میشد. . الان دیگه این مسائل اتفاق نمیفته. دوست عزیز.
قوانین هرچی بوده به نفع بازیکنا بوده . الان میری تو سرورو 28 همه و همه برترین هایه غارت زدن فروشی. ادم دلسرد میشه از بازی کلا. حالا ببین محدودیت نداشت چی میشد. پ
100 لشگر کشی هم. همین الانشم پدر سرورو در میاد . چه برسه که من 1500 تا فارم لیست میچیدم تو یه شهر. البته این یه خوبین داشت. سرورو 7 من رو اکت 1 غارت یه مدت جاشنی شدم هر چی نیرو داشت شهر 1کش بود. نزدیک 1400 لیست لیست داشت. ولی شهرایه دیگه هیچ.! الان همه شهرا قوی میشن.
اسم دیگه هم . که معلومه بجز ممد دارگون. ممد یزدی. هیچ کسی بااسم خودش نیومده. چون همین الانشم چندین اکت میشناسم که بزرگترین همر سرورو دستشونه اما مولتی هستن . و فقط برا زدن ساخته شدن
با جمله اخر موافقم. پیشرفت بازیکنا اینو نشون میده به تنهائی
داداش شما که میگی بازی بلد بودن نمیومدن رو یک اکانت ... اصلا کدوم اکیپ کتیبه رو دیدی 1 نفره باشه
خودت هم میدونی اکثر قهرمانا شاغلن و نمیرسن ... چون اکانت خرجش زیاده معمولا چند تا کار درست رو میارن نه 4 تا نوب
بعد مسئله فروش ... این مسئله فقط به برا مولتی بازا خوب شده ... یک سری مثل ما وقتی بازی میکنیم میدونم اگه مشکل پیش بیاد و دیگه نخوایم بازی کنیم مشتری هست و ضرر نمیکنیم ... منم چیزی نگفتم میگم یک سری به خاطر همین مسئله نیومدن
بعد مسئله قانون جدید مثل همین طرز زدن جوایز من خودم از مخالفاش نیستم ولی این قانون از 22 شروع شد و باید برای قهرمانان بعدی استفاده میشد ... حالا بعضی قوانین مثل همین تعداد لشگر کشی تو همین مدت 1 -20 اجرا شد و نمیشد چیزی بگی
بعد داداش خلوته دیگه سرور حتی 10 درصد هم از دعوت شدگان ثبت نام نکردن ... من یکی که فکرش رو نمیکردم که کمتر از 10000 ثبت نامی داشته باشه
/////// \\\\\\\
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن