دود سیگار،با یه روح بیمار
عکس دو نفره ی ما روی دیوار
3،2 روزِ بیکار،توی خونه بیمار
اشکایی که هی میچیکه روی گیتاررررر
عکس دو نفره ی ما روی دیوار
3،2 روزِ بیکار،توی خونه بیمار
اشکایی که هی میچیکه روی گیتاررررر
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1393/04/22 13:12:01
دود سیگار،با یه روح بیمار
عکس دو نفره ی ما روی دیوار 3،2 روزِ بیکار،توی خونه بیمار اشکایی که هی میچیکه روی گیتاررررر |
|
1393/04/23 18:23:05
رپ تو تاریخ ایران شد یه پدیده...
کل مملکت دیده... با ما بد نباش فکر کن سنجیده... پدر هیچکس... یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore |
|
1393/04/23 19:14:07
میشه بهجا رپ ی چیزدیگه بگیم
اصن روایت داریم که :
دختر باید شر و شیطون باشه |
|
1393/04/24 14:20:22
ههمین مونده ی جوف گوش مخملی کرایه کنیم/
ما داراییم دارای دلای تهی/ صدای امید میاد از ته چاه/ مثل این باید بریم \پایین تر تاتمومشه مشغله ها/ عرفان تـقلب زیـاد شـده
_________________ |
|
1393/05/18 21:50:23
ازتون دارم یه سوال لیاقت کیه بگن بش شجاع؟؟!!!
اون که به عشق جبهه میکنه بند پوتینو سفتش... یا اون که بیرون گود نشسته و میگه بکن لنگش... «حاجی مون هیچـــ..ـکس» یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
|
1393/05/19 09:44:52
رپ چیه؟
جان مادرت لایک کن هی نگید راه |
|
1393/05/20 18:51:47
شهر پرِ غلام بود که رییس جبار شد
به بچت بگو که دستبند خونو حسرتو جنون و لبخندمون بدتر از حتی صدتا صدتا میله بود درد ما دیگران نبود عـــلی ســ....ورنا ســروش
تــــهران منـه زاخـــار کارتــو ادامـــه نـده فقــط با صـــدای منـه .... |
|
1393/05/20 20:21:18
دیدم همه میرن یه طرف جهت عوض نکنم....
گوسفند نباشم علف نخورم... هیـــــــــــــــــــــچ * یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
|
1393/05/20 21:48:18
من ادامه می دم تو این قصه بیدارم
واسه صد تا آلبوم تکست و بیت دارم ادامه می دم تا وقتی حرف ،هست آتشفشان رو نمی شه با برف بست له شدم وقتی باید غنچه می دادم حالا، توی اوج درد و اوج بیدادم ولی ،تا الان هم به درد هام فرجه می دادم ببین من یه پا برج میلادم ادامه می دم ، مرز ها رو می شکنم اینو می گم به اون ها که حرف هامو می شنون تو زیرزمینم اینجا خونمو ساختم ادامه می دم تا وقتی جونم رو باختم هرکی بهم ضربه زد،بخشیدم بی شک هر چی زخمی تر، وحشی تر می شم واسه رسیدن به هدفی که پی اشم رپ رو می ذارم کنار، ولی به یه شرط وقتی رپ فارس رو بسازم و بمیرم طرفدار ها زیر جنازم رو بگیرن بشینن همگی کنار تابوت بگن یاس ،همیشه به یاد ما بود |
|
1393/05/21 13:35:59
دیگه از سنگ ابر نمیشه آسمون...
به سرخی لاله نمیشه آب جوب... موذن اذان بگو... خدا بزرگه بلا بدور... مامان امشب واسمون دعا بخون... هیچـــــــــ.*.ــــــــــ یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
منوی کاربری
|
||